14. ledna 2018

/OUTFIT/ Black is my happy color

Asi by se slušelo, abych vás pozdravila v novém roce...💋 Upřímně se omlouvám, že jsme zde na blogu tak ještě neučinila, ale občas je blog to nejposlednější na co myslím - to jste si asi bohužel všimli - ale dny a ani moje energie nejsou nafukovací (to není omluva :)).. 
Takže vám i přesto, se čtrnácti denním zpožděním, přeji do toho nového roku 2018 jenom to nejlepší. Buďte šťastní, zdraví, zažívejte nové věci a riskujte - hlavně ať to stojí za to! 😇 Já se těším na nové zážitky, na nové příležitosti. Trošku méně se těším na to, že budu muset vykračovat ze své komfortní zóny, ale snad když se budu snažit, tak výsledek bude uspokojující a já si na konci roku budu moct říct - stálo to za to! 😊 Protože je důležité na sobě pracovat, snažit se a o něco usilovat. Už bych nechtěla mít v životě prázdné dny, kdy bych nevěděla o co mi jde, co chci a jaký je můj cíl. Jestli se v uplynulém roce věci zlepšili o 100%, tak tento rok to bude zas jednou tolik! 😍 

Já s příchodem nového roku začala víc makat - na sobě, hlavně na fyzické stránce, protože být zdravá a "silná", je pro mě důležité a díky pohybu se zase cítím skvěle, to bylo to, co mi v minulém roce dost chybělo a chci to změnit. Ne na krátkou dobu, ale nejlépe napořád 💕.
No a jak můžete vidět na "rychlooutfitu" níže, tak jsem se zase trošku vrátila na zimu k černé barvě ( je to stále moje nejoblíbenější barva jaká jen může být). Bundu jsem totiž ulovila ve slevách za polovinu a i přesto, že v ní jsem asi jako nafukovací panáček, tak ji zbožňuji a je v ní skvělé teplo - za ty prachy paráda! Lesklé kalhoty mám pak z Lidlu. Jsou z kolekce od Heidi Klum a za ty peníze mi skvěle sednou - no jo.... nemusíte nosit celý značkový outfit od hlavy po paty za x tisíc, ale stačí věci kombinovat a jde to i levněji - a o tom to je 💋.

Mějte se krásně a brzy u dalšího článku.

Untitled IMG_0008 IMG_0004

BUNDA - New Yorker 
KALHOTY - Lidl
RUKAVICE - Gate 
KABELKA - Guess
ČELENKA - Takko 

6 komentářů:

  1. Vypadáš tlustě a jdi blogerka z roku 2012!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz uz pises komentar, tak prosim at ma aspon hlavu a patu. Popripade i nejaky prinos, at si z toho muzu neco vzit. Hezky den :)

      Vymazat
  2. Moc ti to sluší a máš krásné vlasy!!!!!!!!!!! Miluji černou barvu a cítím se v ní nejlíp :-) Kabelka je nádhernáá :-) Děkuji za inspiraci :-) M.

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja mám čiernu farbu celkom rada :) Inak super rukavice ♥ :) A tiež šťastný nový rok, nech sa ti všetko splní a nech nemáš tie spominane prázdne dni :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou podle fotek v bundě nevypadáš tlustě, možná kalhoty ti dělají silnější nohy.

    OdpovědětVymazat