16. září 2017

/INSPIRATION/ Sukně a šaty - jaká délka je ideální?

Krásný den! Sukně a šaty jsou jednoznačně velmi ženským kouskem, se kterým můžete za každých okolností zdůraznit svoji postavu, ale vše má své A L E! Mně osobně trvalo dlouho, než jsme si připustila, že nejkratší – neznamená nejlepší. Krátká sukně dokáže postavě ublížit, zdůraznit nedokonalosti a celkově ubrat na kráse outfitu. Samozřejmě, že na krásné hubené a zpevněné postavě, bez celulitidy vypadá i sebekratší sukně době, ale i tak je potřeba dbát na příležitost. Na společenskou událost, nebo pracovní schůzku asi není úplně OK vyrazit v mini sukni, která končí těsně pod zadkem. Celkově nejvděčnější zůstává sukně nad kolena, ať už bodycon nebo volného střihu. Já jsem si nejvíce oblíbila délku, která končí těsně nad koleny, nebo spíše až na kolenou. Nikde mi nic neleze. I když je sukně/šaty na tělo, tak se nemusím bát, že by mi vyjeli do takových výšin, že by něco vykouklo, jako je tomu u upnutých mini. Tzv. midi délka je prostě geniální. Ať už ji budete nosit s podpatky, teniskami, kozačkami, žabkami, vždy budete vypadat skvěle a k tomu se cítit pohodlně. Můj úplně nejoblíbenější kousek, který naprosto zbožňuji, jsou obyčejné černé basic šaty v délce právě ke kolenům. Jsou na tělo a díky dobře zvolenému prádlu se nemusím bát, že by se rýsovalo něco, co není zapotřebí.  U upnutých střihů šatů doporučuji volit stahovací prádlo, někdo si řekne, že je to hloupost, ale pokud nemáte perfektní míry a zcela pevné boky, bříško, stehna, tak je to nepostradatelný (dejme tomu) doplněk J.
A mě osobně moc potěšilo, jak jste mi pochválili můj outfit právě v těchto černých šatech, který jsem sdílela na sociálních sítích. Tolik lichotek co mi přišlo – moc děkuji! Ale věřte, že to bylo kouzlo dobře zvolené délky, černé barvy a dobrého postoje.  I když nemáte míry modelky, tak s postavou jde pracovat a zvýraznit tak, co je za potřebí a naopak potlačit to co není nutné, aby šlo tolik vidět.

Každopádně! Mějte se rády, ciťte se v oblečení pohodlně, vykašlete se na to, tahat si sukni stále dolů při každém kroku, když vám vyjíždí nahoru. Najděte délku, která bude vaší postavě slušet a tu preferujte J.  

21766881_10209434155402841_1433338511_o Untitled

A nezapomeňte, že tento víkend jsou dny Marianne a na Zootu můžete nakoupit s 25% slevou - víc najdete na úvodní stránce → www.Zoot.cz

11 komentářů:

  1. Ahoj, libí se mi ty tvoje tenisky pepejeans,můžu se zeptat jestli jsou pohodlné?A jestli sedí velikostně?Díky

    OdpovědětVymazat
  2. Ach tak ta bundička je skvělá!! moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si kvůli svým stehnům a bokům bohužel krátkou sukni opravdu dovolit nemohla a ikdyž to není nejhorší, vlastně na to ani nemám odvahu :D tobě to ale moc sluší :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Já ani nevím, jakou délku preferuji, na některé příležitosti beru tu a najinou zase tu a také délky střídám podle nálady... :) Šaty ti moc sluší.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Puvodne H&M, ale ja je koupila z druhe ruky z Vinted :)

      Vymazat
  6. ahoj, prosim odkud si kupuješ stahovaci pradlo? nechtěla bys o tom také napsat clanek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechtěla :). Seženeš ho všude - od Vietnamců, přes h&m až po dražší obchody s prádlem :)

      Vymazat