7. března 2016

/NEW IN/ Tuli tuli

Ahoj! Slíbila jsem vám, že vám ukážu co máme s přítelem nového v interiéru. Takové články moc často nedělám, ale jelikož se mi naskytla úžasná příležitost, tak se chci s vámi o ni podělit :). 
Ohledně spoluprací mi chodí spousta nabídek, takže když přišla tato - byla jsem malinko na rozpacích. Využijeme to? Bude se nám to hodit do interiéru? Kam to dáme? Jaký model vybrat? Jakou barvu? Nezničí to Lilly? No otázek bylo vážně hodně... A jelikož píši tento post, tak je vám asi už jasné, že jsem si všechny tyto otázky zodpověděla a konečně vám tu novou věcičku můžu představit! :D
Jde o sedací vak/pytel značky Tuli -> a z čeho vám píši tento článek a vlastně všechny poslední články za 14 dní? Samozřejmě že z tohoto vaku! :D

Abych vám vaky a celkově značku blíže představila, tak se jedná o slovensko-česko-německou kreativní značku, která tyto vaky vyrábí již od roku 2006. Na Slovensku jsou velmi populární a takovým "lovebrandem" :). Navíc podle názvu značky se těmto vakům říká i tulivaky! A já se tomu vůbec nedivím, jelikož schoulit se do tohoto vaku, číst knížku a nebo jen v něm blogovat či relaxovat je neskutečně super! 
Upřímně jsem hrozně moc nadšená, že mám jeden tento tulivak doma a můžu si v něm vychutnávat svoje volné chvilky relaxace a odpočinku, ale skvěle slouží i k učení či práci. Navíc pokud mě sledujete již déle, tak jistě víte, že mám problémy se zády a nevydržím moc dlouho sedět, ale tu bych proseděla klidně hodiny. Vak si jde totiž namodelovat a tak si v něm můžete sedět v poloze jaká vám vyhovuje nejvíce. 
Co se týče vaku který jsme vybrali my, tak se jedná o typ SuperModel v bíle syntetické kůži :). Chtěli jsme aby nám prosvětlil interiér a také, aby byl praktický na údržbu skrz to, že Lilly pouští hodně chlupy a myslím, že jsme nemohli vybrat lépe! :)

Co na takovou věcičku říkáte? Máte někdo doma něco podobného? Popřípadě máte zkušenost se značkou Tuli?

Beze jména IMG_0954 IMG_0963 IMG_0970 IMG_1009

Tímto děkuji Tuli za skvělou možnost vlastnit něco tak báječného a doufám, že jsem vám dala třeba do budoucna příjemný tip do vašeho bydlení! :)

Mějte se krásně!

18 komentářů:

  1. To je super spolupráce a vybrala jsi krásnou barevnou variantu! Jak to ladí i s Lilly <3

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké, akorát jsem po popisku v minulém článku čekala více fotek interiéru a ne jen jeden pytel :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám zkušenost s Fatboy a ty jsou super. Asi bych sázel spíš na ně, protože cena je skoro stejná. Ale mopsíkovi moc sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů krásný "křesílko" věřím, že je hodně pohodlné. Design se mi též líbí!
    Na fotkách máš boží úsměv. Můžu se zeptat - máš vybělené zuby? Případně čím? Jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty čteš? :D většina blogerek říká že si radši koupi svetr než knížku tak mě to zaskočilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš to je stupidní dotaz, ona FAKT čte, k neuvěření :D

      Vymazat
  6. Ten vak je naprosto skvělý♥ Sama po něčem podobném už delší dobu toužím, ale bohužel na to nemám v žádné ze svých domovin místo. Ale věřím, že v mém příštím bytě se místo najde :)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  7. Me by jen zajimalo, jestli bys dala takove penize za vak i v pripade, ze bys ho nedostala zdarma na propagaci? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po tom co jsme si jej s pritelem odzkouseli na vlastni kuzi tak ano :). Bez toho aniz bychom s takovou veci meli zkusenost bysme vahali.

      Vymazat
    2. Ja tedy tuto znacku ani neznam, asi bych 7 tisic za pytel od nezname znacky nedala. Daji se sehnat i levneji. My mame doma par vaku s kulickama, protoze v nasi firme je vyrabime, tak nam je odberatele dali za dodavky :)

      Vymazat
    3. To je znama znacka,mame tyhle vaky od nich v praci a jsou perfektni.

      Vymazat
  8. Taky jsem čekala trochu víc od tohoto článku než to, že ti nabídli zadarmo pytel.
    Jinak je to fajn, dobře se v tom učí. Já volila teda červený už právě kvůli samotné údržbě.

    Klidně bych uvítala článek právě na něco z interiéru/dekorace apod. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj :)
    Krásný článek moc se ti povedl, jsem tvá velká fanynka a vždy když tvůj blog čtu je mi hned fajn

    můžeš mrknout i na můj :)

    http://zijusvujsvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Zkušenost se značkou nemám a asi mít nebudu, vůbec se mi to nelíbí. Přiznám se, že tohle bych domů nechtěla a to ani zadarmo. Ale každý má jiný vkus, pokud jsi s tím spokojená, je to dobře.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, chci se tě zeptat, vím, že objednáváš boty z Botovo, jak je to u velikostí bot? Chci si objednat balerínky, vždycky si kupují velikost 38, odpovídá to i u tohoto eshopu? nikde jsem na stránce neobjevila tabulku velikostí. jinak bych si přeměřila chodidlo. Dík :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zrovna si chci něco takového taky pořídit, ta bílá je navíc super:)

    OdpovědětVymazat