14. července 2016

/LIFESTYLE/ Shivaloka Zodiac Leo

Ahoj! Z prosluněných dní jsme se plynule přesunuly do těch, které jsou zalité deštěm a s tím se utišilo i mé příjemné "vytížení", které se skládalo povětšinou z ledového osvěžení v podobě nějakého bazénu, lehátka a nejlépe zmrzliny. Venku momentálně padají kapky jedna za druhou a jelikož jsem viděla už i poslední díl PLL, tak mi došlo, že nemám nic na práci - pračku, která mi hučí v pozadí ignoruji, a tak můžu konečně psát. A dokonce něco delšího, než jen to co mám dnes na sobě :). Dlouho jsem si plánovala, že vám tento článek sepíši, jelikož je to podle mě zajímavé téma a je to zase něco malinko osobnějšího.
A o čem že to mluvím? O znameních. Konkrétně o znameních zvěrokruhu. Věříte, že mají znamení vliv na člověka a jeho chování a nebo to zdárně ignorujete a se svým znamením se neshodujete? 
Já si horoskopy a různé články o svém znamením LVA četla snad od té doby co vím co je to internet. Takže je to už pěkná řádka let a ačkoliv je mi jasné, že z většiny jsou tyto "předpovědi" tak trochu smyšlené a nikdy se mi snad nestalo nic z toho co se v těchto článcích a rubrikách píše, tak na znamení a jeho význam věřím celým svým já, protože na mě sedí do puntíku.

O lvech se říká, že jsou panovační, vztahovační, mají vznětlivou povahu, dokáží být vůdčí. A to i když tomu sama občas nedokážu uvěřit, tak taková já jsem. Dokážu být temperamentní, výbušná, doslova horká hlava, ale dokáži si jít i za svým a dovést plány, skutky či nápady k cíli. Ale.. jsem narozená na pomezí LVA a PANNY a možní díky tomu jsem i poměrně velký introvert - pozoruji to hlavně poslední roky, kdy cítím, že mi stačí pouze mí nejbližší k tomu, abych byla šťastná a cítila se dobře. Občas si dokonce přijdu i poměrně jako rozdvojená osobnost, jako by se ve mně byly dvě bytosti, kdy jedna je temperamentní a ta druhá rozumná, klidná a tichá.
Každopádně z panny toho podle mého moc nemám, maximálně tak smysl pro pořádek a sklony k perfekcionismu :). 
Každopádně už víme, že věřím ve znamení a trochu v duchovno - to k tomu prostě patří. Ono se ani není čemu divit, když jsem vyrůstala vedle babičky, která uměla vykládat karty, četla Spirit a významy mých snů jsem si vždy mohla dohledat u ní ve snáři. Díky tomuto všemu věřím i v sílu a význam různých vzácných kamenů, ale třeba i míst. 
A možná se ani není čemu divit, že v mé šperkovnici se ocitl i náhrdelník Shivaloka se znamením Lva. Už dlouho jsem z ničeho nebyla tak nadšená a unesená jako právě z toho šperku. 
O to víc je mi sympatičtější, že jeho síla a účinek tkví  ve štěstí a ochraně před negativismem. 
Náhrdelník je také složen z posvátné Rudraksha, což je takový korálek, který v sobě nese neuvěřitelnou sílu, mír a ochranu.Tyto korálky v sobě mají po tisíce let duchovní a léčivé účinky a vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši - je to jednoduše to, co potřebuje každý z nás a celkově význam těchto korálků je úžasný a na internetu si o nich můžete přečíst dlouhé a zajímavé články :). Dále je náhrdelník tvořen také lávovými kameny a leštěnou pozlacenou mosazí. 

Beze jména IMG_4094 IMG_4097

Často jej nosívám pod tričkem či šaty a nebo na obyčejné basic věci. Baví mě, že šperk má pro mě obrovský význam a ještě navíc je krásným a zajímavým doplňkem právě k jednoduchým outfitům. 
A navíc jsem i hrozně moc ráda, že jsem si konečně udělala čas a mohla vám napsat po delší době něco od srdce a tak jak to cítím! 
A pokud se vám šperk zalíbil, tak mrkněte na stránky Shivaloka, mají zde krásnou a velkou nabídku úžasných šperků této značky, které pochází původně z Bali! :)

A jediné co mě zajímá je to, zda se podobáte svému znamení zvěrokruhu a zda věříte v nějakou podobnou sílu a na významy různých kamenů, šperků, ale třeba i míst? 

Mějte krásný den!

5 komentářů:

  1. Moc pěkné fotky, sluší ti to, i když nejsi vidět celá :)
    Já jsem typicky svoje znamení, popis odpovídá a věřím tomu. Na kameny, místa apod. už moc ne.

    Simple living: Proč jsem (skoro) paleo

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, já se svému znamení dost podobám, ale myslím si, že hodně udělá i znamení rodičů, jejich výchova atd. Místa, kameny atd. už tolik neprožívám. Díky za trošku jiný článek! J. T.

    OdpovědětVymazat
  3. Doporučuju přečíst keltsky horoskop,žádný jiný na mě nesedí tak,jako právě ten a čínský.

    OdpovědětVymazat
  4. na bílém tričku ten šperk vypadá vážně hodně dobře!

    OdpovědětVymazat