5. července 2017

/OUTFIT/ sobotní vycházka, Lilly, Deltimo

Krásný den! Musím se hned na začátek přiznat, že už občas mívám skutečně velký problém ohledně toho, jaký dát název článku. Kolikrát je to těžší, než napsat samotný text. Takže se omlouvám, že to zase není nic originálního, ale nějak mi to nejde. 
Fotky v článku jsou ze soboty, kdy jsme se vydali i s Lilly na příjemnou podvečerní procházku, jen tak si odpočinout, poslechnout si přírodu a v mém případě hlavně vypnout, protože s tím mám v poslední době trošku problém. Jak se nemusím učit, nebo dělat věci do školy, nebo třeba prokrastinovat!!!, tak mě nebaví ani přes den spát, nebaví mě ani zabíjet čas u seriálů, ale mám hrozně moc velkou nutkavou potřebu určitým způsobem žít a vyplňovat svůj denní harmonogram na maximum. Ale myslím, že se to brzy srovná, jen co si tělo a hlavně moje hlava zvykne na nový režim 😇. 
Na sobě mám nové černé šaty z modina, měla jsem hrozně moc velkou potřebu si je hned obléct, když je mám nové. Slip ony s volánkem, které jsem si pořídila hlavně do práce, abych měla i nějakou umírněnější botu, než jen tenisky a conversky a doladila jsem to džínovou bundičkou, která je mi konečně volnější a crossbody kabelkou od Paul´s Boutique. Na mě je to taková ta typická slátanina, kterou oblékám ve volném čase, abych se trochu vyblbla. 

Jako doplňky jsme pak oba dva s přítelem zvolili náramky od Deltimo. Myslím, že díky instagramu je všichni moc dobře znáte. Jsou to typické náramky z různých kamenů a třeba i perel (např.lávové, pískové, přírodní...) a s různými symboly. U přítele momentálně vedou náramky se symbolem sparťana a u mě vede symbol leoparda, který má celou hlavu osázenou kamínky - vypadá velmi krásně! Často se mě i ptáte na tipy na dárek pro přítele, tak například tyto náramky, které je možné pořídit jak pro sebe, tak pro svoji polovičku mi přijdou jako dobrý nápad 😊. Co vy na to?
Máte je někdo? Nosíte podobné náramky? 

Untitled2 Untitled IMG_8579 IMG_8564 IMG_8563

DŽÍNOVÁ BUNDA - Vinted 
KABELKA - www.Zoot.cz 
HODINKY - DKNY 
NÁRAMKY - www.Deltimo.cz 

7 komentářů: