15. října 2016

/OUTFIT/ boyfriend look

Ahoj! Tak dneska je tu něco od mého přítele, který je nedílnou součástí blogu a kdyby ho nebylo, tak tu není 99% outfitu. Takžeee, dnešek je věnovaný jemu a jeho super pózování, kdy si ze mě dělal vyloženě legraci :D.
Prý mi blogerky máme super pózy, které stojí za to a neumíme si stoupnout normálně - věčně nohy do kříže, do ó, pózička lehce v křeči :D. Prostě je to typický chlap a vůbec mi nechtěl focení jeho outfitu usnadnit. Chtěla jsem vám totiž ukázat, co jsem mu v poslední době pořídila a to super mikču ke krku a volné elastické kalhoty na volný čas, které vypadají suprově! :)

Dnešní článek vám píši zase s předstihem, tudíž pokud ho čtete, tak já zřejmě akorát "juchám" na svatbě a jsem ráda, že mám vše z krku :). Držte palce ať nám to všechno vyjde - hlavně počasí! 

Užijte si víkend a příští týden se na vás těším u dalšího článku.

IMG_5170 IMG_5159 IMG_5123 Beze jména

MIKINA a KALHOTY - www.Wayfarer.cz 
BUNDA - Cropp Town 
TENISKY - Nike Jordan 
KŠILTOVKA - New Era 

12 komentářů:

  1. Jéé, to je fakt super nápad!! :D Sluší vám to. :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší vám to Jitus i přítelovi super outfit 👍🏻 Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. :D :D Přítel vážně pobavil :D
    A na společné fotce vám to moc sluší :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. S přítelem naprosto souhlasím o těch ,,pozičkách" .. Já si upřímně občas říkám, že nějaká bloggerka ve své ,,pozičce" působí spíš než sexy, zajímavě či jak jen hodně k smíchu a až nějak nemocně.. Je vtipnej, hezký fotky.. Jste spolu krásný <3!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Super:)nejdriv jsem myslela ze je to Kazma:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty pózičky, fakt jo! :-D
    Outfit za mě ne, tenisky na podpatku ani bomber bundy neoblibuji, u přítele bych nesnesla sníženy sed ani velký jazyk na teniskách. Ale to je váš styl:) hlavní, že se milujete :) krásný den

    OdpovědětVymazat
  7. Jestli je příteli 17 let, tak outfit adekvátní, jestli je mu přes 18, tak KATASTROFA! Všechno špatně, boty, kalhoty i šiltovka.. Ne ne ne a ne :D
    Ale tak hlavně, že Tobě se líbí :-) a máš hezký bomber, moc hezký :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se tento styl na klucích nelíbí, příjde mi hodně mladistvý. A tenisky na podpatku, néé :-/ jinak vám to sluší. Ukážeš fotky ze svatby? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super! :) libi se mi, ze pritel ma svuj styl a jde videt,ze se v nem citi dobre. Vypada moc v pohode a sympaticky :) Pozovani mu jde na 1 !

    OdpovědětVymazat
  10. Jituško, tvému příteli to moc sluší a oceňuji, že z něj sálá optimismus a nadšení, člověk se sám hned cítí líp. Jinak musím říct, že jste moc krásný a úžasný pár :)

    Beauty Box GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat