12. srpna 2017

/WISHLIST/ Co si přeji k narozeninám?

Krásný den. Doufám, že se máte skvěle, mě brzy čekají narozeniny, tudíž jsem si sestavila takový menší wishlist věcí, které by mě potěšily a které bych si moc ráda pořídila. Není to jen nějaký seznam toho co bych chtěla dostat, ale je to pro mě zároveň i motivace a seznam věcí, které si chci pořídit během roku a udělat si nimi tak radost. 
Jelikož jsem už ztratila status studenta a musela se začít otáčet v "dospěláckém" životě a hlavně světě, kdy pracuji pro velkou firmu, tak se snažím pořizovat si kvalitnější a zároveň elegantnější kousky. Teď mám fázi kdy mě zas elegantní styl začíná bavit :). Takže asi nikoho nepřekvapí, že na prvním místě se nachází univerzální nude kabelka. Vybrala jsem si tuto od Calvina Kleina a zároveň podezřívám přítele, že mi ji už koupil, protože mi velice spiklenecky nahlížel přes rameno, když jsem mu oznamovala, že něco podobného by se mi líbilo - většinou mě zcela v tomto směru ignoruje 😃. Dál si přeji nové kožené converse. Ty první mám už tři roky a byla to skvělá koupě, ale už jsou zašlé a potřebovala bych navíc o číslo menší, takže si jejich koupi plánuji na co nejbližší dobu. Když zůstanu ještě u módy a doplňků, tak by mě velmi potěšily nové náušnice. Už asi dva roky žádné nemám (skoro žádné se mi nelíbí a bižutérie mi dělá "špatně"), takže tyto krásné třpytivé a pozlacené náušničky od Fossil jsou tím pravým kouskem pro mě. A to samé se týče i náramku. Pevné náramky mám úplně nejraději, vypadají skvěle v kombinaci s hodinkami a velmi příjemně se mi nosí, náramek na obrázku je od Michael Kors. Poslední kousek, který se týče módy je opasek. Chtěla bych si konečně pořídit nějaký kožený černý a tělový pásek s jednoduchou zlatou sponou která nebude nijak násilná. Nějaký tip? 
Z praktických věcí u mě vede jednoznačně bruska na gelové nehty. Jelikož manikůru a pedikůru si dělám sama doma za pomocí gelu a jen s pilníkem je to pro mě obrovská fuška - navíc vím, že tuto růžovou krásku, která mi usnadní práci dostanu, takže jsem už teď nadmíru šťastná! Druhu praktickou věcí je topinkovač 😄. Momentálně si totiž tousty opékám na pánvi, jelikož je miluji křupavé, ale zákonitě vždy začoudím celou kuchyň. Takže topinkovač to je pro mě naprosté kuchyňské must have a pokud bude ještě k tomu takto krásné bronzový 💓 ( možná by mi stačil i nějaký růžový z barevné kolekce od Sencor 💗 ). A nakonec mám i kosmetické přání - začít konečně chodit na kosmetiku! Nejen, že potřebuji, aby se o mě někdo staral, ale zároveň i potřebuji mít krásnou a čistou pleť, protože domácí čištění a domácí péče pro mě nebudou nikdy dostačující 😇. 

A jaké přání máte vy? 

4 komentáře:

  1. Conversky jsou skvělé, také vlastním jeden pár, akorát v červené barvě :) v budoucnu si ale plánuji koupit i bílé.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Krasna inspirace :) preji at si vse poridis

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, prosím tě mohla bych se Tě zeptat jestli máš už zkušenosti s obchodem Office shoes? Chtěla bych si objednat tenisky, ale bohužel jsem našla jen špatné recenze.
    Děkuji za odpověď :)

    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja od nich mam jak Conversky, tak Ugg a vzdy vse v poradku. Maji i kamenne prodejny :). Za me spokojenost a nemela jsem problem.

      Vymazat