6. listopadu 2016

/OUTFIT/ Manzara Abree

Ahoj! Užíváte si víkend? Já ano a to moc! Stihla jsem vše co jsem chtěla :). Zacvičila jsem si, uklidila, navařila, mohla jsem i něco napéct, ale na to ještě přijde řada, každý s přítelem jsme se viděli s rodinou a hlavně jsem si špičkově odpočinula. No a jen co dopíšu a publikuji tento článek, tak se vrhnu do vypracovávání seminární práce a vyřizování e-mailů. Pak mě bude čekat už jen horká vana a projíždění fotek, abych zjistila co konkrétně si chci nechat udělat u kadeřnice s vlasy. Jediné co vím na 100%, že půjdu do hnědé - co nejblíže k mé pravé barvě vlasů a musím je nechat zarovnat :). 
A co vám povím k outfitu? Rozhodně to, že tento look mě moc bavil! Což je asi jasné i z fotek. U focení jsme se moc nasmáli a ačkoliv se jednalo o outfit, v kterém jsem jela s přítelem nakoupit, tak není vůbec špatný ani na běžné denní nošení. 
Na sobě mám nový svetřík z e-shopu s oblečením a hrozně moc mě baví jeho vzor a barevné modro-žluto-šedé provedení. Takový kousek se mi teď na podzim/zimu v šatníku určitě neztratí a pokud nebude mrznout, tak ho využiji právě takto pod koženkovou bundu jako vidíte na fotkách :). Na e-shopu pak najdete spoustu zajímavých kousků, tak mrkněte. 

Těším se na vaše komentáře a mějte krásný zbytek dne ♥

Untitled IMG_5707 IMG_5644 IMG_5675 IMG_5778 IMG_5710

BUNDA - Primark
KALHOTY a TRIČKO - F&F
ČEPICE - Kik
KABELKA - www.Wayfarer.cz
TENISKY - Converse 
BRÝLE - Ray Ban 

16 komentářů:

  1. moc ti to sluší. libí se mi kombinace brýlí čepice a bundičky..mužu se zeptat vy s pritelem bydlite spolu?:)

    OdpovědětVymazat
  2. Stále to samé dokola.Už je to vážně nuda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že někoho to může nudit, ale je to můj styl a takhle mě to baví a to je to hlavní, ne? Neprezentuji se jako nějaká fashion ikona, ale jako normální holka "od vedle" a takto mě baví dělat :).

      Vymazat
  3. Povedený outfit, Jíťo, v té čepce a s brýlemi ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty tvoje holý nohy v zimě vždycky žeru :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ježiš Jíťo ty seš fakt vyletněná :D nepamatuju si outfit kdy bys fakt měla v zimě zimní oblečení :D lituju zdraví holek co se tebou nechají inspirovat . Navíc jsem si jistá že velmi podobný letní outfit nafotíš až napadne sníh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyletněná? Já nevím, ale mně dneska teploměr ukazoval 10°C, to mi přijde jako pohodička a zimu si teda představuji úplně jinak.

      Vymazat
    2. Jitka nikdy nenosí zimní oblečení . Ani v lednu v - 10 . Ale to se tu řešilo už tisíckrát :) pokud jí není zima tak ať to nosí. Já osobně bych taky zmrzla ale je to na každém z nás :)

      Vymazat
  6. Ja tedy taky nechapu ty hole nohy. Uz nosim kozacky, alespon nizke, a zimni bundu. Jen teda zatim nenosim pod bundu svetry-to je pro me podzim :-D jinak outfit konecne hezky, libi se mi po delsi dobe. Sice je to klasika, ale sladeny. Tmave vlasy chvalim a jsem zvedava, na ty svetle jsem si nezvykla a vic ses mi libila v te skoro cerne :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit je moc hezký, a nechápu proč tu pořád řešíte, že nemá teplé oblečení. Mně osobně by byla taky zima, ale každý vnímá zimu jinak, tak ji do toho nekecejte.

    OdpovědětVymazat
  8. Naprostá pecka a ty fotky jsou boží. Moc se to povedlo!:) Vše ti sluší a vše je krásně sladěné. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to, jen bych vyměnila ten svetřík, třeba za černý klasicky bez propínání :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty fotky kde se směješ jsou skvělý! Moc ti to sluší :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  11. Bundička ti krásne oživila outfit! :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Great info! Very simple and easy…nobody can explain as interesting as this. I appreciate your time and effort on making things simple and easily understandable. I have bookmarked your site...

    Ethnic Wear For Kids

    OdpovědětVymazat