27. listopadu 2016

/RANDOM/ diář, zrníčkový salát, Lisca...

Ahoj! Máte tu první adventní neděli a to znamená, že do Vánoc nám chybí už jen chvilička! Tento rok plánuji jít určitě na předtermíny, tak snad si tím udělám ty Vánoce veselejší a budu mít po novém roce více času na relax a psaní bakalářky ☺. Seznam dárku pro naše blízké se nám s přítelem také hezky zaplňuje, tudíž se chci už jen víc věnovat škole a blogu. To jsou teď takové dvě moje priority, kterých se chci v tomto čase držet.
Ale v dnešním článku vám chci ukázat pár zajímavých věci, například jaký mám diář na rok 2017, nebo co nového jsem vyzkoušela. Začnu teda si tím diářem ☺.

Pro tento rok jsem žádný diář nevlastnila a trochu mě to mrzelo. Jsem člověk co dost plánuje, zapisuje si poznámky, finance a jiné, pro někoho nedůležité, věci. Takže už v průběhu roku mi bylo jasné, že na další rok nějaký šikovný diář potřebuji. Nemám ráda takové ty klasiky, ale spíš něco propracovanějšího a s nápadem. Proto mě moc zaujal diář, který vydala Dara Rolins s názvem "rok podle Dary". Má perfektní přebal, který zaujme a když jsem na instagramu viděla ukázku jak vypadá i vevnitř, tak bylo jasno, že jej chci. Diář je plný motivace, Dařiných myšlenek, ale i tipů na detox, zdravou stravu. Je v něm také spoustu místa na poznámky. Diář je týdenní - jedna strana dny v týdnu - druhá linky na poznámky ☺.
Za mě je to ideální diář. Navíc Daru a Rytmuse mám také moc ráda, takže věřím, že mě dobře provede rokem 2017. Přeci jen mě budou čekat velké zvraty ➺ dokončení školy, práce... ☺.

IMG_5603 IMG_5594 Seženete ho za 279,- na Presco.cz

Další věc o kterou se chci s vámi podělit se týká jídla. Měla jsem totiž možnost vyzkoušet novinky, které najdete na zdravestravovani.cz a to zrníčkové saláty. Jde vlastně o to, že máte v sáčku kvalitní  zdravé jídlo, které si můžete sebou vzít kamkoliv - na cesty, do školy, do práce.. Stačí jen ohřát a máte hotovo ➺ ale je to dobré i studené! :D. Co je za mě moc fajn je to, že jídlo vám vydrží a nemusíte ho sníst do 3 dnů. Za mě tedy parádička. Měla jsem nachystané jídlo na týden (obědy/večeře) a nemusela jsem nic řešit. 
Celkově jsou k dostání čtyři příchutě, ale mně zachutnaly pouze tři. Osobně bych už teda nikdy do varianty s quinoou, fazolemi a granátovým jablkem nešla, ale zbytek mi chutnal a moc! 
Navíc saláty neobsahují žádné éčka, ale je to poctivé jídlo. Veškeré složení naleznete na stránkách i na obalu výrobku, takže se nemusíte bát, že byste nevěděli co jíte! ☺

IMG_6173 IMG_6203 IMG_6193
Saláty koupíte na www.zdravestravovani.cz od 79,- 

Další věc, která mi udělala v posledních týdnech radost je nová sportovní podprsenka a původně i legíny, které mi ztopila sestra, od značky Lisca z kolekce Miss Sporty. Podprsenka je naprosto úžasná, skvěle drží prsa na svém místě, má krásný detail na zádech a když cvičím, tak o ní ani nevím. To samé i legíny, které jsou z velmi lehkého a příjemného materiálu ☺. 

IMG_5851
Podprsenka Lisca, hodinky Wayfarer 

Jako poslední tu mám i nové hodinky od Daniel Wellington. Mají teď tuto krásnou novou kolekci, kdy mají hodinky černý ciferník. Vypadá to naprosto skvěle! Navíc já černou miluji, takže mě hodinky velmi zaujaly. Pokud byste přemýšleli, že právě hodinky Daniel Wellington si nedělíte pod stromeček, nebo s nimi chcete někomu udělat radost, tak by se vám mohl hodit slevový kód na - 15 % francebabyDW ☺. 

IMG_6234

A abych nezapomněla! V pátek byl sice Black Friday, ale od pondělka tu je Cyber Monday, takže pokud si chcete udělat ještě radost, tak neváhejte! Třeba na Answear.cz mají slevy až 70% a co jsem projížděla nabídku ( je tam skoro 400 stran zlevněného zboží), tak mají parádní výběr!

cyber monday

Mějte se krásně!!

8 komentářů:

  1. Ahoj, saláty mě naprosto uchvátily, jdu se na ně podívat a objednat. Podprsenka je moc krásná a vypadá i kvalitně - asi nadělím jako dárek pod stromeček někomu. A hodinky..ach tyto jsou naprosto perfektní. Nemůžu se vynadívat :)Prostě nadherné věci a pěkný článek. Děkuji. A.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, vím, že to co teď budu psát jsem nepatří, ale to co se mi stalo to se mi ještě nikdy v životě nestalo.
    Vím, že objednáváš boty z Botovo a já si od nich objednala kozačky v popisu píší, že jsou zateplené, eko-semiš, do studených dní. Dneska mi přišly a zateplené tedy vůbec nejsou!
    Očekávala jsem fleecovou podšívku, kožešinu, ale žádné zateplení nemají! Nevím z jakého důvodu píší lživé informace o obuvi ://
    Stalo se ti někdy něco podobnýho? Znáš nějaký eshop z kterého je lepší objednávat obuv? Dík :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, normalne je vrat :). Ja uz na botovo tedy neobjednavam, za me je tedy lepsi casnaboty.cz :). Zatim bylo vzdy vse v poradku :).

      Vymazat
    2. Napsala jsem jím mail a odepsali, že se stala menší tech. chyba, a pak mi ještě přišel mail, že by si pro kozačky přijel kurýr. Zase se mi líbí a i když nejsou zateplené, nechám si je.

      Vymazat
  3. Diář vypadá moc hezky, já jsem už pár let skokojená s jedním od Filofax:) a ty DW hodinky v černém povedení jsou skvělý :))

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat