11. prosince 2016

/INSPIRATION/ bytový textil, Goldea, sním o vlastním domě?

Ahoj! Dnes přiznávám, že se neozývám úplně s vánoční náladou. Děje se toho tolik. Hlavně lidem, které mám ráda. Takže díky událostem posledních dní se ona vánoční nálada úplně vytratila a než abych přemýšlela nad dárky, zdobením, tím jak si vánoce všichni užijeme, tak myslím jen na to, abychom je hlavně ve zdraví přežili a neudála se žádná další hrozná věc.. Život prostě není fér a musím říct, že tento rok byl velmi náročný.Takže se už v duchu jen modlím, aby byl rok nový a přihodila se nějaká velmi šťastná událost, která vše vykompenzuje☺. S tímto vším se pojí i to, proč vlastně nejsou teď outfit posty, takže prosím vydržte.. Je toho tolik co vám chci ohledně outfitu ukázat, ale není teď vhodná příležitost, tak snad později. 

No a jelikož není outfit post, tak mám pro vás v záloze aspoň jeden inspirační post/tip na to, jak oživit interiér a pořídit si do něj něco pěkného, příjemného... Když třeba máte starší pokoj, nebo celý dům či byt a nechcete momentálně dělat nějakou rekonstrukci nebo celkovou obměnu nábytku, tak stačí pozměnit malé detaily a rázem můžete mít útulnější a mnohem příjemnější prostředí, ve kterém se budete cítit dobře a budete z něj mít radost. Pro takovou menší změnu stačí například vyměnit přehozy, koupit nové povlaky na dekorační polštáře, nebo si pořídit třeba novou ložní soupravu, koberečky ve výraznější barvě či vzoru, které vám místnost krásně prozáří a hned máte na oko velkou změnu za přijatelné peníze, která vás nezrujnuje, udělá vám radost a vytrhne ze stereotypního prostředí.

Jelikož s přítelem nebydlíme úplně ve vlastním s nejnovějším gaučem nebo nejvíc "módním" nábytkem podle posledních trendů, tak se snažím aspoň o menší změny. Například po dobu posledního roku jsem si přála pořídit deku/přehoz s vysokým chlupem, který jsem chtěla dát přes gauč. Toto přání jsem si vyplnila teď tak měsíc zpátky ( nakupovala jsem na stránce Goldea.cz ) a musím říct, že je to velmi příjemná změna. Jelikož bydlíme v podkroví s tmavým nábytkem a podlahou, tak trošku bojujeme se světlem a tento světlý prvek nám to tu krásně rozzářil. To se týká i polštářů. Dlouhou dobu tu byly saténové zeleno - oranžové polštáře, které se trošku tloukly s prostředím. Takže jsem pořídila nové povlaky se širokým okrajem ve třech barvách z velmi příjemného, na dotek takového toho přírodního materiálu a hned prostor vypadá moderněji. Detaily prostě dotvářejí celý celek ☺.

IMG_6242

Ovšem co se týká mě, tak se už velmi těším, až si jednoho dne pořídíme s přítelem vlastní bydlení a celý dům bude dle našich představ a přání. Je to sen, na který jsem se velmi upnula a když mám například něco dělat do školy, tak mým hnacím motorem je myšlenka na to, že školu musím dokončit chtě nechtě, abych se mohla v životě posunout dále a tento svůj sen si splnit. Dokonce mám v hlavě i perfektně vykreslenou představu o tom, jak by náš dům měl vypadat. Jaké chci detaily, barvy... Ovšem toto je běh na dlouhou trať, na kterou se ale moc těším! 

IMG_6241 IMG_6243

Pokud vás věci zaujaly a chcete si pořídit nějaký bytový textil , ať už pro sebe, nebo pro někoho jako dárek, tak na stránku mrkněte. Mají tam krásné deky, povlaky, ale i široký výběr z dalších kategorií ☺. 

Mějte se krásně! Dávejte na sebe pozor a brzy snad u dalšího článku 💗.

10 komentářů:

  1. skvělý článek Jitu.. baví mě když píšeš tak dlouhé články kde nám napíšeš něco o sobě a tak. výběr chválím vypadá to moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že má stránka skvělý sortiment. I mě se třeba takový přehoz s dlouhý chlupem líbí. Využila bych ho i na focení :D Díky za tip :)

    Teri the butter

    OdpovědětVymazat
  3. my si na další tvé outfity počkáme :)
    přehoz vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Radši si místo deky pořiď pravidla českého pravopisu..." Dlouhou dobu tu byly saténové zeleno - oranžové polštáře, které se trošku bYly s prostředím" to snad nemyslíš vážně, že ne, jak může někdo tak stupidní studovat vysokou školu -.-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jediny stupidni clovek na teto strance budes ty. Protoze kazdy normalni clovek by na chybu upozornil zcela normalne a ne hned takovym zpusobem :).

      Vymazat
  5. Broucku ta bunda co máš na instastories je ta co je to obří?:DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme, nauc se prosim aspon psat vety, ktere maji hlavu a patu. Chapu, ze zast a zavist je svine, ale prvni se uklidni a pak neco pis. Tvoje veta nedava smysl :).

      Vymazat
    2. Tak to napíšu ještě jednou pro tebe Jituško, když tobě se pletou ty y/i. Ta bunda, co máš i v tvém současném outfitu na blogu, je ta co jsi o ní psala, že až to přijde tak bude strašně obří? :)

      Vymazat