20. ledna 2016

/OUTFIT/ "relax" look

Ahoj! Tak můžu s nadšením říct, že další zkoušku mám úspěšně za sebou a už mě čeká jen jedna jediná a to příští týden. Ale ta bude ze všech nejtěžší, takže ať chci nebo ne, budu se muset dokopat k přípravě už teď. Normálně jsem nikdy nevěřila tomu, že můžu mít ze splnění všech těch zkoušet na poprvé takovou radost, takže *klepy,klep*, ať mi to vydrží :). A co vy zkoušky? 
No a jelikož mám teď na chvíli od zkoušek pokoj, tak jsem oblékla naprosto pohodlný outfit Kdo mě sleduje na instagramu @jituskaaa, tak ví, že mi před pár dny došly skvělé celo - červené tenisky. A ačkoliv je venku kolem nuly, tak mi to nedalo a vytáhla jsem je už i teď :D. U nás stejně není sníh, to co vidíte na fotkách je úplný zbytek, který leží u lesa. A jelikož bydlíme s přítelem na konci světa, tak už jsem tak nějak otužilá a ty z milimetru holé kotníky přežiju - ale abych vás uklidnila, tak silonkové ponožky jsem pro jistotu měla :D. Takže žádné otázky zda mi nebyla zima.. Nebyla! :)
Co se týče dál, mám už konečně perfektní černou čepici. Hrozně mě vytáčí, že mi 99% čepic vyjíždí a furt se na hlavě nějak "přesouvá" , tato je super v tom, že je obrovská, taková vytahaná a drží kde má! No a nakonec bych vám ráda představila ten nejvíc úžasný rolákový svetr z vlny, který krásně hřeje :). Jednoznačně můžu říct, že je to skvělý kousek, který mi chyběl :).

IMG_0118 Beze jména1 IMG_0142 IMG_0225 IMG_0157 IMG_0168 IMG_0221 IMG_0197 IMG_0229

KABÁT- Zara
KALHOTY - F&F
ŠÁLA - ???
ČEPICE - Takko 
HODINKY - DKNY
NÁRAMEK - www.Zoot.cz
KABELKA - Nucelle /www.Jej.cz/

39 komentářů:

  1. Líbí se mi ty kousky, ale každý zvlášt :) každopádně ten rolák je moc moc boží!!

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem zastáncem míchání stylů, ale dneska to je celkem fajn. I když já bych si to asi neoblékla. Je to sice opět trochu překombinované, ale v rámci mezí :) jen ta červená rtěnka mi k tobě moc nesedí, máš kvůli ní strašně bledou tvář.

    OdpovědětVymazat
  3. A to já si zase myslím, že ta výraznější rtěnka je k těm teniskám super! Spíš mi nesedí, když má někdo stejnou barvu vršku a kalhot... J. T.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný outfit! Krásné líčení a líbí se mi jak ti rtěnka ladí s hezkými boty :))

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty holý nohy twl :D to mám dost:D tvoje zdraví chci :D

    OdpovědětVymazat
  6. Přejmenovala bych to z ,,relax look '' na zmrzlonoho look nebo močak v háji look :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Močák v háji určitě ne. Jako nevím, nevidím v tom žádný problém tak jít. Když mi bývalo takových 14 let, tak jsem klasických superstarech od adidasu obchodila celou zimu a nikdy jsem neměla problém :). To jestli skrz to bude mít člověk zmrzlé nohy nebo mu nachládne močák záleží člověk od člověka. Pokud k tomu člověk nemá sklony, tak se tím trápit nemusí :).

      Vymazat
    2. Nejde o sklony, na ZŠ jsem taky celou zimu nosila tenisky a rifle, žádné šály, čepice ani rukavice. Taky jsem na to nikdy netrpěla, ale jednou jsem chytla zánět močáku a teď se mi to vrací samo. Ale to je na tobě. Outfit není špatný, ale trošku zas páté přes deváté.

      Vymazat
    3. Nemyslím si, že z holých kotníku bude zánět mocaku :D to je uz trosku přehnané ne ?

      Vymazat
    4. Člověk by se divil, kolik věcí ovlivňuje zda zánět dostaneš, nebo ne ;) Každopádně každé tělo je jiné, to je pravda.. Jitce to nevadí, někomu dalšímu by to problém dělalo.. Přece každý je jiný, ne.. :)

      Vymazat
  7. Nikdy bych neřekla, že se mi budou líbit červené tenisky, ale tady vypadají skvěle (lak, rtěnka, boty - hezký detail). :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zimní kozačky jsou asi out :) já volím zdraví na prvním místě před šlechtěním :) promiň Jíto ale mě přijde že jsi fakt prdlá :) doufám že se tebou od pasu dolů nikdo nebude inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zimní kozačky out samozřejmě nejsou a prdlá skutečně nejsem :). Problémy se zdravím nemám a náchylná k prochladnutí také nejsem, takže pobíhat takto nějakou chvíli po venku a vyřídit si záležitosti co jsem měla pro mě problém nebyl. Bylo mi teplo a dobře, ale jak říkám, je to individuální, takže není potřeba za to hned někoho odsuzovat :).

      Vymazat
  9. Gratuluji :)! Tyhle fotky se opravdu moc povedly ♥.

    OdpovědětVymazat
  10. Boty jsou fajn ale do takového počasí fakt ne. Přítelkyně bratra taky nosila takhle holý nohy a před 2 tydny skončila se zánětem ledvin v nemocnici . Doktor ji pěkně vynadal a slečna už takhle nevleze ani na verandu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja tak samozrejme nechodim kazdy den :). A uz vubec ne, pokud bych mela treba nekam jit pesky pres pul mesta, na prochazku nebo na vylet a tak podobne :). Clovek musi umet posoudit pokud to je pro nej bezpecne a neohrozuje to jeho zdravi :).

      Vymazat
  11. Jituško, ta čepka ti moc sluší! a nedej na ty co píšou, že rudá rtěnka ne ... naopak, úplně Tě oživila a sluší ti :) KJ

    OdpovědětVymazat
  12. Co je to za rtěnku? Je úžasná a sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nemůžu si pomoct, ale když si ty řasy takhle maluješ (asi taháš řasenkou u vnitřní strany řas do boku a ne nahoru), tak to vždycky vypadá, jako bys měla oči šikmé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsechny rasy si natacim smerem nahoru :)

      Vymazat
    2. Taky mi to tak prijde, vypada to, ze mas rasy vevnitr min nalicene. Boty jsou krasne, ale asi bych zvolila jiny zbytek obleceni. Cepka taky bozi.

      Vymazat
  14. Mna napriklad tento tvoj outfit vobec neoslovil, velakrat mam pocit, ze tak nejako iba naskladas na seba veci a je to take chaoticke a nedomyslene, nehovoriac o tom, ze tieto konkretne tenisky sa do celku ozaj absolutne nehodia. ;) Inak ale nie uplne chapem tie hejty na tenisky, pokial sa presuvas autom a ides si iba narychlo vybavit nejake veci tak to ozaj nie je taka tragedia ako to tu podaktori prezentuju.. ;) No a teda este musim pochvalit tvoju vizaz, niekto vyssie napisal ze sa ti ten lesk nehodi, podla mna prave naopak, pristane ti. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jitko, nezlob se na mě, ale Tvůj blog je prostě poslední rok neuvěřitelně utahaný. Dřív to mělo švih, tak proto jsem Tě začala sledovat, ale poslední dobou mám pocit, že je to nuda.
    Vzhledově ses hodně změnila (nevím, ale to kolísání váhy mi ani zdravotně nepřijde v pořádku, a osobně se mi to nelíbí ani vizuálně, ale asi otázka vkusu), oblečení postrádá už trochu soudnost - co nějaké kvalitní kousky, než samé věci nízké kvality?, nápad a inspirace už asi jedině formou reklam. Chápu, že máš hodně sponzorů, ale tohle je pro mě už vážně několikaměsíční nuda.
    Pořád čekám, kdy se zase zvedneš, ale ono se zdá, že ta kvalita jde pořád dolů, jestli to snad ještě jde.
    A protože Tě sleduju už delší dobu, vím, že kritiku snášíš hodně špatně a málokdy si něco z té konstruktivní vezmeš. Takže snad jenom přeju to, aby to byl jenom můj dojem a Ty jsi byla, co se blogování týče, se sebou spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohuzel musim naprosto souhlasit. Netusim zda je to tim, ze vetsinu veci dostavas zdarma (je mi to srdecne jedno, ale aspon by to mohlo byt neco pekneho), nebo tim, ze ztracis vkus...Zrejme kombinace obojiho.

      Vymazat
    2. Kdyz se ti to nelibi vizualne tak proc sem chodis? Proc se chodis divat na neco co se ti evidentne nelibi? Ty snad vis proc pribrala jake k tomu mela duvody, zda to treba nema psychicky podtext? A kvalitni kousky vidim v tomto outfitu tri. Pokud vim, tak Jitka psala, ze ten kabat je vlneny snad a s podilem angory, kabelka je kozena a pokud si cetla clanek tak ses i docetla, ze svetr je tez vlneny. Tudiz pomerne kvalitni veci. A skutecne si nemyslim, ze by spatne snasela kritiku, ale co sem si vsimla, spis ostatni nesnasi kdyz si dovoli k pripomince rici svuj nazor ;))).

      Vymazat
    3. Prosím? Proč tak útočně? Myslím, že jsem nic vulgárního ani otevřeně zlého nenapsala. A důvod, proč sem chodím, i když na pohled se mi něco nezdá, jsem zmínila hned dvakrát - pořád si myslím, že tohle je jenom nějaké období, a Jitka zase bude mít trochu toho elánu, nebo jak to jinak říct.

      Vymazat
    4. Souhlasím ve všem s Adélou, mám na to stejný názor. Taky furt čekám, protože se mi tento blog líbí a Jitka mi příjde jako holka se kterou bych klidně kámošila.

      Vymazat
    5. Obleceni, styl, sladenost, prilis reklam...ok, chapu, komentar je konstruktivne ladeny, v poradku. Ale proc se furt navazite do jeji postavy teda fakt nechapu. Je uplne normalni holka, ani nesleduju, ze by nejak brutalne pribirala nebo hubla. Zenske, v tomto se fakt zklidnete a pridejte si na snidani porci vlocek nebo pulku avokada navic, treba pam nebudete tak nervni z kazdeho tvaru okoli ;)

      Vymazat
  16. Myslím, že relax looků jsme viděli poslední dobou celkem dost, chtělo by to opět nějaký elegantní a stylově sestavený. Působí to na mě přeplácaně (stejně jako většina za poslední čas), hala bala, co jsi našla ve skříni. Kabelka se nehodí k outfitu ani k botám..boty se nehodí ke zbytku. A výrazné rtěnky sluší spíše holkám s plnými rty, protože ta barva zvýrazňuje jejich tvar. Toto zvládne kdekdo, na to nemusíš být fashion blogerka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Furt elegantni, chce to neco elegantniho. Kdyz jde evidentne videt ze ji to momentalne neni blizke, tak proc ji to k sakru porad cpete? Ma si snad hrat na neco nerealneho a pretvarovat se jak rada nosi sukynky, silonky, podpatky, puncosky, halenecky atd? To snad ne. A mimochodem pokud Jitku sledujes dlouho, tak take vis, ze si na zadnou fashion blogerku nehraje. Ale je to v pohode holka, co nosi to co ji bavi a blog bere jako konicek a neco kde se muze podelit o svuj zivot.

      Vymazat
    2. Není blízké, ale taky nezlob se, ale toto není vůbec inspirativní fashion outfit. Takových holek potkáš i v menším městě mraky. Je dobře, že aspoň nějaký kousek už je kvalitnější, ale pořád to převažuje NY, Gate a pod...:/

      Vymazat
    3. Ja tak oblekane holky nepotkavam a to jsem zvetsiho mesta. Za me je treba toto super hravy outfit. A myslim ze co se kvality materialu tyce, tak se Jitka posunula kupredu. Ja tu zadne veci z Gate nevidim a i kdyby ano, tak stejne Jitka vzdycky zastavala nazor, ze oblect hezky se jde i u konfekce a velmi levne. S tim si jeji blog i urcite zacala sledovat, ne? ;)

      Vymazat
    4. Mně nevadí levnější kousky, ale takový outfit si obleču, když běžím v neděli ráno po akci do obchodu, a chci aby mě poznalo co nejmíň lidí. Proto v tom nevidím žádnou originalitu. Prostě věci co se k sobě trochu hodí barevně+čepice až po oči+taška a první boty co vidím.

      Vymazat
    5. me to tu nahodou bavi a to Jitky styl neni to co bych si oblikla ja, ale je fajn, ze ma nekdo odvahu a jde s kuzi na trh narozdil tady od anonymu, jen tak z hecu sem soupnete Vy anonymove svoje outfity, myslim, ze bychom se hodne nasmaly, ale to zase ne... tak holky nezavidte a dejte se do klidu s kdyz vas Jitka svyma outfitama tak stve, tak to tu nesledujte. A ty vase beauty rady, se fakt smeju "A výrazné rtěnky sluší spíše holkám s plnými rty, protože ta barva zvýrazňuje jejich tvar" to si cetla jako kde, ale asi v nejakym Vogue co, hehe...no nic...kdyz nic tak nas tady aspon slecna pobavi.

      Vymazat
  17. Ne, dohromady to nejde, Jitu :( Rolák peka, kabát pecka, ale ne dohromady. :/

    OdpovědětVymazat
  18. Outfit pěkný, jen ty červené boty se mi k němu nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší... ta červená tě krásně rozzářila. Mě se to moc líbí Jituš.

    OdpovědětVymazat
  20. Rolák se mi moc líbí a kabát tím, jak je jednoduchý, se hodí skoro ke všemu. Škoda jen, žes to tak "zabila" těma červenýma botama. Neříkám, že samy o sobě nejsou pěkné, to jsou. Ale ten outfit mi k sobě nejde, je tam příliš mnoho všeho. Nevím, co mi bije do očí víc, jestli ta čepice, nebo tvar kabelky, nebo ty boty. Ty kousky jednotlivě samy o sobě nebo s něčím jiným by vypadaly dobře. Takhle to ale fakt působí, že jsi přišla ke skříni a naházela na sebe to první, co ti přišlo pod ruku...

    OdpovědětVymazat