26. dubna 2015

/BEAUTY/ Moje vlasy a Pantene!

Ahoj! Dnes se ozývám po zhruba třech týdnech, kdy jsem vám publikovala první článek s výzvou na testování řady Pantene. Všechny testerky by měly mít svoje šampony a balzámy již doma a pečlivě je zkoušet. Já začala s testováním ještě před vyhlášením výzvy a tudíž už mám 30 dní zkoušení za sebou. A proto se s vámi nyní podělím o své poznatky a dojmy :).

Od začátku vám musím říci, že šampony Pantene jsem nikdy nepoužívala a ani mě nijak nelákaly. O to více jsem se těšila jaký účinek bude tato řada mít. Já konkrétně, tak jako i testerky, jsem zkoušela řadu na poškozené vlasy. I když si kupuji šampóny jiných značek, tak vždy sahám po tomto zaměření, protože mi vyhovuje nejvíce.

Moje vlasy jsou dost hrubé, těžké, špatně se s nimi pracuje, ale řekla bych, že jsou poměrně zdravé příliš se nelámou a rychle rostou. Mastí se mi zhruba průměrně, vydrží mi normální max.dva dny. Co postrádají je lesk, jemnost a dá se říci, že "pohyb". Věčně jsou dost slepené k sobě a špatně se mi češou. 

Od této řady jsem si slibovala právě onen lesk a příslib lepší práce s vlasy, plus také pohyb (menší slepování), které akutně potřebují.


Beze jména1 Přijde mi, že na fotce před a po, nejde rozdíl moc vidět. Na fotce jsem si všimla jen většího lesku. Ovšem můj pocit z vlasů je mnohem rozmanitější. Celkově šampón a balzám hodnotím kladně. Vlasy se mi leknou, jsou lehké, jemné a vzdušné. Slepují se mi o co si méně a mastí se mi stále stejně :D. Líbilo se mi, že už při smývání balzámu jsem v rukou cítila jak jsou vlasy hebké. Je pro mně mnohem jednodušší je česat a je taktéž mnohem příjemnější si na vlasy sahat. Nosím je i dokonce více rozpuštěné.To vše hodnotím tedy velmi kladně :).

Beze jména

Já vám tedy tuto řadu mohu doporučit. Myslím, že poměr cena a kvalita je skvělý. Příště se můžete tešit na post s moji maminkou. U ní je změna mnohem markantnější! :)

Doufám, že se všem testerkám příjemně testuje, budu se těšit na výsledky a fotky. A pokud máte někdo další šampon a balzám doma, tak se určitě svěřte jak jste s tím spokojení :) 

Přeji krásný den.

11 komentářů:

  1. Jitu, ty máš naprosto užasné vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné vlasy. Pantene nepoužívám, ale možná někdy vyzkouším. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Nevidím žádnou znatelnou změnu, takový rozdíl udělá i vzduch na kterém vlasy schnou (podle počasí) nebo jiná voda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm... Sama v článku píši, že na fotkách žádná znatelná změna vidět nejde. Stačilo si to přečíst. Každopádně vlasy byly umyté stejnou vodou a dokonce sušené stejným fénem - na stejnou teplotu :D. A to dokonce po celou dobu testování :).

      Vymazat
    2. Neříkám, že jsi je sušila jiným vzduchem, ale že takovou změnu může udělat i jiný vzduch (třeba v jiných případech)..

      Vymazat
  4. Také je testuji a i přes to, že to není nic, co by mé vlasy rapidně změnilo, tyhle šampony hodnotím jako ty lepší, které jsem kdy vyzkoušela :-) Mám vlasy krásně lesklé a zdravé, ale jak píšeš, mastí se stejně.

    OdpovědětVymazat
  5. Dokáže člověk vidět z fotky tu vzdušnost vlasů? Protože já ano. :D Nedokážu to popsat ale na fotce "po" je máš opravdu takové "svěžejší". :)

    Ale co musím pochválit je to, jak je ten článek napsaný. Sice krátký ale na to jsem si u tvých příspěvků zvykla. Přijde mi lépe zpracovaný a uvolněnější než ty před tím. Slovní zásoba, syntax a celkově z něj vyzařuje taková "pohoda" a sebejistota o tématu. :) Moc se mi to líbí a moc tě chválím! Já si totiž i ráda počtu, tudíž i tuhle maličkost dokážu ocenit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Míšo, asi to bude tím, že jsem si po dlouhé době udělala pohodu a v klidu z postele si napsala článek :). Vážně mě to těší, že to takto vnímáš :).

      Vymazat
  6. Já tedy rozdíl po vidím a šampon i balzám určitě vyzkouším. Těším se na post s tvoji maminkou. Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Podla mna rozdiel na tych fotkach vidno, ja som si hned vsimla, ze vlasky vyzeraju zdravsie a viac sa lesknu :-) Asi sampon a balzam vyskusam aj ja :-)

    OdpovědětVymazat
  8. přijde mi, že rozdíl je i okem patrný :) od Pantene jsem snad nikdy šampony nezkoušela.

    OdpovědětVymazat