25. července 2017

/LIFESTYLE/ Momentální pětka oblíbenců

Ahoj! Přemýšlela jsem jaký další článek bych mohla vydat a rozhodla jsem se jít zase kousek dál lifestyle rubrikou. Vybrala jsem pro vás 5 (hmotných) věcí, které mi teď dělají radost - ráda je nosím a tak :). Dlouho tu nic takového nebylo, tak třeba uvítáte i nějaký ten tip.

Jako první to jsou hodinky. Svoje DKNY nosím stále nejraději, ale přeci  jen je mám už poměrně dlouho, takže je moc ráda sem tam prostřídám s jinými. Tentokrát padl výběr na hodinky Esoria v černo zlatém provedení. Na opálené kůži jsou krásné. Navíc jsou jednoduché a velmi nadčasové. Pochází od českých a slovenských designéru a v jejich kolekcích najdete i kabelky a peněženky, vše v podobném minimalistické duchu. 

IMG_8451

Další mí oblíbenci jsou produkty od Eco by Sonya. Jsou to samoopalovací produkty, na které nedám dopustit. Opálená pokožka je krásná, ale být kvůli tomu x hodin na sluníčku nebo v soláriu se mi nechce a ani to není zdravé, tudíž si vždy velmi ráda dopomohu právě touto kosmetikou. Je šetrná, nedělá fleky, nesmrdí, neničí oblečení a mohla bych tak pokračovat do aleluja.. Článek z minulého roku najdete zde a produkty jsou k zakoupení na ecopure.cz -> D O P O R U Č U J I 💗

IMG_8745

Tento měsíc jsem se těšila i na FAB5IVE box. Zase jsem v něm našla produkty, které mě moc potěšily a to hlavně rozjasňovač od Barry M Illuminating Strobe Cream v plné velikosti a pak také Max Factor Kohl Pencil Natural Glaze matte, což je tužka na oči, kterou využijete nejen na vodní linku, ale i například pro zvýraznění a prozáření hrany obočí. Dále mě nadchnul i Burt´s Bees Body Lotion, který má už místo na mém nočním stolku  a ochrana před sluníčkem od La Roche Posay. Jediné co není mým šálkem kávy je lak os Essie Chillato. Moc tyto věci jako laky neumím ocenit, když už něco v tomto duchu, tak mám určitě raději nějakou péči, jako olejíček nebo třeba tekutý odstraňovač kůžičky. Takové praktičtější věci v péči o nehty.

IMG_8731

Plavky!!!! Tyhle jsou snad nejlepší jaké jsem kdy měla a ani nebyly drahé. Mají super střih na postavě jsou perfektní, baví mě i jejich červená barva a neoprenový materiál. Konečně se i v plavkách cítím dobře. Navíc na wayfareru, mají teď perfektní výběr plavek, takže pokud ještě žádné nemáte, tak se mrkněte a určitě vyberete 💓. Neoprenové plavky seženete ZDE .

IMG_8735

A na závěr tu mám vůni. Jedná se o novou vůni od Christiny Aquilery - Glam X. Je to květinové a velmi gurmánské potěšení, které v sobě kombinuje extravagantní přísady a vytváří komplexní vrstvy vůně, které představují především mnohostrannou osobnost Christiny. Díky vůni se má žena cítit sexy a sebejistě a to nejen uvnitř, ale také navenek. A podle mě přesně takový vůně je. Je výrazná, dlouhotrvající a velmi příjemná, plná květin a ovoce. Navíc jsem dostala jednu i pro vás, takže si o ni brzy zasoutěžíme na mém instagramu @jituskaaa 

IMG_8748
Mějte se krásně a brzy u dalšího článku!💓

4 komentáře:

  1. Produkty od značky Eco by Sonya mám v plánu vyzkoušet :) A ty plavky, dokonalost! Věřím, že na postavě musí vypadat opravdu skvěle.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Hodinky vypadají opravdu nádherně! A ty plavky me zaujaly svou barvičkou, musí vypadat skvěle na opalene pokožce :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Ty plavky jsou krááásné:)Hodinky se mi moc také líbí, ale trochu bych byla nesvá, že nemají čísla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Vůně se hodí spis na léto nebo na zimu.

    OdpovědětVymazat