10. ledna 2016

Lednový wishlist

Rozhodla jsem se, že bude fajn, když si budu sama pro sebe dělat takové menší wishlisty na aktuální období. Jelikož jsem si jako jedno z "předsevzetí" dala, že zlehka obnovím svůj šatník a místo deseti věcí si pořídím raději jednu, která se mi bude opravdu líbit a vynosím ji na maximum, tak jsem si mohla vytvořit wishlist na leden, který bude i poměrně splnitelný :). 
Jako první a největší bod jsem si dala, že si koupím novou kožešinovou vestu ( z umělé kožešiny ), která bude stát za to! Hrozně moc se mi líbí tento styl co je na obrázku a jelikož je těchto vest všude plno, tak není problém ji sehnat. Jediný můj problém je zda chci bílou s šedým nadechem, světle šedou a nebo tmavě šedou :D. Mezi těmito barvami se rozhoduji a stále nevím. Jaká by se zamlouvala vám? Já jsem nejvíce nalomená k bílé s šedým nádechem <3. 
Pak dost potřebuji velkou kabelku, hlavně do školy a tak různě, když někam cestuji. Většinu svých velkých kabelek jsem rozprodala nebo darovala, jelikož nebyli přes rameno, ale jen do ruky. A asi už nejsem taková dámička, ale tahat ty těžké věci se mi prostě v ruce nechce a raději kabelku dám přes rameno. U této kabelky mi vyhovuje, že je vážně obrovská a buď zvolím tuto bílu barvu a nebo hnědou :). 
Aby bylo jasno, tak já se strašně moc těším na jaro a léto. A k těmto ročním obdobím bych si ráda koupila malou červenou kabelku přes rameno. Úplně vidím, jak ji budu nosit společně s nějakým proužkovaným tričkem a džínami, nebo letními šaty :). Navíc tato je kožená a věřím, že bude naživo stejně krásná jako na obrázku <3.
Další kožešinový přívěšek mám už na cestě. Tentokrát jsem si objednala béžový, abych jej mohla střídat s šedým a více se mi hodil k UGG :). 
A jako poslední věc, kterou jsem si objednala je tento náramek. Ale já jej zvolila ve světlejší variantě, která je již vyprodaná. Osobně mám z doplňků náramky úplně nejraději, ale mám jich docela málo, takže takový kousek za pár korun se mi moc hodí! Akorát mě mrzí, že jsem si ho objednala už po Vánocích a stále mi nepřišel a navíc už od 6.1. je balíček zaseknutý někde na poště :D. 


Dali jste si i vy nějaké předsevzetí, které se týká vašeho šatníku? A objednali jste si už v novém roce něco? :)
wishlist leden 2016


17 komentářů:

  1. Nádherné věci. Vestu si koupím taky, ale až z jara :) Určitě si pořídím hnědou, bílou a šedou :) A červená kabelka je top - přesně tenhle tvar se mi poslední dobou neskutečně líbí a chci ji snad ve všech barvách :D

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Už tě vidím, jak si objednáváš vestu z polární lišky za min. 15 tisíc :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemam v planu kupovat si pravou kozesinu :).

      Vymazat
    2. ještě že to tam psala.. z umělé kožešiny

      Vymazat
    3. Ja to tam dopsala az po tomto komentari, abych predesla nejakym narazkam :).

      Vymazat
  3. Také se mi moc líbí červená kabelka, k námořnickému stylu je jak vyšitá :-). Stránka jej.sk/cz je asi oblíbená, můžu se zeptat, jak jsi spokojená s kvalitou tamějších kabelek?Dana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam odtud kozenou kabelku a penezenku znacky Nucelle a obe dve veci jsou moc krasne a kvalitni. Kabelku taham skoro ke vsemu uz rok a je porad jako nova :).

      Vymazat
  4. Já z kožešiny úplně nesnáším, pravé vůbec a umělé jsou umělé a taky hnusné :D nemám dokonce ani bundu s kožešinou na kapuci, ale být tebou asi zvolím taky bílo-šedou. A kabelku jsem si nedávno taky koupila, jsem moc spokojená. Náramek pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, dekuji za radu, ikdyz takove veci nemusis :).A s kabelkou budu snad take spokojena :).

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Zoot.cz, je to i v odkazech pod obrazkem, staci kliknout na slovo "naramek" :).

      Vymazat
  6. Tyhle ty ,,plyšový" koule-přívěsky naprosto zbožňuju :-)) Hodně lidem se nelíbí, ale mě přijdou roztomilý :-) Mámjednu na klíčích od domu, jednu od auta a jednu na kabelku :-)) sou boží

    OdpovědětVymazat
  7. Nechápu jak si někdo může koupit tyto napodobeniny kabelek leč jsou kožené a nemají na sobě nápis. Ta červený je jasně okopírovaná kabelka Chloe, který stojí skoro 30 tisíc. Ale když to někomu nevadí ...

    OdpovědětVymazat
  8. Ber vestu, ktera z bile bude prechazet do sede :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na konkrétní vestě, dneska jsem viděla ve Zlíně jednu takovou a byla jak na fašank :D (přitom děsně drahá), ale naopak jsem viděla i moc hezké bílo-šedé.

      Vymazat
  9. Tyto vesty jsou krásné, nicméně pozor při objednávání, mají je na aliexpress,ale taky je to kus od kusu podle prodejce odpovídající kvalita a provedení. Jak jsem si všimla, spousta "šikovných holek" je pak pouze jednoduše přeprodává přes instagram klidně za trojnásobnou cenu, ale zdroj je vždy Čína :) tudíž si nejsem jistá, zda tato vesta splní tvé předsevzetí ohledně dražších kvalitnějších kousků. S červenou kabelkou typu "Chloe" mám též trošku problém vzhledem až k příliš velké inspiraci u velké značky, jinak je tento model v originále násherný ve všech barvách :) Bambulky miluju, už mám tři, úplně jsem si to zamilovala, i např. na malé psaníčko, pro mě je to originální šik doplněk :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na mě ta vesta působí moc "buřtíkovským" dojmem :D, radši mám ty klasické bez toho prošívání. Připadá mi to nebo jsi opravdu jediná blogerka, která nenosí parku? Nevybavuji si žádný outfit, ve kterém by byla :)
    Plánuješ i kosmetický wishlist? Vím, že na kosmetiku se moc nezaměřuješ, tak třeba jestli tě něco konkrétního v poslední době nezaujalo, co bys doporučila nebo co si plánuješ pořídit ;)

    OdpovědětVymazat