14. června 2016

/OUTFIT/ Top se spadlými rameny

Věřím, že dnešní outfit pro vás bude malinko šok. Ať už to bude topem, který pro mě není typický a nebo copánky, které jsem zvolila :). 
O tomto krásném topu , ještě k tomu za pár korun, jsem vám říkala již v jednom z předešlých outfitu. Za mě je rozhodně super a velmi krásný. Jen by to v mém případě chtělo "hubenější" paže, ale ty mám silnější už odjakživa, takže mě to tolik netrápí. Celý look jsem se pak snažila ladit do bohu stylu - šněrování, třásně, copánky... :).

Je to něco jiného a já myslím, že ne až tak špatného, co vy na to? 


IMG_3310 IMG_3277 IMG_3316 IMG_3323 IMG_3325  
KALHOTY a KABELKA - www.Wayfarer.cz 
BALERÍNY - www.ČasNaBoty.cz 
HODINKY - Daniel Wellington 
NÁRAMKY - OPS!Objects a MYABAY 

33 komentářů:

  1. Krásný outfit, moc ti to sluší! Žádných silnějších pažích jsem si nevšimla a mimoto tento střih je dokáže akorát krásně zakrýt, takže tvoje obavy jsou zbytečné, i kdyby si je měla ;) Také se dívám po tomto modelu, s těma ramínkama mi to přijde praktické, že to aspoň nespadne pokaždé, když dáš ruce nahoru :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle outfit za me bohužel ne. Ty copánky z tebe dělají selku kterou doplňuje příšerně uplé jeany a volánkový top.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty mastné vlasy ze zadu nic moc teda :D a ty zaškrcené kalhoty ti vazne nelichotí :) ty cerne jsou lepsi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty vlasy nejsou mastne. Pouzila jsem moc tuzidla na uhlazeni a vytvorilo to takovy skaredy slepeny efekt :/.

      Vymazat
  4. Ty boty jsou moc pěkný, ale na mé noze se mi ta špička nějak nelíbí, nevim proč 😁

    K outfitu... Chápu, že ses snažila o celkový boho styl, nicméně by podle mého vypadaly lépe rozpuštěné vlasy, které by trošku rozstřelily ta holá ramema... Na krk bych dala delší, barevný střapcový náhrdelník 🌷

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se ty džíny líbí....Že jsi plnější postavy, to víme, prostě ti dělají ženskou postavu. Ovšem ten top je strašný....Jak jsou ty ramena spadlé a horní část máš odekrytou, jde to všechno do šířky a tím pádem tě to rozšiřuje. Myslím, že tyhle topy sluší holkám, co mají drobné ramena a celkově jsou štíhlejší. Karin

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné místo na focení :) Palec nahoru za to, že si ty copánky umíš udělat. Já na to nemám nervy :D určitě bych měla buď nakřivo pěšinku nebo každý copánek jinak vysoko ;D

    OdpovědětVymazat
  7. Džíny jsou opravdu skvělé a celkově outfit hodnotím jako velice povedený! :) Akorát teda mám asi osobní averzi k copánkům a culíčkům u žen a holek, které již nejsou dětského věku. :D Ale to je můj osobní problém. :) N.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný outfit! Moc se mi takové boho věci líbí, ale já si v nich připadám tak nějak divně. Tobě ale sluší moc. A navíc ty copánky k tomu a přijde mi, že jsi trošku jinak nalíčená než obvykle? Vypadá to super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo udělala jsem si trošku jinačí líčení, ale dost mi mění obličeji i ta pěšinka přesně na střed :).

      Vymazat
    2. Jojo udělala jsem si trošku jinačí líčení, ale dost mi mění obličeji i ta pěšinka přesně na střed :).

      Vymazat
  9. Toto se nepovedlo . Ty copy jeste vic zdurazni buclate tvare

    OdpovědětVymazat
  10. Promiň, ale kdybys měla bílý top, tak jsi opravdu jak selka. Toto ti moc nesluší, ty vlasy ti ještě víc rozšiřují obličej a triko ti přidává kila na horní části těla. Kalhoty fajn a boty do špičky nemám ráda, ale to je má věc.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší! Ty copánky miluju :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mne sa to velmi páči, pripomínaš mi Pocahontas :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nečekala jsem tolik negativních komentářů. Já si myslím, že ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  14. radost pohledet, strasne se mi libi, jak umis krasne nosit svou zenskou postavu! mam podobnou a porad se s tim tak srovavam a ucim nosit, tak jsi mym vzorem:))
    muzu se Jito zeptat, jakou mas velikost kalhot? rada bych si je objednala, ale nevim jakou zvolit, tak abych mela srovnani..dekuji!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám Mko :). Není to klasická džínovina, ale jsou hezky elastické, takž klidně zvol svoji klasickou velikost a určitě ti sednou :)

      Vymazat
    2. Mko? Jako velikost 38?

      Vymazat
    3. Ano, je to ma konfekcni velikost :).

      Vymazat
    4. Proč lžeš? velikost 38? Opravdu? Jak směšné, na první pohled je vidět, že máš tak 40/42. Jo jsi taková oplácaná a dost rozkydlá, ale celkem ti to sluší, prostě krev a mlíko. A myslím, že se nemusíš stydět, že máš tak velkou velikost ale 38 rozhodně nemáš :D :D :D :D

      Vymazat
    5. Tak asi vim, co si kupuju :)

      Vymazat
  15. Mě se to moc líbí :) sluší ti to a máš super postavu!

    OdpovědětVymazat
  16. Jiti podle me ti to nehorázné sluší, je jasné že když máš nějaké to kilo navíc tak žádný top z tebe neudělá modelku a nejhorší je se zabalobat do volných veci,mam sestřičku která díky psychice taky nabrala a je nešťastná a snázi se s tím vyrovnat k tomu má zdravotní potíže takže cvicit nemůže. A vcera jsme byly nakupovat a poprvé za x roku,jsme si to tak užily, pomahala jsem ji vybírat kouskykt dle me by ji slušely i když měla požadavky že ji nesmí být viděný kolena stydí se za ní. Vybrali jsme dvoje šaty a sukni pod kolena a i když je trpaslik vypadala fantas icky a ano modelku to z ní neudělalo a kila navíc taky neskrylo ale to přeci nejde opticky se to lehce zamaskovat dá,ale ty kila tam pořád budou, :) a my teď se segrou poprvé za budeme spolu cvicit jak ji skončí škola :) budu a ní trávit čas a snad se nějaké její psychické problémy vyřeší a konečně bude mít postavu po kt touží a líbí se ji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela chápu jak se sestra cítí. Je až neuvěřitelné, jak pár kilo navíc dokáže zamávat s ženskou psychikou. Najednou nejsme pro společnost dokonalé a tak vznikají další problémy.. Co já jsem se narozčilovala... Každopádně já osobně tvoji sestřičce držím pěsti, sama se snažím si postavu zpevnit a pomalinku hubnout, ale oni nic není jen tak. Hlavně je super, že má oporu v tobě - ono ve dvou se to přece lépe táhne :). Fandím jí! :))

      Vymazat
  17. Za mě je to teda naprosto super! Hrozně ti to sluší, ty vlasy, tričko, džíny...no paráda! Ani žádné shazování bys nepotřebovala, sluší ti to tak, jak jsi :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Já prostě nerozumím tomu, jak tady pořád někdo naráží na tvou postavu. V životě bych neřekla, že jsi nějaká oplácaná nebo něco podobného. Máš krásnou postavu, tak akorát. A celkově se mi líbí i tento outfit. Jsi super <3 tak se nenech otrávit takovýma věčně nespokojenýma rejpalama.

    OdpovědětVymazat