7. dubna 2016

/INSPIRATION/ Lace Up shoes

To, že v jednoduchosti je krása všichni víme. A s přicházejícím teplým počasím, odhazováním svršků na ni klademe zase o něco větší důraz, nemýlím se? Jenže i jednoduchému a dá se říci správně sladěnému outfitu, může často něco chybět. To něco co jej pozvedne o level výš a vytvoří celé to kouzlo, kdy si člověk řekne "wau - to je perfektní". Čím tedy ozvláštnit naprosto easy look? Co třeba stylovými botami s vázáním? 

Beze jména

Všechny koupíš na stránce -> www.casnaboty.cz

Vím, že v minulosti byl docela problém sehnat pěkné boty tohoto stylu, aby nestály dva litry. A proto mě těší, že tento trend do své nabídky zařadily i obchody cenově dostupnější. No a pokud si člověk sem tam vychytá nějakou slevu či poštovné zdarma, tak ho takové boty vyjdou za pomyslnou hubičku :).
Já už jedny tyto boty vlastním a určitě si moc ráda pořídím i další! Ty mé jsou z obchodu Čas na boty, odkud mám už spoustu kousků, vždy tam objednávám svoji velikost, kterou nosím klasicky a ještě nikdy jsem neměla problém. Co se pak týče kvality, tak myslím, že odpovídají ceně a ještě mě nikdy žádné svojí kvalitou nezklamaly :).

Beze jména 2 Beze jména 3

Co na to říkáte? Už máte podobný styl bot ve svém botníku a nebo se na ně teprve chystáte? 

15 komentářů:

  1. Tomuto typu balerínok som už prepadla aj ja, ale keď baleíny sú taaaaak nepohodlné. :( :D
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  2. Ty s kulatou špičkou, které má na sobě slečna na poslední fotce jsou fakt pěkné. Ale ty nízké, béžové na první fotce jsou spíš směšné. Tyto špičaté, nízké boty mi připomínají elfy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a na mě to působí přesně naopak. Špičaté jsou krásně elegantní a jsou třešničkou celého outfitu, kdežto kulaté na mě působí uzemněně a jako na ty elfy, o kterých je řeč. :))

      Vymazat
  3. já je miluju, mám takové špičaté vázací z topshopu a nedám na ně dopustit :) přijde mi, že ozvláštní každý outfit.

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem neodolala :D a před dvěma dny jsem si pro ně jela do Deichmana :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna dneska jsem si jedny koupila:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou skvělé =)
    seulementteresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mám z Botovo a jsou pohodlné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se třeba vůbec nelíbí. Především všem ani slušet nebudou. (vysoký nart a silnější ženy mozna ještě více uzemni)
    Tomuto trendu se vyhnu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný názor, hlavně ty špičaté se mi nelíbí vůbec. Silnější holky v nich opravdu vypadají blbě (už jsem to zahlédla na ulici), no a hubeným sluší všechno, takže žádný div. Taky mě tento trend mine.

      Vymazat
    2. A proc by v tom jako silnejsi holky mely vypadat blbě ? Staci podpatek a noha je opticky prodloužena a zeštíhlena jsou zas kecy toto :D

      Vymazat
    3. http://momomod.com/wp-content/uploads/2015/07/TopShop-7.jpg. jako ze fakt by me zajimalo, co na tom vypada blbě.. podle me tento typ bot dela hezkou nohu vsem

      Vymazat
  9. Milujem tvoje články, vyžarujú neskutočnú energiu! :)
    SYDNEY SLEEK

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za tip. Nahoře červené a černé vysoké s otevřenou špičkou jsem si dneska vyzvedla na poště. Na noze vypadají moc pěkně.

    OdpovědětVymazat