12. ledna 2016

/LIFESTYLE/ Bez limitu

aussie koláž final

Díky Cosmopolitanu jsem měla další skvělou možnost vytvořit něco nového. Byla jsem zapojena do nového projektu s Aussie s názvem "Bez limitu" a mým úkolem bylo vytvořit koláž na toto téma.
Musím říct, že to byl docela oříšek, tak se pojďme podívat na to, co pro mě tyto dvě slova znamenají:). 

1.JUDO - sport který mi dal všechno. Vrcholy, pády. Hodiny potu, bolesti, slzy, ale i upřímný smích, radost a pocit vítězství. Vždy když jsem nemohla a ležela na žíněnce se slzami v očích, tak se nad mnou objevil někdo, kdo mi řekl, ať nefňukám, že mám ještě tolik sil, že to vše zvládnu klidně znova. A ona to byla pravda :D. Ve sportu pro mě limity nejsou, protože vždy je co překonávat! 

2.LILLY - koupit si psa? Blbost. Na to nemáš čas. Stojí to moc peněz. Jsou s tím jen potíže. Jsem ráda, že jsme na to s přítelem neslyšeli a máme doma krásnou, zdravou a spokojenou mopsí slečnu, která nám dělá radost. Říká se, že štěstí a lásku si za peníze nekoupíte. Ale když si koupíte malé štěně, malý "neposkvrněný" uzlíček, který je pár týdnů na tomto světě, tak věřte, že jste si tu lásku a štěstí koupili, stačí jen, když ji vy sami dáte najevo. A psí láska..? Ta pro mě není nijak omezená :). 
Lilly aussie
3. RODINA - máme ji jen jednu. A ať je jakákoliv, tak by si jí měl každý vážit. Bude tu pro vás navždy :). 

4. LÁSKA - mám vám říkat jak vznikla fotka v koláži? Znali jsme se s přítelem asi pět minut :D. Byli jsme na párty a každý si slavil "to svoje". Ale tento jeden moment mi změnil život. Přítel prostě přišel, na nic se neohlížel a získal si mě na plné čáře a díky tomuto úplně náhodnému seznámení jsme spolu už více jak tři roky. A proč? Protože on se nebál! Nebál se mě oslovit a vydupat si svoje, i když přiznávám, že zrovna dvakrát milá jsem nebyla :D. Ale nevzdal se! A právě proto sem tato fotka a tento můj životní moment patří :). 
LÁSKA aussie
5. CESTOVÁNÍ - na světě je tolik krásných míst. Tolik moc, že věřím tomu, že jeden lidský život k navštívení všeho krásného prostě nestačí. Já sice ještě mimo Evropu nebyla, ale pevně věřím, že do budoucna se to změní! Pro teď mám aspoň o čem snít :). 

cestování aussie

6. ÚSMĚV - co vás omezuje v tom rozdávat úsměvy a dobrou náladu? NIC! Tak proč to neděláme častěji? Chce to ve světě méně zakaboněných tváří a mnohem více úsměvu. Vždyť jen kvůli jednomu úsměvu může být váš den lepší :). 


A ani vy také nebude ochuzeni :). Pokud se vám zalíbí moje koláž, tak stačí prokliknout na stránku aussie.jenprozeny.cz a dát mi hlas :). 

Poté se stačí na stránce zaregistrovat a na 100 z vás čekají balíčky s produkty Aussie, které budou obsahovat tři stylingové produkty k testování. Návíc tři nejlepší odpovědi vyhrají adrenalinový zážitek v podobě indoor skydivingu. Celá soutěž pak trvý do 7.února 2016 :).

Mějte krásný den a napište mi, co pro vás znamená BEZ LIMITU? 

6 komentářů:

  1. Hezký článek, mám ráda takové, kde je hodně fotek z různých míst a můžu si je prohlédnout. Hlas jsem ti dala, ale myslím, že zrovna soutěžní koláž je ze všech v tomto článku nejmíň povedená.

    OdpovědětVymazat
  2. Jity moc krásný článek <3 Hlavně o lásce! Krásné fotky :)

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi má nejoblíbenější blogerka, ale i přesto dávám svůj hlas MILKWOMAN, protože se mi její koláž líbí nejvíce. Článek je ale super. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lilly spí stejně jako ten náš. Až se divím, že jim z toho spánku hlavou dolů z pelechu není špatně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jiti krásná koláž a nadherná slova, chtytly mě za srdce!

    OdpovědětVymazat