27. února 2017

/BEAUTY/ Moji pomocníci ke kráse

Kosmetika je hrozně moc ošemetné téma. Každé z nás totiž sedí něco jiného a nejde zaručeně říct, že něco sedne a pomůže všem. Ale i tak je fajn se o různé tipy podělit, protože se přeci jen může najít někdo, komu pomůžou a vyřešení nějaký jeho problém. Každou z nás trápí něco, ať je to mastná pokožka, slabé řasy, lámavé nehty, bledá pleť a nebo cokoli jiného. Ženská krása a její nedokonalosti, to je taková neverendingstory. Vždycky budeme nespokojené, ačkoliv budeme říkat, že nám nic nevadí.. V tom nejskrytějším koutku duše něco vždycky najdeme! :D

Ale abychom se dostali konečně k těm mým nynějším pomocníkům :). Celkově jich je teď 5 a každý je jiný. Začala bych asi vlasy, protože ty jsou přirozeně korunou krásy a je potřeba jim pomáhat!

IMG_7220
(Top na fotkách najdete na modino.cz )

K Vánocům jsem dostala Curapil. Dlouho jsem po něm pokukovala a jsem moc ráda, že jsem jej pod stromečkem našla. Na podzim jsem si totiž nechala dost ostříhat vlasy a byla jsem trošku nešťastná a s pocitem, že mi už nikdy nedorostou. S Curapilem mám pocit, že vlasy rostou rychleji a raší mi i nové vlasy, čehož jsem si dřív vůbec nevšimla. Celkově jsou kvalitnější, pevné, ale hlavně delší! A to rozhodně víc jak o 2 cm z čehož mám přirozeně největší radost :).
Ale tyto tabletky nejsou jen na vlasy. Jsou také na nehty a tu jsem si všimla, že nehty rostou rychleji, kvalitu posoudit nemohu, mám gelovky, ale rozdíl v růstu oproti dřívějšku je dost znát.

IMG_7233

Dalším pomocníkem je něco čistě přírodního a na mně 100% účinného. To, že se z mého obličeje občas stává olejová vrstva, která je vhodná ke smažení, jsem už určitě zmiňovala. Pudr, který mi s mastnotou pomáhá jsem sice už našla, ale najít krém, který mojí pleti pomůže mi přijde přeci jen účinnější. Pro ty co se zajímáte o tento druh kosmetiky, tak značka i+m  se řadí mezi jednu z nejkvalitnějších co se přírodní kosmetiky týče. Spousta jejich produktů získala ocenění od spotřebitelského magazínu Ökotest. A značka nese kontrolované označení přírodní kosmetiky BDIH a označení VEGAN. 
Za mě je krém skvělý. Pleť je po něm krásně vláčná, příjemně voní a nedráždí. Navíc se pleť během dne skoro nezamastí a zůstává krásně matná. Jednoznačně doporučuji.
Tento krém i balzám níže a spoustu dalších přírodních produktů najdete na ladybio.cz, mají tam obrovský výběr, takže si tam jisto jistě najde každý to své ohledně přírodní kosmetiky 💓. 

IMG_7237

Dalším mým neodmyslitelným pomocníkem je tento balzám na pleť. Je od Balm Balm, což je také čistě přírodní kosmetika a konkrétně tento produkt obsahuje bambucké máslo, včelí vosk, slunečnici a jojobu pro vytažení nečistot z pokožky, měsíček pro zklidnění, kadidlo pro omlazení a grapefruit pro osvěžení. Upřímně přiznávám, že jsem byla zvědavá na to kadidlo a jak bude balzám vonět a také jak se s ním bude pracovat. A byla jsem moc mile překvapená, pleť je po vyčistění naprosto nádherná, svěží, jemná a čistá. Balzám se smývá vlhkým mušelínovým ručníkem, ale já používám klidně klasický ručník určený na pleť.  Navíc je skvělé, že produktu stačí skutečně málo a vyčistí celý obličej i krk :).  

IMG_7239 IMG_7241

Dalším mým pomocníkem je Eyelash Booster od Pharmathessis z Naturprodukt. Používám ho už přes dva měsíce a řasy jsou viditelněji silnější, lépe se s nimi pracuje, jsou hustší a začaly mi růst i v místech, kde jsem je měla vypadané. Celkově jsem s produktem spokojená, ale určitě vám podám nějaké výsledky ještě za nějakou dobu až lahvičku dopotřebuji :).  Zatím ale spokojenost 💗. 

IMG_7242

A další a poslední produkt/miláček/můj svatý grál je už vám všem znamý Face Tan Water z ecopure.cz. Je to samoopalovací voda na obličej a za mě lepšího produktu není. Je vhodný na mastnou a aknózní pleť a už mě několikrát zachránil. Obličej i dekolt krásně jemně opálí a dodá přirozenou barvu bez fleků. Za mě je to produkt, který když mi dojde, tak vím, že kupuji další, protože během roku je to skvělý pomocník, který mi pomáhá třeba i se zanícením na obličeji a krásně pomáhá léčit. Navíc je to 100% přírodní produkt.

IMG_7252

A to jsou moje momentální topky na které nedám dopustit a mají své čestné místo v hlavní poličce v koupelně. Jaký je váš momentální TOP produkt? :). 

IMG_7229

Brzy se snad uvidíme u dalšího článku! Mějte se krásně 💋

5 komentářů:

  1. Máš moc hezké nehty! Chodíš na ně k někomu? Jsem z UH, tak uvítám tipy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, chodí do Hanka nails, je to pasáž u bílého jelena nebo tak nějak se to jmenuje :D. Sice si tam člověk moc nepokecá, jsou to vietnamci, ale nehty dělají moc pěkné a kvalitní :).

      Vymazat
  2. Super recenze a článek. Schválím i fotky, pěkný nápad. Děkuji za článek, vyzkouším produkty velmi ráda. Jinak můj top produkt je aktuálně Hairburst - ale chci zkusit i Curapil :). Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky článek, ale zbytečně předražený produkty. Určitě si nekoupím vodičku za 750kč, jen ať vypadám opáleně.. Ale co mě zaraží, že je tolik lidí oblbnuto Curapilem.. Používam už poněkolikáté Biotin plus a je o 500kč levnější a má stejné üčinky, jak na vlasy, tak nehty. Takže se lidi nenechte oblbnout reklamou.. :) Nemyslím to zle, jen že prezentuješ zbytečně drahé produkty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vodicka je vhodna i na mastnou a aknozni plet a hodne mi pomaha lecit treba i akne, ktere je u me pri pravidelnem uzivani minimalni :). Takze pro me to neni produkt jen na opaleni :).

      Vymazat