13. listopadu 2016

/OUTFIT/ Den blbec...

Uff.. poslední dny jsou teda dost šílené. Znáte takové ty momenty v životě, kdy si říkáte, že se vše konečně hýbe tím správný směrem a váš život je konečně namířený na cíl, který si přeje? Nemáte "žádné" problémy a jednoduše kráčíte kupředu, bez stresu. Vše šlape v rámci možností jak má a vy si už v klidu malujete, kolik utratíte za vánoční dárky, kdy si zajdete na nové vlasy, nehty, koupíte ty parádní džíny co jste teď naposled viděli v obchodě... A z ničeho nic sedíte v odstaveném autě, brečíte, voláte příteli, rodičům, sestře a uvědomujete si, že tohle není ta nejlepší situace v které teď chcete být. Venku je kolem nuly, vy máte na sobě jen flanelku s koženkovou bundou, auto netopí, nestartuje a vy se jen modlíte, aby pro vás někdo přijel a váš problém vyřešil. Jako ženská jsem si v tuto chvíli přišla k ničemu. Vždyť jsem už měla sakra všechno naplánované, ještě nedávno jsme se s přítelem bavili jak je jeho auto spolehlivé, že nás nikdy nikde nenechalo a dá se říct, že šlape jako hodinky.. a teď? Teď se prostě rozhodne, že zklame. Ty nervy, když musíte nechat auto v cizím městě, přes noc na úplně debilním místě, protože všichni vaši známí mají v servisech plno a tím pádem ho nemáte kde odtáhnout je k nezaplacení. Hlavně když celou noc přemýšlíte nad tím, jak tam na druhý den nebude, nebo bude vykradené, popřípadě bude stát na špalcích.. :D 
Je až k neuvěření, jak taková zdánlivá prkotina dokáže člověka rozházet. A co z toho plyne? Že je nejlepší si v životě raději nic nemalovat, do detailu neplánovat a vždy počítat s tím, že se může ledasco pokazit v momentě, kdy to nejméně čekáte. 
No a dnešní outfit? To je takový můj stresový výplod, kdy jsem se konečně po dvou dnech trochu upravila a byla  jsem ráda, že jsem :D. 

IMG_5934 IMG_5891 IMG_5881 IMG_5952 IMG_5989 IMG_5962

KABÁT - F&F
KALHOTY - Terranova 
TENISKY - www.ČasNaBoty.cz 
KABELKA - LS Fashion 
HODINKY - DKNY 

14 komentářů:

  1. Tomu se vážně říká den blbec :D Jednou se mi stalo, že jsem píchla a první co jsem udělala bylo, že jsem začala brečet :D Jen mou nevýhodou bylo to, že jsem u sebe neměla jak naschvál telefon. Tak jsem musela zapůsobit svým šarmem a někoho si stopnout, aby mi pneumatiku pomohl vyměnit. Naštěstí jsem nečekala ani 5 minut :)

    Co se týče outfitu, tak takové mám v zimě nejradši. Velká šála a kabát, který na mně není narvaný, ale hezky na volno jako ho máš ty :).

    A strašně moc ti to sluší na té druhé fotce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kabát tě dělá jednou takovou. Vypadáš jak medvěd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude tim ze módě absolutně nerozumí ale hraje si na hroznyho experta

      Vymazat
    2. Mohu prosim vedet, kde si hraji na toho experta? :)

      Vymazat
  3. Jestli ti takováhle blbost stačila k tomu aby ses zhroutila, tak bych te chtela videt v opravdu těžkých životních situacích. Jsi fakt hrozná slepice...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikde jsem nenapsala, ze jsem se zhroutila :). Mozna by bylo lepsi se nad textem zamyslet, nez jen tupe neco vyplodit se zamerem cloveku ublizit nebo ho nejak shodit :). Pointa je uplne nekde jinde! ;)

      Vymazat
    2. Ježiši sem chodí snad jen debilové :-D prej slepice. už vidím tebe anonyme, jak si poradíš :-D

      Vymazat
  4. ten kabat mam taky a je bozi!nejlepsi oversized kabat jaky jsem kdy ulovila.moc ti to celkove slusi a tvoje kombinace me bavi.
    a s autem mi to je lito tak snad to bude jen nejaka blbost a ne nic nakladneho.taky nesnasim kdyz se neco pokazi mimo to co jsem ai naplanovala.
    mej se hezky klarka

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyz neni nic horsiho nez pokazene auto, tak jsi stastny clovek :) z takovych "prkotin" si ja nic nedelam, protoze jsou mnohem horsi veci. Nedavno se mi nedaleko prahy pokazil starter a neslo mi nastartovat auto (bydlim kousek od brodu). Prvni samozrejme volam tatkovi, ale nejak se to vyresilo a auto uz jezdi :) kvuli takove veci bych urcite nebrecela, spis me to nastvalo, protoze jsem nekam nutne jela. Outfit ti moc slusi, jen ty desne boty... Jinak super.

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší ti to, taky se ráda na zimu nachumlám do hodně vrstev, ale pokud mi pak nejspodnější triko vyleze z kalhot do půl zad, tak šílím :D jen teda boty asi nepochopím, moc se k tomu asi nehodí, ale nevím, nelíbily by se mi k ničemu. Jinak hezké.

    OdpovědětVymazat
  7. žádnou medvědici tedy nevidím...
    hezký sladěný outfit :)
    máš zase moc hezké boty :)

    OdpovědětVymazat