21. listopadu 2016

/OUTFIT/ Pink shirt + soutěž

Ahoj! Doufám, že se máte krásně a začínáte si užívat vánoční atmosféru, která se k nám pomaličku vkrádá :). Já už řeším vánoční dárky a musím říct, že se na letošní Vánoce už moc těším a ani nevím proč! :D Určitě na blog přidám nějakou inspiraci na dárky a svůj wishlist na Vánoce a rok 2017! :)
V dnešním článku mám už konečně i novou barvu vlasů, ale tu vám ukážu až někdy jindy, protože při focení outfitu jsem měla "bad hair day" a mít je rozpuštěné nepřipadalo v úvahu. Nakonec změna není ani tak velká. Kadeřnice mi stáhla odrosty, abych neměla ve vlasech tak šílený barevný skok a trošku jsme barvu ztlumily, aby tak neřvala rezavou. Plus jsem přišla tak o 10 centimetrů a přítel mi pěkně nadal! :D -> divím se, že si všiml! 
No a co se týče outfitu, tak ten je jako vždy pohodový! Na sobě mám nový kabátek Vero Moda, který mám už asi od září a nosila jsem ho dost často, akorát se nedostal na blog. A taky mám na sobě košili z e-shopu The Twiggy Shop, který už jistě z blogu znáte a tak vám může být jasné, že dneska si dáme poslední soutěž o kousek zdarma z tohoto e-shopu! :)
Pokud ho ještě neznáte, tak se určitě mrkněte, najdete tam krásné kousky z příjemných materiálu a navíc e-shop rychle a dobře reagujeme na potřeby klientů, protože všechny produkty si sami navrhují a šijí. Každý kousek nabízí vždy od velikosti XS po XL a nově také až do rozměru 4XL! :) 

SOUTĚŽ:
1. Stačí jak okomentuješ můj outfit a dáš like jejich a mé stránce na facebooku @TheTwiggyShopCzechia@FranceBaby
2. Zanecháš odkaz na věc, kterou by sis v případě výhry vybrala, popřípadě na kterou bys uplatnila slevu. 
3. Do komentáře napiš platný e-mail, kde tě v případě výhry můžeme kontaktovat :).
(Jedna z vás získá produkt podle svého výběru a dalších pět 20% slevu na nákup!)

Soutěž trvá 7 dni!

Těším se na vaše komentáře a mějte se krásně! :)

IMG_6039 IMG_6077 IMG_6042 IMG_6036 IMG_6155 IMG_6117 IMG_6141

KABÁT - Vero Moda
KALHOTY - Terranova 
KABELKA - LS Fashion
HODINKY - DKNY 
NÁRAMKY - MYA BAY a Cropp Town 

10 komentářů:

  1. Outfit je moc hezky, ruzova se šedou ti sekne.
    Fb eva richterová
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. https://thetwiggyshop.cz/cs_CZ/p/Vlneny-kabat-s-kapuci-PE106/965

    OdpovědětVymazat
  3. na ootd se mi libi halenka ruzova je ted na podzim moc trendy i ty vysoke boty ale ty uz se mi nejak nelibi v tomhle provedeni jinak likuju a vybrala bych si kabatek https://thetwiggyshop.cz/cs_CZ/p/Vlneny-kabat-s-dvouradym-zapinanim-H85/1423 email tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ty botky jsou super Jituš! Jak jsi s nimi spokojená? Drží pěkně nebo sjíždí z kolena dolů? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit se mi moc líbí, nemám co vytknout. Na vlasy jsem zvědavá, já jsem měla vždycky dlouhé skoro po zadek a v létě jsem se rozhodla zkusit krátké (delší mikádo-kousek pod ramena) a nemůžu si vynachválit, jak péče, tak vzhled (vlasy mi v zimě schnuly i 5 hodin). Teď mám zase skoro do půl zad, protože rostou jak blbé a už se těším na střihání :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky, zase ti to moc sluší :-) kombinace růžové a šedé je super a strašně se mi líbí ty kozačky!♡
    https://thetwiggyshop.cz/cs_CZ/p/Vesta-s-kapuci-H49/678
    Misula16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Na Tvoji barvu vlasů se moc těším, už z instastories jsem si všimla, že sis nechala "zkrátit konečky" :D, ale to nemění nic na tom, že Ti to pořád sluší. Outfit je super, líbí se mi hlavně ta košile a kabátek. Co se týče kozaček, ty Ti závidím, protože u mě je nadlidský výkon sehnat aspoň nějaké kozačky, které by mi šly přes lýtko. :-(
    K soutěži - jsem nadšená ze stránek, o značce jsem ještě neslyšela, ale mají opravdu hezké kousky za slušné peníze. Nejvíce mě zaujaly šaty a konkrétně tyto: https://thetwiggyshop.cz/cs_CZ/p/Saty-s-vazanim-u-krku-AT46/1049, šaty zbožňuju a tyhle mě hned praštily přes oči, jsou elegantní, zároveň sexy, dlouhý rukáv by u mně skryl trošku silnější paže, které mám a délka je vyhoující, no prostě ideál. Z těhlech šatů bych měla opravdu velkou radost.
    Děkuju, že se můžu soutěže zúčastnit.
    Email: danuuvel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jednoduchý outfit, pohodlný a styl prostě po mě. V jednoduchosti je krása Jity a tohle se ti moc povedlo. Neni nijak překombinovaný, nekřičí tam žádná barvička ani kousek navíc. Super :-)
    Na eshopu mě zaujala tahle košile, pokud bych nevyhrála, asi bych si ji nadělila pod stromeček. Přesně můj syl za super peníze.
    https://thetwiggyshop.cz/cs_CZ/p/Kosilova-tunika-na-knofliky-PE111/979
    Hezký den. julimate@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký kabátek! Já bych si v případě výhry udělala také radost kabátem - https://thetwiggyshop.cz/cs_CZ/p/Vlneny-kabat-s-kapuci-PE106/962. :)

    FB: Pavla Kostková
    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit ti moc sluší, já bych ale zvolila kotníčkové boty, lépe se mi nosí, ale to je věc názoru. :) https://thetwiggyshop.cz/cs_CZ/p/Elegantni-saty-s-odkrytymi-rameny-H63/1153

    nikola.vajcnerova@seznam.cz
    fb: Nikola Vajčnerová

    OdpovědětVymazat