5. prosince 2016

/BEAUTY/ BIOneeds // Urtekram

Ahoj! Dneska mám pro vás ryze kosmetický článek. A tentokrát určitě potěším ty z vás, které máte rády zaprvé kokos a za druhé se zajímáte o to, co na sebe dáváte a určitým způsobem se snažíte podpořit bio kosmetické výrobky, nebo je dokonce i preferujete a nic jiného nekupujete. V tom případě pro vás může být i velmi milým tipem stránka BIOneeds, kde seženete úplně všechno od kosmetiky až po čistící přípravky pro domácnost a to vše od výrobců, kteří nemají ve svých produktech velké množství chemie, umělá barviva a aromata, karcinogeny, parafín, ropné produkty nebo syntetické oleje. Takže ať hodíte do virtuálního košíku cokoliv, tak se nemusíte bát, že by vám to nějak ublížilo :).
Navíc e-shop posílá i krásně zabalené balíčky s menší pozorností - mně přišel malý balíček mandlí, který mě upřímně velmi potěšil a ještě je k tomu poštovné zdarma!
Když e-shopy posílají takové drobnosti k snědku, tak jsou ty balíčky hned lepší! :D )

Já jsem si z této stránky objednala tři produkty na tělo, ruce a vlasy od Dánské značky Urtekram. Značka je hlavním výrobce BIO potravin a přírodní kosmetiky ve Skandinávii.

Tato značka si také zakládá na výrobě bez syntetických tensidů, parabenů nebo jiných konzervačních látek, a parfémů. Urtekram produkty nejsou v žádné fázi procesu výroby testovány na zvířatech a dokonce má i BIO certifikát ECOCERT... 
To by bylo k představení a teď se pojďme vrhnou přímo na konkrétní produkty!

IMG_5820 IMG_5823

Jako první tu máme krém na ruce. O ruce se snažím starat vážně hodně, protože jsem zhruba před půl rokem dostala trochu strach, že pokud je nebudu krémovat a pečovat o ně, tak za pár let na to doplatím a nebude na ně příliš pěkný pohled, když budou vrásčité a vysušené. Musí se nechat, že krému stačí vážně malinko a hezky ruce zhydratuje. Krém není nijak mastný, rychle se vsákne a ruce krásně provoní.
Celkově všechny výrobky voní nádherně po kokosu, ale tak jinak, než jak je člověk zvyklý u kokosových výrobků z drogérie. Pamatuji si, když naši donesli domů poprvé v životě kokos a my se do něj jako děti snažily dostat. Ta vůně po rozbití skořápky byla tak specifická, že si ji pamatuji dodnes a musí se nechat, že toto je první výrobek, který voní jako skutečný kokos, tak jak si je z dětství pamatuji. Za mě je tedy tento krém úplně super, Ano, je trochu dražší, dát 165,- za krém na ruce není úplně nejméně, ale skoro vůbec nemizí, krásně voní a plní svůj účel na jedničku.

IMG_5825

Tělové mléko je také pecka. Úplně miluji když se s ním po sprše natřu a krásně mi voní kůže. Jako u krému na ruce platí to, že mléko není nijak mastné, ale krásně se vsakuje a jde na dotek cítit jak je kůže jemná i do druhého dne. Krásně provoněná, hydratovaná. Přítel mi dokonce i zalichotil, že je moc příjemné se mojí kůže dotýkat, když je po nanesení tak hebká. Takže holky, doporučuji!

IMG_5826

Jako poslední tu mám kondicionér ve spreji . Spreje na vlasy mám obecně moc ráda. Jsou dobré na rozčesávání, výživu, provonění vlasů nebo jejich oživení. Tento slouží k ochraně před ztrátou vlhkosti, napomáhá tedy jejich hydrataci a navíc i vyživuje. Pomáhá při rozčesávání a zanechává vlasy jemné a lesklé po celé délce. Já jej používám před foukáním do vlhkých vlasů a pak taky jako konečné vyživení, když jsou vlasy již suché. Přijde mi, že se mi po delším používání vlasy méně cuchají, méně lámou a jsou hezky vyživené. 

Celkově jsem s produkty i nákupem moc spokojená! Výrobky mají úžasnou vůni a v ničem mě nezklamaly. Takže za sebe mohu tuto značku jedině doporučit! :)

Máte nějakou oblíbenou značku bio kosmetiky? Používáte doma i bio přípravky pro domácnost? :) 

IMG_5828 IMG_5829 IMG_5831 IMG_5833

Mějte se krásně!

3 komentáře:

  1. Kokosovou řadu Urtekram jsem měla také, šampon, kondicionér ve spreji a tekuté mýdlo a byly super :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Krém na ruce se mi líbí, ale mě by vadila asi ta vůně. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. jaké mám dobré zkušenosti s touto kosmetikou. již nějaký ten měsíc používám už jen bio výrobky. a pleť se mi o dost zlepšila a také nejsou na těle vysušené;) super článek

    OdpovědětVymazat