3. dubna 2016

/BEAUTY/ Mexx summer is now

Ahoj! Tak jako před zimou, tak i teď jsem měla možnost otestovat nové limitované vůně od Mexx. Jelikož jsme byli s přítelem  s těmi předchozími moc spokojení, tak jsme se shodli na tom, že i tuto novinku moc rádi vyzkoušíme. Obecně jsem ráda, když nosíme vůně, které k sobě jdou, jelikož se aspoň netlučou a krásně k sobě pasují.

IMG_1504

Jak jsem již psala, jedná se o limitku s názvem Summer is now, která je k dostání jak v pánské, tak dámské variantě. Vůně je určená na léto a už předem vám můžu říci, že tomu naprosto odpovídá.
Obal vůní je laděný do bílo-růžové a bílo-tyrkysové barvy, což už mě osobně samo o sobě evokuje rozkvetlé květiny a moře, takže ideální barevné provedení :).

Složení dámské vůně:
Hlava: hruška, listy ananasu
Srdce: magnolie, frezie, mirabelky
Základ: pižmo, santálové dřevo

Vůně je velmi svěží, jemná a také příjemná. Též je lehká, takže nic těžkého, kořeněného. Vůně je vhodná do letních a teplých dnů na 100%, kdy vás příjemně nabudí a mně dokonce dokáže vykouzlit lepší náladu. Její vůně je krásně sladká a ovocná, takže pokud máte rády podobné typy vůni, tak šup pro ni! 

logo fb

Složení pánské vůně:  Hlava: kardamon, pepř
Srdce: jablko, cedrové dřevo,
Základ: pačuli, jantar

Vůně je jako její dámská varianta zas velmi jemná, ale taková správně chlapská :D. Když k ní přičichnu, tak mi přijde velmi jemně kořeněná, ale nic vlezlého či nepříjemného z čeho by rozbolela hlava. 

IMG_1499

Jejich cena se pohybuje od 400 korun. 
A seženete je v několika velikostních variantách /dámská - 20ml a 40ml a pánská 30ml a 50ml/

IMG_1542


Já osobně vám doporučuji zajít očuchat, určitě nebudete litovat :).

Jaká je vaše oblíbená letní vůně? 

Mějte se krásně.

5 komentářů:

  1. Jo, a můj osobní wishlist se rozšiřuje.. Miluju léto a všechno co s ním souvisí, a tohle vypadá MOC dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mexx vuni jsem dostala od kamaradky k vanocum a jsem z ni nadsena,takze verim ze i letni varianta bude super!Ja mam ted hodne rada YSL black opium a na leto mam pripravenou Victoria Secret Tease,kterou jsem si koupila loni v lete v New Yorku,takze s ni mam spojenych spoustu vzpominek:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vôňu Mexx som už mala a bola som príjemné prekvapená. Tieto vyzerajú fakt super. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají skvěle =)
    seulementteresa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jituš, pamatuješ jak jsem ti na ask psala, že mi připomínáš slovenskou youtuberku lucypug? :D tak teď jí gogo pořídil konečně mopsíka a pojmenovali ji také Lili :D hned jsem si na tebe vzpomněla

    OdpovědětVymazat