11. října 2016

/OUTFIT/ Moodo Sophie

Ahoj! A je tu konečně outfit! Je z víkendu, kdy jsme byli s přítelem volit a také pár hodin předtím, než jsme s holkami uspořádaly rozlučku se svobodou pro moji sestřičku. No jo.. už se to krátí!! No a jelikož byla o víkendu rozlučka, tak svatba je za rohem, to znamená, že i tento článek je psán s předstihem, protože tak trochu tuším, že během týdne nebudu vědět, kde mi hlava stojí a co mám dělat dřív - klasika :D. Abych byla upřímná, tak se zároveň moc těším na ten den D, ale i na ty další dny potom, protože přijde aspoň trošku vytoužený odpočinek a klid. Ačkoliv se totiž nevdávám já, tak se sestrou vše prožívám a moc, moc, moc si přeji, aby vše vyšlo podle jejích představ :). 
Ale o svatbě, které mám plnou hlavu... a pojďme se trošku odreagovat k outfitu, který jsme pro vás nafotili. 
No a než se k němu dostaneme, tak vám musím oznámit, že momentálně se nacházím tak trošku v krizi. Měla jsem perfektní černé kalhoty, které mi špičkově seděly a tak jsem si v nich jedno hezké odpoledne seděla na přednášce. Elegantně jsem si hodila nožku přes nožku - trošku "navysoko" máme úzké místa v přednáškovém sále a uslyšela jsem velmi nepříjemný zvuk... Samozřejmě, že mi ruply kalhoty mezi nohama!!!!! A v ten moment se sesypal celý můj šatník, který prostě stojí na černých kalhotách a když prostě nevím co na sebe, tak volím je, protože nic víc basic neexistuje, že? :D Navíc žádné jiné kalhoty, které by mi tak seděly prostě nemám! 
Takže už asi zhruba dva týdny se snažím vynosit zbytek mých kalhot, které stojí upřímně za velké kulové a přemýšlím, kdy bude asi tak nejoptimálnější doba koupit si nové, protože ten svatbový říjen mi dává zabrat ( ehm.. peněžence dává zabrat! ) a já potřebuji minimálně dvoje nové džíny - černé a klasické, abych měla jako v čem chodit (ženská logika hadra!:D)
No ale abych tak úplně nefňukala, tak vám chci oznámit jednu příjemnou novinku ohledně Wayfarer. Mají teď v nabídce novou kolekci oblečení od značky Moodo. Zatím je kousků jen pár, ale věřím, že se brzy nabídka rozroste o krásné kousky jako je třeba moje nová mikina! Je naprosto totiž naprosto super!!  No a až pořídím ty skvěle padnoucí džíny, tak bude vypadat ještě lépe! :) 

Užijte si tedy outfit a příště se asi uvidíte s mým přítelem u jeho vtipných fotek, kdy jsem chtěla nafotit jeho outfit a on místo toho napodoboval mě při focení outfitu.. No je se na co těšit! :D 

IMG_5106 Beze jména IMG_5058 IMG_5081 IMG_5075 IMG_5108 IMG_5113

BUNDA - Stradivarius
KALHOTY - H&M 
KABELKA - Ls Fashion 

8 komentářů:

  1. Taky jsem byla volit - poprvé. A že držím palce se svatbou a přeji hodně štěstí. Já mám šílený problém s džíny - všechny mi padají, ale přes nohy a zadek mi jsou. -_- A moc ti to sluší!
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné, sluší ti to..jen ty boty. Ty by se mi nehodily k žádnému outfitu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to moc! Boty sice nejsou muj salek, ale zbytek parada! ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit ti sice sluší, ale ty botky mi k tomu nejdou :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Bundička vyzerá jednoducho a vkusne.Pekný outfit

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit je pěkný, líbí se mi kombinace jemných barev :) Starorůžová ti hrozně sluší :) Jediné, co bych vyměnila, je kabelka. Barevně je až příliš ostrá. Kdyby byla v šedé - jako ty boty, bylo by to absolutně TOP :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  7. NEPŘEMÝŠLAL SI O YOUTUBE SCENĚ?

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jsme si vybraly stejnou mikču na Wayfareru. Tobě se skvěle hodí k té bundičce, je to takové něžné :) Jen, jak už tu zaznělo, bych vyměnila boty.

    OdpovědětVymazat