30. června 2015

/BEAUTY/ Pantene výzva - ZÁVĚR

Ahoj! Dneska si dáme úplně poslední článek, který se bude týkat Pantene testování. Určitě si pamatujete, že jsem vás na začátku vyzvala, zda byste o toto testování měly zájem. Velmi mě potěšilo, kolik se vás ozvalo. V závěru jsem ale vybrala pouze 30 z vás, kterým byl zaslán testovací balíček s řadou  Intensive Repair. Testování probíhalo po dobu 30 dní, kdy testerky používaly jak šampón, tak i kondicionér na poškozené vlasy. Cílem bylo zaznamenat stav vlasů před a po a poté vyplnit krátký dotazník, který se týkal stavu vlasů.

Tuto sadu jsem sI vyzkoušela i já a upřímně jsem byla spokojená. Sama jsem si i šampón s balzámem znovu koupila, protože mým vlasům poměrně dost tato řada vyhovuje a nyní mají čestné místo u mě v koupelně.

Mé fotky a dojmy najdete ZDE.


Závěry testování jsou tedy takovéto:


1

2

3 4

Řekla jsem si, že by bylo fajn zveřejnit i pár osobních dojmů slečen které se testování účastnily, takže tady je máte: 

MARTINA 
"Z šampónu a kondicionéru jsem nadšená, už mám koupené další balení. :) 
Co bych tak k vlasům mohla říct, tak mé jsou dost zatěžované - barvení, mytí každý den + pokaždé fénování, což se projevuje hodně na kvalitě. Konečky zastříhávám vždy zhruba po měsíci, barvím co dva měsíce. Roztřepené konečky jdou hodně vidět. Češu se každou chvíli, jelikož se mi hodně slepují - foukne vítr a vypadám skoro jak kdybych měla dredy. :D Záměrně jsem se nerozčesávala hned před fotkou, ale tak půl hodiny předem (u obou), aby vynikl rozdíl. Myslím, že jde vidět hodně. :) Já jsem tedy moc spokojená a určitě budu v používání pokračovat. :) "

DOJMY 1

VERONIKA 
"Chtěla bych jenom dodat, že mě tento šampon mile překvapil. Značku Pantene jsem nikdy nepoužívala, ale určitě si tuhle řadu znovu pořídím. Už po prvním umytí byly vlasy krásně hebké a vyživené. Po použití balzámu jsem už při umývání cítila rozdíl. Vlasy si skoro každý den žehlím, takže je tím dost ničím, změna tedy nebyla až tak velká. Ale pokud bych si vlasy nežehlila, tak si myslím, že by po používání tohoto šamponu byly ještě zdravější."

DOJMY 2

VÍCE FOTEK -> ZDE. 

A to je tedy vše! Moc děkuji všem slečnám, které se testování účastnily a děkuji i vám, že jste mé články ohledně testování četli. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, tak se klidně ptejte! :)

Přeji pěkný den!

14 komentářů:

  1. já používám pantene zatím 22 den a nic moc :/ žádný rozdíl nevidím ani já a ostatní už vůbec, protože ani neví, že ho zkouším. tak uvidíme, jestli se to ještě zlepší. a Jity, ty bydlíš na vesnici? myslela jsem, že v UB (viděla jsem to na Insta) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako první jsem si všimla toho, že obě holky mají na fotkách Před i Po stejné oblečení :D jinak změna pěkná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je nejspíš jen pro oko :) a nebo si slečny ty vlasy pak jen vyžehlily no :D

      Vymazat
    2. to by byla celkem náhoda, kdyby obě holky oblékly na oko stejné oblečení, když se -předpokládám- neznají :D

      Vymazat
  3. Mne to pride tak, ze si baby najprv odfotili vlasy v normalnom stave a potom si ich vyzehlili. Ja nevidim ziaden rozdiel ani u jednej z tychto dvoch dievcat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nevidím žádný znatelný rozdíl, kterého by nešlo docílit během několika minut nějakou úpravou vlasů. A docela mě taky zaráží to stejné oblečení.

      Vymazat
    2. Také mi to přijde, že si vlasy jen vyžehlily, aby vypadaly asi delší nebo nevím..Divné že by měly děvčata stejné oblečení za nějaké ty týdny (nebo jak dlouho) co testovaly...Nějaké vysvětlení nebude Jituš?

      Vymazat
    3. Spousta holek mi to tak poslalo. Každopádně pro svůj i váš klid jsem mrkla na informace o fotografii a každá byla pořízena jindy :).

      Vymazat
  4. No je fakt divný, že mají stejný oblečení :D

    OdpovědětVymazat
  5. Šampon od Pantene jsem neměla už dlouho, zkusím na něj mrknout až mi dojdou železné zásoby :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasy si nežehlím, ani na fotce vyžehlené nejsou, opravdu to není focené hned po sobě :) A oblečení jsem si záměrně vzala světléna obě fotky, na tmavém triku by nebylo vidět už vůbec nic :) Je fakt, že svetr vypadá stejně, ale jsou to dva podobné, ale to už je takový detail jen, kterému asi ne každý uvěří no :) - Marťa

    OdpovědětVymazat
  7. Jituško, kdy už bude zase nějaký outfit post ? :(

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky jsou opravdu pořízené s odstupem jednoho měsíce a stejné oblečení jsem si vzala proto, aby na obou fotkách byly vlasy vidět stejně a vy jste mohli posoudit jestli se za tu dobu nějak změnily. Veronika

    OdpovědětVymazat