17. ledna 2016

/BEAUTY/ Novinky

Ahoj! Já osobně kosmetiku příliš neřeším, což se v určitých obdobích roku jednoduše na pleti či vlasech odrazí. Proto se v nejbližší době můžete těšit na nějaké kosmetické posty, moje dojmy, popřípadě i nějaká doporučení. No a když jsem se probírala tou "hromadou" kosmetiky, ta jsem vám vyfotila na co se můžete těšit. Je  tam něco na vlasy, tvář, ruce, ale i něco z dekorativní kosmetiky :). 

Jak asi článek napovídá, tak jedním z mých mnoha novoročních předsevzetí bylo i to, abych o sebe více pečovala. Takže mám nyní na nočním stolku krém na ruce, krém na obličej a balzám a mažu se poctivě každý večer a občas i ráno. Protože moje pleť byla v poslední době vyloženě hroší. Rty k zulíbání jsem také neměla a o suché kůži na rukou se ani nebavím... Díky bohu už je to minulosti :).

Co se pak týče vlasů, tak jelikož je mám odbarvené, tak jsou přeci jen trošku sušší a v poslední době pozoruji, že se i dost lámou. Takže jsem začala u péče a vybrala si kvalitnější šampón a kondicionér, které mi snad vlasy aspoň malinko dají do kupy a pak hned hurá ke kadeřnici. Novou barvu si nechám udělat spíše až na jaro - mám v plánu zase větší změnu. Tak mě ještě měsíc, dva budete muset snést s odrosty :).

IMG_0085

Dekorativní kosmetika od Rimmelu - už teď můžu říct, že ta rtěnka je moc fajn! Hydratuje a krásně voní :). 
Nový sprchový olej od Biodermy budu zatím zkoušet. 
Vlasová kosmetika Kérastane je z paradivka.cz, kde mají moc pěkný výběr. 
Mandlový krém jsem si koupila snad za 55,- v Jednotě a od všech okolo na něj slyším chválu a i já sama jsem zatím moc spokojená :)
A novinka v podobě make-upu od Vichy - na něj bude recenze určitě :).

Je něco co by vás vyloženě zajímalo?

IMG_0091

Na recenzi těchto dvou produktů od Kérastane se můžete těšit co nejdříve! A jak vidíte, už mi došla i nová chlupatá kulička - je obří a moc super! :D

Mějte krásný zbytek dne :)

7 komentářů:

  1. Mám vlasy až skoro nad zadek, takže se hodně ničí. Zvlášť v zimě nebo naopak v létě (ve vodě a moři), ale začala jsem používat přípravky od Milvy a nemůžu si vynachválit. Zkus to :) mám vlasovou vodu, šampon i masku. Jde o kvalitnější šampony a nejsou ani tak drahé. Dokonce mi začaly růst i mini nové vlásky.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by hodně zajímala recenze na Kerastase :) Na vlasech mi dost záleží, ale přesto nejsou takové, jaké bych chtěla a v poslední době se dokonce zhoršily. Mám ráda obyčejnou Baleu, ale na Kerastase už jsem četla hodně chvály, tak by mě zajímalo, jestli ta investice za to stojí :) A rtěnka vypadá taky moc pěkně :) Bohužel už si žádnou koupit nesmím, protože rtěnková nejsem a mám jich doma až moc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě Kerastase nic extra, jsou to dobré přípravky, ale poměr cena-kvalita u mě neodpovídá. Dají se sehnat i levnější podobné výrobky. Např. zmíněná Milva v minulém komentáři, je levnější a víc mi pomohla.

      Vymazat
    2. Já osobmě jsem Kerastase vyzkoušela - jak šampon s kondicionérem, tak různé oleje. Co se týče šamponu + kondicioneru, musím říct, že žádná sláva. Za ty peníze bych čekala větší zázraky. Co se ale týče olejíčků, ty si musím pochválit. Vlasy si denně žehlím, takže se mi dost vysušují a štěpí, ale s Kerastase se mi zlepšily. Hlavně se jedná o olejíček, po kterém se vlasy nemastí a zbytečně nezatěžuje (měla jsem ten zlatý a zelený)

      ...Instantní krása...

      Vymazat
  3. Jsem zvedava na reenzi sprchoveho oleje od Biodermy.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Odkud je ten přívěsek? ta koule?

    OdpovědětVymazat