28. června 2015

/LIFESTYLE/ Co je u mě nového?

Ahoj! Doufám, že užíváte víkendu i přesto, že počasí nám příliš nepřálo. Já osobně jsem raději zůstala v posteli a 80% víkendu prospala. Jediné k čemu jsem se dokopala byl pokrok v poslední práci do školy a taktéž jsem malinko pokročila s posledním článkem o Pantene testování :). Ale to není to o čem se chci s vámi bavit...
Říkala jsem si, že dlouho tu nebylo nic jako "new-in", tak jsem poskládala dohromady fotky mých nových věcí. V poslední době se mi nashromáždilo pár super kousků, které mě dost těší. Pamatujete na můj poslední wishlist? Měla jsem v něm zing anything láhev, konkrétně CintrusZinger Sport v krásně fialové barvě a tadááá mám ji už doma a pořádně si ji užívám :). Určitě o ní bude i samostatný článek, abyste věděli o co jde. 

IMG_6331

Jako odměnu za poměrně úspěšné zkouškové jsem si "nadělila" nové nehty. Chtěla jsem je již dlouho, ale pořád ne a ne najít někoho kdo by je dělal za rozumnou cenu, vkusné a v mém dosahu. Až jsem na doporučení narazila na salon Euphoria a @dkoplikova, která mi udělala tyto super decentní nehty :). Taky mám svoji první květovanou čelenku, kterou mi poslala Andrejka, jejíchž nabídku najdete na fleru TADY :).

IMG_6457 IMG_6446

Další novou věcí, jsou sandálky Teva, které mi přišly ve spolupráci s blogerky.cz. Když jsem mrkla na instagram značky @Teva, tak jsem byla velmi mile překvapena, jelikož  sandálky působí hrozně moc stylově a zrovna na festivaly a letní výlety mi přijdou úžasné! :) Pokud vás zaujaly, tak mrkněte na www.teva.cz .

IMG_6219 Beze jména

A na závěr něco co naprosto moc zbožňuji a určitě se tu na tuto pomůcku pro čištění pleti objeví další článek. 3x týdně si s tímto kartáčkem s vyměnitelnými hlavicemi od Remingtonu čistím pleť a už teď po dvou týdnech působí mnohem lépe a svěžeji :).

IMG_6467 IMG_6468

Jaká věc v poslední době udělala radost vám?

Mějte krásný zbytek víkendu a brzy u dalšího článku  :).

16 komentářů:

  1. Ačkoliv na umělé nehty a květované čelenky nejsem, vypadá to dost dobře :) A na článek o lahvi se těším, vypadá bombově :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě za poslední týden nejvíc potěšil přítel, když mi k svátku koupil nádherné svícny, které jsem měla už dlouho vyhlídnuté, a které jsou naprosto dokonalé. Potom jsem si udělala radost novou MK kabelkou a taky jsem měla velkou radost z toho, že jsem po více jak dvou měsících viděla moje kamarádky <3

    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  3. Nehty jsou krásné a čelenka ti moc sluší!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mně má přijít květovaná čelenka snad tento týden z ebay, už se na ni těším a beru si ji na fesťák, tam to bude supeer :) A tu láhev si koupila i kamarádka, těším se na článek o ní, vypadá to jako super nápad!

    OdpovědětVymazat
  5. Kolik stál ten Remington? :) jinak pěkné věci, jen nehty nemusím do špičky a nosím raději klasické hranaté, ale barva i ozdoby jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Remington sis koupila Jituš sama nebo je to reklamní dárek? Děkuji za odpověď...

      Vymazat
  6. Ty boty jsou opravdu hrozné, připomínají mi klasické české sandále, do kterých všichni cpou ponožky.

    OdpovědětVymazat
  7. O kartáčku na čištění pleti jsem už také přemýšlela, že si je pořídím.. Čelenka je naprosto úžasná!! Jinak sandále pro mě určitě ne a tyto nehty taky nejsou můj šálek čaje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že se vyplatí, tak určitě po nějakém mrkni :).

      Vymazat
  8. Konečně článek, na kterém je vidět, že sis dala nějakou práci :) v poslední době mě tvé články opravdu vůbec nebavily. Moc chválím nehty a čelenku, tenhle něžnej dívčí styl se k tobě hodí uplně nejvíc. Co se mi ale nelíbí vůbec, jsou pantoflíčky.....nejpřijde mi na nich nic hezkého, ale tak třeba na nějakou tůru proč ne.

    OdpovědětVymazat
  9. Přijde mi hrozně zbytečné dávat 600,- za flašku na vodu :D

    OdpovědětVymazat
  10. začala jsi mazat hnusné komentáře, nebo se rejpalové už prostě uklidnily? :)

    OdpovědětVymazat