10. května 2017

/OUTFIT/ Paul´s Boutique

Krásný den! Je to již několik let, tuším, že tento měsíc přesně šest, co jsem si pořídila svoji první kabelku od Paul ´s Boutique. Nosila jsem ji dlouho a ačkoliv mě časem omrzela, tak jsem nikdy neměla to srdce ji prodat. Tudíž se u nás v rodině drží dál a to v šatníku mé sestry. Byla to tenkrát ta krásná laková nude klasika do ruky. Milovala jsem ji, nosila ji ke všemu a musí se nechat, že značku PB si moji lásku uchovala do teď. Značka je hravá, nápaditá, barevná a i když si pořídíte obyčejný, nadčasový kousek v klasických barvách, tak si můžete být jistí, že vnitřek kabelky nebude žádná nuda, ale bude se tam skrývat nějaká veselá, zářivá barva, která vás bude bavit.

Proč vám to ale píši... V minulém roce značka vyhlásila speciální projekt, jejichž cílem bylo získat od studentů významných uměleckých univerzit v Londýně potisk, který by byl použit pro nadcházející kolekci jaro/léto 2017. Studenti měli přijít s něčím, co tady ještě nebylo a myslím, že to se podařilo :). Ze všech návrhů byl vybrán krásný, barevný, vtipný a především unikátní design Fly Chena, což je 27letý umělec a ilustrátor a jeden z 30ti největších vycházejících uměleckých talentů ve Velké Británii pro rok 2015.
Kolekce nese název KEW a je tvořena bestsellery značky PB, které jsou doplněny originálním potiskem. A to autorovými ptáčky, tropy a křiklavými barvami. V kolekci najdete batoh, kabelky a peněženku s tímto originálním designem :).  Všechny kousky najdete momentálně na Zootu, tak se nezapomeňte podívat, popřípadě mrkněte i zde na článek  💗.

A já sama mám v dnešním outfitu jeden kousek z kolekce Paul´s Boutique. Je to malá, krásná kabelka Veronica s popruhem přes rameno i do ruky a s hadí strukturou. Působí hravě a přitom elegantně a moc mě baví její fosforově zelený vnitřek! Navíc jsem moc ráda, že po tolika letech, mám zas nový kousek právě této značky 😇💓.
Co se týče celého outfitu, tak z něj jsem celkově velmi nadšená. Protože se skládá z úžasných kousků, které jsou naprosto skvělé, nadčasové a univerzální. Začala bych asi kalhotami, které jsou rovného střihu, v pase na šňůrku s kapsami. Ačkoliv miluju slimky, tak klasické kalhoty mám asi ještě o chlup radši. Tuto moji lásku ve mě probudila zřejmě moje maminka, která riflím nikdy příliš neholdovala a její šatník tvoří hlavně klasické kalhoty, které nosí odjakživa. Takže tato modernější varianta mě velmi nadchla. Líbí se mi, že je můžu nosit jak na bocích, tak v pase. Klidně s teniskami, balerínami a nebo klidně i s podpatky při vhodně zvoleném outfitu. Je to naprosto univerzální a nadčasový kousek. To samé se týká i cardiganu. Víte o tom, že Zoot má vlastní oblečení? Já od nich mám už jedno body a ta kvalita je naprosto perfektní! Co se týče tohoto kousku, tak se jedná zase o velmi krásný, kvalitní a nadčasový kus. Líbí se mi krátké rukávy, které skvěle vyniknout v kombinaci s dlouhým rukávem u trička nebo třeba i košile. Jedním slovem jsem z toho nadšená! Celý outfit jsem pak doplnila espadrilkama s páskem kolem kotníku a mými klasickými doplňky. Co se týče náramku, který vidíte na fotkách, tak o něm si můžete více přečíst na mém instagramu @jituskaaa.

Věřím, že se vám bude outfit líbit a přeji krásný den 💋. 

IMG_7835 IMG_7844 Untitled IMG_7879 IMG_7954 IMG_7979 IMG_8048 IMG_8015 IMG_8016 IMG_8031

KALHOTY - Vero Moda /www.Zoot.cz/
KABELKA - Paul´s Boutique /www.Zoot.cz/
TRIČKO - ???
ESPADRILKY - www.ČasNaBoty.cz  
NÁRAMEK GIULIETTA BRACELETS
DOPLŇKY - DKNY, Mya Bay, Fossil 

5 komentářů:

  1. Naprosto zbytečně tě ty kalhoty a neforemný svetr ozšiřují

    OdpovědětVymazat
  2. Jituško, moc Ti to sluší. Mám ráda tyto svetříky (cardigany). Na jaro jako dělané :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelky vůbec neznám,ale zajímavý projekt vymysleli! Co se mi ovšem na tomto outfitu moc líbí je ten svetřík!

    OdpovědětVymazat
  4. Svetřík je nádherný!!
    Už máš zase nový botky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejošklivější boty co jsem kdy viděla :D

    OdpovědětVymazat