1. prosince 2016

/SHOPPING/ New in - jak ušetřit?

Ahoj! Dneska tu mám vyloženě nakupovací článek a k tomu ještě s tipem, jak zase ušetřit nějaké ty penízky.
A to se před Vánoci myslím hodí ☺!
Černé kalhoty jsem sháněla vážně dlouho, bohužel v dostupných obchodech v okolí jsem nenašla nic, co by mě uspokojilo a dávat 800,- za kalhoty, které mi 100% nesedí se mi nechtělo. Takže jsem se zaměřila malinko na internetové obchody, když v těch kamenných jsem nepochodila. Nesnáším nákup kalhot naslepo, ale byl black friday a všude byly slevy, tak jsem to riskla. Na answeru jsem sehnala dvoje džíny za necelou tisícovku a čekala, co mi přijde. Jsou značky Mango a osobně jsem na ně slyšela velkou chválu. Navíc spousta kamarádek mi je pak i doporučilo, že se není čeho bát :). 
Objednala jsem si dva modely a to Jane a Tattoo. Model Jane je dost pružný a na těle velmi příjemný. Má lehce vyšší pas a se slevou mě vyšly na 399,- ➼ černé kalhoty jsem teda měla v košíku a jelikož vyšly tak parádně, přihodila jsem ještě jedny v klasické džínovině se zipy u kotníků a to model Tattoo. Kalhoty jsou kratší, nad kotníky (mám 170cm) a tak jsou ideální na teplejší měsíce k nízkým botám ☺. Tady jsem si akorát nebyla jistá velikostí, takže jsem vzala o číslo větší, než jsem zvyklá a díky bohu sedly skvěle, ačkoliv bych ty menší úplně klidně snesla :D. 

Takže to by bylo k tomu co jsem si v první vlně slev pořídila a teď pojďme na to, jak ušetřit nějaké ty penízky a ještě třeba něco vydělat :). 
Určitě znáte různé "cashbackové" stránky, kde vám vrátí procenta z nákupu zpět. Já jsem se nově zaregistrovala na tipli.cz , kde je snad každý známý e-shop ( zoot, answear, douglas, el-nino, moje prádlo, asos, mall, sizeer, damejidlo, notino, kasa... ) no jednoduše je tam vše!
A jde o to, že pokud nakoupíte přes stránku tipli, proklikem do e-shopu, tak se vám na váš účet připíšou zpátky peníze z nákupu, vždy ve výší několika procent z utracené částky ☺. Je to všechno hrozně jednoduché a pokud objednáváte dárky na Vánoce přes internet, tak můžete ušetřit i moc pěknou částku, kterou si pak jednoduše necháte vyplatit na svůj účet zpátky ☺. Já jsem si takto během týdne ušetřila stopadesát korun na dvou nákupech a to už se na nějaké to kafčo hodí :D. 
A navíc, můžete získat až 5 tisíc, když se zaregistrujete a stránku doporučíte například svým kamarádkám či známým, kteří přes ni budou nakupovat 👍.

Co vy na to? Nakupujete tímto způsobem a šetříte peníze? ☺

IMG_6261 IMG_6255 IMG_6295

A abych nezůstala jen u kalhot, tak jsem si koupila tímto způsobem i zimní bundu na Zootu! Je úplně nejteplejší, moc příjemná a ke klasickým outfitům, které denně nosím se mi skvěle hodí! ☺
Všechny věci vám určitě ukážu brzy v outfit postu.

IMG_6268 IMG_6272

Tak se mějte moc krásně! Užívejte si předvánoční pohodu a brzy vám nafotím i slíbený outfit post! 💋

29 komentářů:

  1. Líbí se mi, když kalhoty mají ten zip dole podél nohy. Je to super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně nedělej že se do 38micky a tou tvoji postavou vlezes :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Predstav si, ze vlezu. Dokonce je to moje konfekcni velikost a velikost 40 je mi volna. To je co? :)

      Vymazat
    2. Možná vleze, protože je celkem malá, já mám taky 38, ale měřím 183 cm.

      Vymazat
    3. Ehm, tak ja myslim, ze u velikosti kalhot hraje hlavne roli obvod pasu. Takze si me klidne zkousejte zhodit jak chcete, ale asi vas zklamu, ale zas az tak tlusta nejsem :).

      Vymazat
    4. To samozřejmě, ale pochybuji, že má postavově normální holka, která má 150 cm stejné boky a pas, jako holka se 190 cm :) možná jedině nějaká obézní.

      Vymazat
    5. Paneboze, ja mam uplne normalni vysku a normalni postavu :D. Jako nemuzu za to, ze nekdo nedokaze zkousnout, ze mam takovou a makovou velikost a neustale ma potrebu to nejak resit a to uplne zbytecne :). Proste mam velikost 38 a vy se nekteri klidne zblaznete a myslete si co chcete :).

      Vymazat
    6. Jitusko nehraj to všichni víme že jsi oblejsi a že jsi přibrala tak prostě bud si tady hraj na něco nebo priznej barvu a řekni že se do 40 tak tak vlezes a že 38 je natahovací :) prostě nemám ráda když si někdo nepřizná že přibral

      Vymazat
    7. Někdy si při takovým komentářích říkám " ooo můůůůj bože", myslím, že zrovna já jsem několikrát veřejně přiznala, že jsem přibrala. Nikde to netajím, ale představ si anonyme, že nemám žádnou obezitu a dokonce na sobě denně makám a ať chceš nebo ne, tak do 38 se vlezu, je to moje číslo a je jedno jestli je to mango, f&F, new yorker, reserved či mohito. Já vím, že mi přejete jen to nejhorší a abych byla tlusťoučká, ale bohužel :)

      Vymazat
    8. Broucku nevlezes, jde to vidět že se snažíš všechny přesvědčit ale bohužel to nějak nejde :/

      Vymazat
    9. :D :D :D :D :D ja nepotrebuji nikoho presvedcovat, to ty se spis snazis presvedcit me, ackoliv ja jedina mohu vedet, kde je pravda :).

      Vymazat
    10. Jde vidět jak na blogu lžeš a snažíš se být někým jiným, jsi průhledná teda kromě tvé postavy ta 42 průhledná fakt není :*

      Vymazat
    11. Mas jeste neco na srdci? :)
      Uprimne nechapu, proc sem chodis, kdyz mas se mnou takovy problem a tolik te tankuji :).

      Vymazat
    12. Víš proč? Abych se pobavila :)

      Vymazat
    13. Pokud je toto tvuj zpusob zabavy, tak je mi te lito. Je docela smutne navazet se do cloveka ktereho neznas a jeste jej presvedcovat o necem co neni pravda. Vypovida to akorat o tom, ze mas problem sama se sebou. Mozna by to chtelo vic relaxu a procistit si hlavu, protoze takto vypisovat cizimu cloveku moc zdrave neni, hlavne pro tvoji psychiku. Tak se dej do klidu a uvedom si, ze by bylo mozna lepsi se vice dopodrobna zabyvat sebou nez mnou :).

      Vymazat
    14. Broucku až na to že té znám osobně :) jen nemám ráda falešné lidí a hlavně tvoje falešné chování

      Vymazat
    15. Jo tak v tom pripade mi to laskave radsi rekni do oci, protoze jinak jsi falesna tak akorat ty. Ja pokud mam s nekym problem, tak mu to reknu do oci. Tak prestan vypisovat blbiny a zacni se chovat trosku na urovni :).

      Vymazat
    16. A proč bych to dělala? Aby ti někdo řekl pravdu do očí a ty bys ho zalehla svoji vahou?:) Nevztejej se a přiznej to!

      Vymazat
    17. Anonyme, jde videt co jsi za zoufaleho a nestastneho cloveka. Uz me prosim te neotravuj. Takove vykriky do tmy me nezajimaji :).

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Chtěla jsem napsat větu ve stejném znění :D Je fakt moc hezká.

      Vymazat
  4. Bunda je hezka :)
    Uzivej predvanocni pohodu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super džíny a bunda! Já nakupuji přes plnápenezenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem přes ně nakupovala, ale zkusila jsem Tipli a dávají víc :)

      Vymazat
  6. yet another discovery with muscle development changed into the step forward that working the actual muscle group tohttp://www.strongtesterone.com/max-test-xtreme/


    OdpovědětVymazat
  7. Já nakupuju na Tipli už čtvrt roku a nemůžu si to vynachválit.:) Tolik penízku nazpět jen za jeden klik navíc. Už nikdy jinak:)

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo! Ještě teď jsem naštvaná, že jsem to neznala předtím. Proč já tomu jen nevěřila. No nic, tak mám předsevzetí na 2017 - budu šetřit když nakupuji :D Díky za článek, díky za Tipli.

    OdpovědětVymazat