21. května 2016

/TIP/ Vhodná podprsenka pod topy bez ramínek či cami topy?

Léto je brzy tady, takže jsem nutně potřebovala nový kousek spodního prádla, který bude vhodný pod topy s velkým výstřihem a tenkými ramínky, či pod šaty bez ramínek... No prostě pod jakýkoliv kousek, kam se běžná podprsenka nehodí. Já už několik takových podprsenek vlastním, ale jelikož je nosím hlavně v létě, kdy se člověk v těch 30°C vedrech dost potí, tak bohužel nevydrží nejdéle a vlastnit jeden či dva kousky je občas málo. Proto jsem tento rok pořídila další skvělý a velmi krásný kousek od značky Lisca, samozřejmě i v kompletu s kalhotkami :). Zvolila jsem si komplet v krásné zlaté barvě s krajkou z kolekce Selection Onyx
Na této podprsence je jiné hlavně to, že místo klasického zapínání na dva háčky má zezadu háčků pět. Což pokud máte větší prsa a běžná podprsenka vám je dobře nedrží ( bez ramínek ), tak věřím, že tento kousek to dokáže úplně hravě :).

IMG_2371

Značku Lisca navíc naleznete skoro v každém větším městě v prodejně se spodním prádlem. Na jejich stránkách - TADY, najdete kompletní seznam, kam si je můžete zajít vyzkoušet:). 

A co vy? Máte tu svoji pravou podprsenku, které vám drží bez ramínek? Nebo v létě preferujete volnost a žádnou podprsenku neřešíte? 

Já se přiznám, že když je vážně obrovské horko, tak si občas vyrazím klidně bez podprsenky a to co by mohlo vykouknout řeším akorát kvalitní náplastí :D. 

IMG_2375 IMG_2380

Přeji krásný zbytek víkendu! :)

8 komentářů:

  1. Jito, začni zase natáčet na YouTube :(

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná, na kolik vyšla:) Na internetu jsem nenašla, jak se ceny pohybují. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podprsenky se pohybuji v rozmezi 900 -1600,- :) primo na strankach lisca pak najdes i eshop v hornim pravem rohu :).

      Vymazat
    2. To je krasa, znacku lisca znam a mam od ni spodni pradlo :), na tuto urcite kouknu ;)

      Vymazat
  3. Takovou podprsenku sháním dost dlouho. Takže díky za tip. :) Jen mě zajímá, jakými kvalitními náplastmi řešíš to, když jsi bez podprsenky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minule leto jsem koupila nejake v lekarne Dr.max primo od nich, myslim, ze to byly nejake classic na strihani a drzely dobre :).

      Vymazat