14. ledna 2016

/OUTFIT/ Zkouškové kam se podíváš..

Dneska to bude dost jednoduché a to po všech stránkách. Ať už obsahové či outfitové. Ono to zkouškové dává totiž zabrat, ačkoliv... Tento rok jsem se začala učit s předstihem! :D Takže mám poloviční nervy, beru vše zodpovědněji a pak mám z těch výsledků i větší radost :). Kdo mě zná, tak ten ví, že nejsem studijní typ. Učení nesnáším a vydržet sedět několik hodin nad učením je pro mě šílenost, ale fakt se tento rok snažím :D. To mi připomíná, že bych to tu měla rychle dopsat a jít se učit na zítřejší dvě zkoušky. Ono se sice říká, že zkouška je od slova zkusit, ale já už bych to raději měla za sebou. Moje skóre pro tento týden? Čtyři zkoušky zdolány! A i kdybych nedala ty dvě, tak je aspoň o víkendu důvod k tomu dát si dobré víno, jupííí :).

A co vy? Máte také zkouškové? Zvládáte? Učíte se průběžně anebo na poslední chvíli?

1_1 2 Beze jména 3 5 4


KOZAČKY  - United Fashion /www.Botovo.cz/
SVETR - Mohito
ŠATY - Vero Moda /www.Zoot.cz/
KABELKA  - Nucelle
POMPOM - www.Vinted.cz
SLUNEČNÍ BRÝLE - www.MisterOptic.cz 

27 komentářů:

  1. sekne ti to! :-) ja mam zkousky pristi tyden a jeste jsem s ucenim nezacla, moje klasika :-D

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit a hlavně šála! A máme stejné botičky :)

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, trošku mi přijde, že jsi na sebe naplácala to, co ti přišlo pod ruku.. a moc se to nepovedlo. Snad příště! Hezký den :)) Kamila

    OdpovědětVymazat
  4. Ta poslední fotka a ty boty....Jsou opravdu nepěkné, jde vidět, že jsou lacinné. Laura

    OdpovědětVymazat
  5. Ty boty jsou úžasné! Svetr se mi k tomu moc nehodí, jakoby tě zvětšoval, ale jinak hezké. Já mám taky zkouškové a moje outfity ted tvoří jen zkouškové šaty/kalhoty a halenka + sáčko, takže chápu, že není čas nic moc vymýšlet:))

    OdpovědětVymazat
  6. ahojky, na mě to působí nějak zvláštně. Možná víc výrazných věcí u sebe nebo nevím... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Náhodou, mě se celý outfit moc líbí. Je zima chladno, tak se člověk potřebuje navrstvit, aby mu bylo krásně teploučko :) Nejvíce se mi líbí šála a kabelka :)
    Jinak zkoušky se učím na poslední chvíli vždycky :D jsem strašná lenivka :D

    OdpovědětVymazat
  8. Toho, že nejsi studijní typ, si všiml asi každý čtenář tvých článků. V tom případě bys na vysoké škole neměla co dělat.
    K outfitu - šála pěkná, ale jinak je to nepovedený mix and match.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasne.. To ze napisu pri psani na pc nejaky preklep hned znamena, ze jsem vlastne blba a nemam co na vysoke skole delat :) :D.

      Vymazat
  9. vyměnit koženkové kalhoty za černé silonky a bylo by to fajn :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,odkud máš šátek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, musim to doplnit! Je ze stranky www.satkylevne.cz :)

      Vymazat
  11. Ty kozenkové/leskle nebo jake legíny/kalhoty jsou tam opravdu moc. Hodně tam křičí.Vršek je moc pěkný.
    Většinou až na vyjjimky VŠ maji ted zkoušekové a pokud nejsi studijni typ, tak bych se netrapila a šla makat :) takze je to spis o tom jestli preziju zkouskove a donutim se ty skripta nasrotit nebo muzu jit makat:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jitu, prosím tě, zakaž už ty anonymní komentáře. Za klávesnicí je každý king, ale do očí by ti to neřekl nikdo. A je mi jasné, že půlka anonymů je určitě z tvého okolí a zná tě osobně.
    A co se týče článku, tak za sebe musím říct, že taky nejsem studijní typ ani trochu :D Jenomže on se tomu pak člověk nevyhne ani v práci. Pořád nějaké novinky všude :) tak ti přeju, ať ti zbytek zkoušek vyjde napoprvé. Měj se pěkně!

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj, nechci být za rejpala a za ty, co kritizují. Celkově to vypadá moc hezký, pohodlně. říkala jsem si, že takhle bych mohla pohodově jít do práce, že si inspiruji Ale ty legíny, to je katastrofa, proč si nekoupíš jednoduchý černý legíny, tyhle vypadají hrozně lacině. V.

    OdpovědětVymazat
  14. Já už jsem za polovinou, tři zkoušky hotové, dvě přede mnou :D Na dvě jsem se stihla naučit přes Vánoce, třetí těžká nebyla a teď přijde to nejhorší a samozřejmě termíny nejsou, tak nemám ani moc času na učení. Asi poprvé v životě tam půjdu s tím, že se tam zajdu jen podívat a dodělám to během semestru :D Jinak Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pocit znam, ale treba se zadari! Me uz snad po dnesku cekaji jen dve, jupi! :) Hodne stesticka! :)

      Vymazat
  15. zkus si příště vzít kotníkové boty a kožené legíny se budou hodit.
    nestresuj se, to dáš jsi chytrá holka :)

    OdpovědětVymazat
  16. Je to trochu prekombinovane. Ale pokud by sis dala cerne kalhoty nebo obyc leginy tak fajn. Ty leginy jsou opravdu hodne mimo.

    OdpovědětVymazat
  17. můžu se zeptat jaký obor studuješ? :)

    OdpovědětVymazat
  18. kdybych si odmyslela ty umělohmotné legíny a boty a místo toho si představila černé silonky a třeba kotníkové boty na podpatku, tak by se mi to líbilo...takhle se mi to moc nelíbí. ale šála je fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prave. Uz se tady vubec neobjevuji zadne podpatky, sukynky, silonky a podobne "holcici" veci. Furt jen silene leginy, svetry a mikiny a kozacky. Je to nuda bez spetky inspirace a stylu. Takovy pohodlnejsi styl.

      Vymazat
  19. Jakožto muže mě zajímá, proč se tu objevuje tolik negativních komentářů na lesklé legíny? Chápal bych to, pokud by k nim Jitka oblékla obtáhlé tílko nad pupík, na nohách boty na jehlách... Ano to by bylo vulgární a laciné.
    Nejsem specialista na modní trendy, ale jako drtivé většině mužů se mi na neobézních ženách legíny líbí a "koženkové" nejsou vyjímkou. Proč by musely ulice patřit jen nevýrazné šedi? Jitko, nenech si do toho mluvit a zásobuj blog i nadále legínovými outfity.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. protože to vypadá hrozně :) ještě jsem tu snad neviděla chválu konkrétně na tyto lesklé legíny.

      Vymazat
    2. A co na nich je tak hrozného? Jitka není žádná usedlá dáma, ale mladá holka. Tak proč se stylizovat do usedlé bohaté dámy, která je svázaná společenským postavením?

      Vymazat
  20. Jitko, ty koženkové legíny jsou skvělé. Když jsou takto "schované", jsou decentní, ale zároveň i dráždivé. Tak je nos a nenech se zviklat (anonymkami, co na ně nemají odvahu!) :)

    OdpovědětVymazat
  21. Kozačky? Naprostá BOMBA!!

    OdpovědětVymazat