9. října 2016

/BEAUTY/ Kardashian beauty

Ahoj! dneska si dáme ještě jednu recenzi a pak už slibuji, že přijdou na řadu outfity, které máte tak rádi (už mám nějaké v záloze!). Ovšem dneska mám pro vás jeden příjemný tip na olejíček na vlasy a na kulatý kartáč. Obě dvě věci mám od značky Kardashian Beauty z Glamot. A co se týče samotné značky, tak se musí nechat, že prostě Kardashianky mám ráda. Jasně, nikdy asi neudělaly nic extra záslužného, ale mají styl, který mě baví. Líbí se mi jak jejich make-up, tak celkový styl oblékání, ale třeba i jejich vlasy. Je jasné, že za nimi stojí tým lidí, který přesně ví co dělá, ale i tak mě jednoduše baví ze všech těch rádoby celebrit nejvíc a vždycky se moc ráda podívám na jejich outfity nebo precizní make-up.
No a jak jsem už psala, obdivuji i jejich vlasy, takže jako typická "fanynka" jsem se asi nechala trošku strhnout tím, že jejich značku kosmetiky bych prostě chtěla zkusit. Na rovinu říkám, že jsem od toho neočekávala žádný extra zázrak, prostě nic z čeho bych si sedla na zadek.
Z nabídky jsem si vybrala Black Seed Oil Elixir intenzivní regenerační péči a velký kulatý kartáč na vlasy, který se používá třeba při fénování vlasů, aby měly objem -> dlouho jsem po takovém kartáči pokukovala v drogérii a měla ho na svém seznamu, ale žádný mě nepřesvědčil o koupi jako tento ( na pohled je moc krásný! :D)

IMG_4701 
Co se týče olejíčku, tak dle popisu slibuje naprostý zázrak, což já tedy vždy beru s rezervou, protože nejde očekávat, že by vám jeden olejíček uzdravil poškozené vlasy, že :). Ovšem moc mile mě překvapilo, že olej krásně vlasy vyživí, dodá jim tolik potřebný lesk a celkově je ho potřeba do vlasů jen kapička. Je dost mastný, ale ve vlasech se krásně vstřebá a nezanechá žádné mastné stopy, protože z toho jsem měla trošku obavy :).
Co se týče hřebene, tak u něj mě velmi potěšilo, že vůbec neškube ani netrhá vlasy, je lehoučký a krásně se s ním manipuluje. Vlasy po něm nesjíždí, ale naopak je jde krásně natáčet, aniž by z hřebeny vypadávaly. A když si dáte tu práci, tak díky němu vytvoříte i krásný nadýchaný účes  :).
V závěru jsem tedy moc spokojená. Olejíček odvádí na mých vlasech skvělou práci a díky kartáči
jsou vlasy zas o trošku více nadýchanější, než obvykle :).

IMG_4700

Dejte vědět, zda už jste produkty od Kardashian Beauty zkoušely a pokud ne, tak na ně určitě mrkněte, na Glamot.cz, kde najdete i kupu dalších věcí!

Mějte se krásně a příště už u outfit postu! :). 

2 komentáře:

  1. Olejicek vypada zajimave, kartacum neholduju takze ten za me ne. Mozna vyzkousim, ikdyz Kardashianky rada nemam, vlasy maji hezke, to souhlasim ale jinak se mi nelibi jejich postavy, obliceje ani nazory :)

    OdpovědětVymazat
  2. olejicek mam ! je skvely :-)

    OdpovědětVymazat