25. listopadu 2016

/WISHLIST/ Vánoční a novoroční materiální přání

Ahoj! Dnes tu mám pro vás po dlouhé době můj menší wishlist věcí, které si přeji k Vánocům nebo do roku 2017. Není toho příliš, ale zas jsou to věci, které by mě velmi potěšily a udělaly úsměv na tváři. Seznam je docela různorodý ➺ od elektroniky, přes malý kuchyňský spotřebič až po spodní prádlo nebo čaj. Od všeho něco :). Samozřejmě, že můj seznam přání je velmi dlouhý a našlo by se toho ještě spousta co by mě potěšila, ale vybrala jsem to, co by pro mne bylo užitečné.

vánoční wishlist

PRÁDLO // MATCHA TEA // SMOOTHIE MAKER // HRNEK S PLAMEŇÁKEM // RŮŽOVÝ HRNEK // CURAPIL // HUAWEI P8 // POWERBANK ADATA 

1. Prádlo! Je to asi klišé, ale mě by vážně pod stromečkem nejvíc potěšilo prádlo společně s ponožkami, protože nějakým záhadným způsobem je to u nás doma nedostatkové zboží :D. O ponožky se s přítelem hádáme, najít stejné odstíny černé dá taky zabrat a to jakou rychlostí se na ponožkách dělají díry a jak se nám ztrácejí, to není skoro ani reálné :D. A nevím proč, ale vždycky v obchodě dám přednost jídlu než koupi ponožek nebo dalšího prádla :D.
No ale abych byla konkrétní. Tak bych si velmi moc přála prádlo Calvin Klein. Je to už asi ohraná písnička od všech, že? Ale když ono je tak krásné. Já příliš nemusím kraječky a úplně sportovní prádlo se mi také nelíbí a toto mi přijde jako krásný a elegantní kompromis :).
2. Matcha Tea ➼ jako dítě jsem nesnášela zelený a černý čaj. Teď? Teď zelený čaj a i ten černý jen s citrónem nadevše zbožňuji. Je výborný, uklidňující a dělá mi velmi dobře! A tak bych chtěla zkusit i něco malinko jiného než klasiku ze sáčku :). Pijete Matcha Tea? Jaký byste mi doporučili?
3. Smoothie maker ➼ tak ten si přeji už hoodně dlouho a na 90% vím, že jej pod stromečkem najdu. Strašně moc se na něj těším. Máte nějaký oblíbený recept na smoothie?
4. Hrnky na smoothie a další nápoje ➼ Myslím, že tyto skleničky/hrníčky mají asi úplně všichni kromě mě 😆. Takže s příchodem mixéru si přeji i tyto věci, jsou božíí!!
5. Curapil ➼ nějaký doplněk stravy především na vlasy by se mi moc hodil. Dřív jsem používala Donna Hair, ale teď mě moc láká i Curapil. Má vcelku pěkné recenze i foto dokumentaci na facebooku od uživatelek, tudíž mě láká ještě víc!
6. Telefon! No... doufám, že v roce 2017 bude mé přání vyslyšeno. Telefon mám sice funkční, ale totálně rozbity a celkově s ním již nejsem spokojená a už jen čekám, kdy se mi postupně vysype displej. Takže plánuji koupi nového. Uvažovala jsem i o iPhone 5S nebo 6, ale nejsem si úplně jistá, zda bych si zvykla na jiný operační systém a navíc mi u pětky vadí malinký displej a asi bych se nesžila s tím, že bych přešla na menší. Proto mě spíš láká nějaký model od Huawei. Ceny jsou fajn, ale zas nevěřím tomu, že telefon pošlape bez problému a zvládne fotit aspoň trochu kvalitní fotky. Co myslíte vy? Máte někdo Huawei třeba model P8? Jste spokojeni? 💬
7. A nakonec PoweBanka ➼ vždycky mi to přišlo jako hrozná blbost, vždyť si telefon nabiji doma a těch pár hodin co jsem pryč vydrží, ale čím dál tím častěji bývám pryč celé dny a takového pomocníka bych moc ocenila. Určitě si tedy budu muset jednu tuto věcičku do kabelky pořídit! :)


A co vy a dárky? Už máte jasno v tom co si přejete? :)

8 komentářů:

  1. Hezké věci. P8 má přítel a je s ní spokojený, já mám zase ten iPhone a nešla bych nikdy do androidu, myslím, že kdyby sis na ios zvykla, tak bys zpátky nešla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Huawei P8 vlastním, fotky fotil fakt hezké ( a kvalitní! video taktéž), i přední foťák, tedy dokud se na nich nezačala objevovat černá skvrna (a proto je teď v reklamaci:D :/ ). Co se týče operačního systému, nemůžu si nijak stěžovat, šlapal jako hodinky. Výdrž baterky tak jeden den při téměř neustálém používání. Za mě jooo (teda až na tu reklamaci :D ).

    OdpovědětVymazat
  3. Presne, zvyknúť si na iOS ti potrvá max den 😂 Kedysi som mala iphone4, ale prešla som na Samsung, neskôr huawei 7 a nakoniec HTC, kým som sa znova nevrátila k iPhone 6s a absolútne neľutujem! Okrem toho mam vo svojom okoli dosť ľudí ktorým huawei rýchlo odišiel. ( ja som sama svoj našla po pol roku proste jedného dňa vypnutý, a odvtedy uz nešiel, reklamáciu mi Huawei zamietol, takze ja by som bola opatrná ) ak ale nechceš investovať do mobilu a zároveň nechceš úplne mini display ako ma 5s tak by som ti asi odporučila Samsung a3 2016, kamoska ma a spoko. Navyše je aj pekný

    OdpovědětVymazat
  4. Matcha piju, dokonce zrovna od té značky, co máš na obrázku :D Jiný jsem vlastně ani nezkoušela. Nepiju kafe, takže tohle je taková moje náhražka. Nevím, co s tělem dělá dlouhodobě, protože pravidelnou konzumaci jsem nezkoušela déle jak 14 dnů v kuse, ale udržuje mě při životě v dlouhých dnech :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj telefon doporucuji LG G3. Dela lepsi fot nez iphone a ma skvely displej. Me maximalne vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  6. Matcha tea mám také v plánu. Kolegyně z práce ho pije a je s ním nadmíru spokojená. Zelený čaj miluji, takže do něho rozhodně jdu. Nad příchutí jsem zatím ještě nepřemýšlela, ale určitě si počkám na někoho, kdo ti sem napíše komentář s nějakým tipem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jíťo, za mě můžu Huawei doporučit, mám už více než rok P8 Lite a šlape jak má :) Fotky dělá hezké a baterka vydrží zhruba dva dny při běžném používání. Přítel má taky Huawei a to už víc jak dva roky a stále šlape :) Navíc například ve zlatém provedení je ta P8 Lite krásná :)

    OdpovědětVymazat
  8. jakmile jednou čuchneš k iphone už nebudeš chtít jinak :) říká se, že kdo nadává na iphone tak ten ho asi nikdy neměl v ruce.. jo sice je dražší než ostatní telefony, ale prostě za kvalitu se platí, mě se například nikdy nesekl, vlastnila sem 5 16 GB a teď mám SE 64 GB a naprostá spokojenost :)

    OdpovědětVymazat