8. května 2017

/BEAUTY/ Česká a přírodní kosmetika Sportique

Krásný slunečný a volný den! Doufám, že si užíváte krásného počasí a pokud jste si našli chvilku na můj blog, tak bych vás dneska velmi ráda seznámila s dvěma produkty, od české značky Sportique. S produkty a touto značkou jsem se seznámila díky stránce BIOneeds.cz, kterou jsem vám zde už jednou doporučovala :). Nabízí přírodní kosmetiku a ekodrogerii, takže je to stránka vhodná pro všechny z vás co upřednostňujete přírodní produkty.
Jak jsem již zmínila, tak dneska se bude jednat o kosmetiku Sportique, což je česká kosmetika, která existuje od roku 2006 a jejich filozofie a celkový nápad je velmi zajímavý, určitě doporučuji přečíst. Co bych ale vypíchla pro dnešní článek, tak je informace, že výrobky Sportique jsou vytvořeny z těch nejčistších zdrojů. To znamená, že jsou bez ropných a syntetických surovin, které mohou být původcem různých alergií, toxinů a karcinogenů. Používají zásadně přírodní suroviny jako jsou bylinky, rostlinné oleje a tuky (nepoužívají žádně suroviny živočišného původu :)). Upřednostňují kvalitu a celkovou šetrnost k životnímu prostředí, vyrábí maximálně kvalitní produkty, které jsou funkční a bez škodlivé chemie. A navíc to všechno za poměrně přijatelnou cenu :).

IMG_7788 
Já jsem tedy vyzkoušela dva produkty. Jeden se týká péči o pleť a druhý o celou pokožku těla.
Začala bych pleťovým tonikem s vůni okurky. Pokud bych ho měla popsat jedním slovem, tak je DO-KO-NA-LÉ! Krásně jemně voní, není nijak extrémně parfemované. Používám ho ráno před nanesením denního krému a večer na dočištění pleti před spaním. Od té doby co jej používám, je pleť daleko hezčí. Ráno po probuzení ani během dne není pleť tak mastná. Když s ním pleť dočistím, tak je krásně svěží, čistá, příjemná na dotek a zklidněná. Když si s ním vyčistím pleť, tak se cítím jednoduše dobře, protože ta vůně okurek je fantastická a určitým způsobem mě uklidňuje.
V toniku najdete spoustu blahodárných minerálů jako je hořčík, mangan a zinek, dále obsahuje aloe vera s výtažky z mořských řas a vitamín C na prozáření a "čerstvost" pleti. Navíc je bez alkoholu, takže pleť nevysušuje, ale naopak ji krásně zhydratuje.

IMG_7792 Na BIOneed jej seženete za 179,- a tonikum najdete ZDE.

Druhý produkt je tělové mléko s dokonalou vůní Piňa Colady! Je to naprosto dokonalá vůně. Taková, že když se s ním mažu, hned bych si jednu piňa coladu dala! Jedná se o hydratační, uklidňující a pěstící antioxidační tělové mléko s vitamíny, aloe vera a extrakty z mořských řas a dále obsahuje i makadamový a kokosový olej, který dělá pleť jemnou, hedvábnou a navodí svěží pocit. Je určeno jak po opalování, tak po každé koupeli. Já osobně si ho ale malinko šetřím, aby mi zbylo i na léto a právě na ty letní dny, které strávím na sluníčku a pak se namažu tímto voňavým pokladem!  Je super že nedráždí pokožku. Mívám problém se zarudnutím a jemnými pupínky a sem tam mám i takovou "hroší kůži", ale po nanesení je pleť naprosto krásně hydratovaná a příjemná. Za mě mohu doporučit :). 

IMG_7794
Stojí 239,- a seženete jej ZDE.

To je ode mě pro dnešek všechno. Na produkty určitě mrkněte a klidně mi napište jakou přírodní kosmetiku máte rádi vy a klidně i produkt, který byste mi doporučili. 

Mějte se krásně 💗. 

IMG_7797

1 komentář: