25. června 2017

/BEAUTY/ FAB5IVE beauty box

Ahoj! Dneska mám pro vás článek s několika beauty produkty, které mi dorazily ještě před státnicemi. Jedná se o tzv, beauty box, myslím, že tyto boxy jsou nám všem velmi známe a určitě velká většina z vás s nimi má zkušenost. Já nikdy tento druh "zásilky" nevyzkoušela, takže mě moc potěšilo, kdy se mi rukou dostala tato krabička s 5 produkty od FAB5IVE. Přijde mi i fajn, že jejich balíček je recyklovatelný, ono je sice hezké dostávat krásné krabičky, ale z dlouhodobého hlediska asi není nejužitečnější mít 10 krabiček, které ani pořádně člověk nedokáže využít. Tudíž zde můžete krabičku klasicky vyhodit a nemusíte se o nic starat. 
Mně se velmi líbilo, že balíček byl hezky zabalený a produkty taktéž. K produktům dostanete i letáček, abyste věděli co v balíčku máte a můžete si tak přečíst něco více o samotných produktech, tak i o značce. To znamená, že v balíčku máte na dosah všechny důležité informace, které potřebujete. Produkty se vybírají tak, aby byly kvalitní, bez přidaných nebezpečných látek, a zároveň, aby se v balíčku nacházelo něco praktického a něco kvalitního. 
Já v květnovém balíčku našla paletu na konturování od L.A.Girl - mám vyzkoušeno a je to skvělá paletka, používám denně a jsem spokojená! Další byla olejová péče o rty od Milani - mám v kabelce a denně si s ním hydratuji rty, jsem s ní naprosto spokojená, Dále jsem v balíčku našla Hydrogel Lip Mask od Chiara-Ambra. S tím tedy ještě nemám zkušenost, ale vtipné je, že jsem toužila takovou masku na hydrataci rtů už dlouho vyzkoušet. Takže i tento produkt mě moc potěšil. Dále jsem v balíčku našla krém na ruce s vůní růží od The Body Shop - naprosto dokonalá vůně, příjemná hydratace a balení tak akorát do kabelky. A jako poslední to byla řasenka od Revlonu Dramatic Definition Mascara. Řasenka to je něco co vždy moc ráda vyzkouším a vždy se hodí nějakou navíc doma mít, dělá poměrně pěkné řasy, takže i s tímto produktem jsem spokojená. 
Celkově balíček hodnotím kladně. Má recyklovatelný obal, produkty jsou kvalitní, dostala jsem veškeré informace ke každému produktu a nic si nemusela hledat. Má to nápad a výsledek je velmi příjemný a propracovaný. Já osobně budu nadšená, když budu moci vyzkoušet i další vybrané produkty 💗.

Cena beauty boxu je 449,- s tím, že balíček můžete objednat jednorázově, nebo is pak vyřídit předplatné, popřípadě obdarovat někoho jiného, komu chcete udělat radost. 
FAB5
"Pro zaneprázdněné maminky, dcery i babičky, těžce pracující a odvážné ženy, studentky, mladé slečny, pro dámy, které se hrdě nesou, pro ostýchavé, které nemají dostatek sebevědomí na to, aby šly do obchodu a vyzkoušeli si produkty na místě, pro ženy, které si rády dají na čas, pro ty, které rády objevují, pro zvědavé, které rády zkouší nové věci, pro chytré ženy, které jsou rády krásné, ale zároveň chtějí skvělou nabídku, pro drzé ženy, které zkusí to, na co jiné nemají, pro zapomnětlivky, které stále zapomínají koupit si také něco pro sebe, pro elegantní ženy, pro štědré, které rády obdarovávají druhé, a pro ty mezi námi, které potřebují malinko pošťouchnout.
Pro ty, které chtějí zářit."

Více informací najdete na jejich stránkách www.fab5ive.com 💋
Instagramu: fab5ivebeautybox
Facebooku: Fab5ive

Zaujal vás tento beauty box? 😊

4 komentáře:

  1. vypada to super, asi objednam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) chci se zeptat, jestli nemáš v plánu napsat článek o tom, jak jsi zhubla. Taky právě hubnu a jsi pro mě velkou inspirací. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano urcite planuji :). Moc dekuju ja si toho neuveritelne moc vazim <3

      Vymazat
  3. Hodně se mi líbí ta paletka na konturování, celkově hezký balíček :)

    OdpovědětVymazat