23. prosince 2017

Štastné a veselé Vánoce

Přát Štastné a veselé je už tak trochu klišé, že? Slyšíme to ze všech stran. Od všech. Ale občas je to tak těžké. Já bych vám všem ráda přála hlavně zdraví. To je to, co za peníze nekoupíte. Zdraví je jen a  jen jedno a nikdo nám ho nenavrátí. Proto o něj pečujte. Jak už o to svoje, tak o zdraví ostatních. Duševní a fyzické 😊. Jsem moc ráda, že už několikátý rok  vám můžu právě k Vánocům přát. Že se tu scházíme a ačkoliv to už není tak často, tak velmi děkuji, že se na blog stále vracíte. Pamatujte, není nic víc, než trávit čas s blízkými. S lidmi, které máte rádi. Je to sice jen Štědrý den, jeden den v roce, ale blízkost milovaných je více než dárky, něž uklízený dům a perfektní cukroví 💗.

IMG_9894blog

7 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně napsané :) Vám taky krásné svátky plné pohody :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ti to sluší! :) Krásné Vánoce <3

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny článok, ja viem, trochu to znie ako kliše, ale aspon si to tak nejak clovek uvedomi viac a ja čím som staršia, tým si to viac uvedomujem :) pekné Vianoce :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ačkoliv dárečky jsou super, zdraví, pohoda a hlavně rodina jsou věci, které si nikdy za peníze nekoupíme a všichni bychom si jich měli vážit! Doufám, že i Ty sis svátky krásně užila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, budes mit zas outfitove clanky jako driv?

    OdpovědětVymazat