22. ledna 2016

/BEAUTY/ Kérastase

Ahoj! Jak jsem již několikrát zmiňovala, tak moje vlasy momentálně procházejí "nějakou krizí". Lámou se, třepí, byly bez života, prostře hrůza děs! A jak všichni víme, tak právě vlasy jsou korunou krásy a měly by aspoň trochu vypadat. Nejde o to mít je až po zadek, ale klidně kratší a především zdravé. Právě proto se v nejbližší době chystám pár cm obětovat, aby se vlasy ozdravily.
Ale něž na to přijde řada, tak jsem je chtěla trochu ozdravit a vyživit i pomocí vlasové péče, kterou budu používat.
Chtěla jsem zkusit něco kvalitnějšího, co si normálně nedopřeji a tak jsem sáhla po vlasové kosmetice Kérastase. Tu jsem sehnala na stránce paradivka.cz, kde mají moc pěkný výběr a pokud byste váhali tak jako já, kterou řadu vybrat, tak vám tam i rádi poradí, popřípadě si můžete pročíst některý z jejich článků, které hodně napoví a pomůžou při rozhodování.
Já jsem si tedy nakonec vybrala řadu  Nutritive Bain Nutri-Thermique, která je určena pro suché a zcitlivělé vlasy.

IMG_0273

Řada slibuje hloubkovou a intenzivní výživu. Dlouhodobou ochranu před teplem, celkově vnějšími vlivy a také před vysušením. Obsažené vysoce aktivní složky mají za úkol vyplnit a zacelit vlasové vlákno tak, aby bylo pevné, silné a na dotek neuvěřitelně hebké. Termoaktivní látky pak prodlužují působení tepla a prodlužují účinnost aktivních látek. Vlasy by měly zářít zdravím a být plné života.

To všechno je samozřejmě moc krásné a nám všem je zcela jasné, že ne vše je tak úplně splnitelné, ale po dvou týdnech testování se musí nechat, že vidím jisté změny a výsledky.
Jako první jsem si všimla, že jsou vlasy vyloženě pevnější. Když jsem si je před nějakým časem chytla do ruky a trochu zatáhla, tak mi přišlo, že se všechny polámou a rozpůlí a mě zbudou na hlavě tři chlupy. Teď skutečně cítím, že jsou vlasy pevnější a méně náchylné. To se týče i lámání. Měla jsem problém s tím, že jsem měla celé umyvadlo plné polámaných vlasů, když jsem se česala, takže jsem to viděla tak, že vlasy zkrátím tak po ramena, aby se vzpamatovaly. Což už není potřeba, jelikož lámání je skutečně menší a tak bude stačit sundat pár cm a bude to ok :).
Další čeho jsme si všimla, je to že vlasy se líp češou a celkově upravují. Navíc, když je i tepelně upravím žehličkou, tak jsou i více lesklé, působí zdravě a minimálně se mi slepují. Se "slepováním" a pramínkováním vlasů mám hrozný problém. Člověk během 5ti minut působí jako kdyby se vůbec nečesal a to mě hrozně vytáčí :D,

Jediný problém, který se u mě vyskytl je to, že se mi o trochu víc mastí vlasy, takže je musím umývat zhruba každý druhý den, ale to mi nijak výrazně nevadí.

IMG_0275 IMG_0276

Ještě mě napadlo, že by vás mohla zajímat konzistence produktů. Šampón i kondicionér jsou tak akorát hutné, takže vám při nanášení na vlasy půlka neproteče skrz prsty. Šampón i moc hezky pění, ne nijak moc, ale tak akorát. V návodu na použití je, že se má šampón aplikovat 2x, což mi tedy ze začátku vadilo, protože mi přijde, že se tím zbytečně plýtvá výrobkem, ale pro celkový efekt je to mnohem lepší. Oba dva přípravky je pak potřeba spláchnout teplou vodou, aby se aktivovaly termoaktivní látky :). 

IMG_0225

A na závěr malá ukázka toho jak moje vlasy vypadají druhý den po umytí :). Jde vidět, že jsou konce roztřepené, ale to nic na světě už nezacelí - tu pomůžou jenom nůžky. Jinak jsem s celkovým výsledkem spokojená a příště zřejmě zvolím zase nějaký výrobek od této značky. Popřípadě jste mi i psali, že máte dobré zkušenosti s olejíčky, tak na nějaký mrknu :). 

Máte s touto značkou nějakou zkušenost?

Oba dva výrobky mám ze stránky www.paradivka.cz, kterou můžu doporučit i skrz rychlost dodání a velmi milý přístup a snahu poradit zákazníkovi :). 

Mějte se moc krásně a těším se na vaše názory a popřípadě i tipy! :)

21 komentářů:

  1. Brala bych klidně recenzi i po dlouhodobějším používání, zajímalo by mě, jestli by efekt zůstal stejný nebo by se třeba vlasy začaly ještě víc mastit a podobně. Jinak řada vypadá pěkně, ale na mé rychle se mastící vlasy by to nebylo. Škoda. Ale jednou se fakt rozmazlím a taky si něco od téhle značky koupím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. U kvalitních výrobků se většinou efekt pozná až po několika měsících, vlasy se nezmění během týdne.

      Vymazat
  2. S těmi vlasy je to složité... přijde mi, že člověk musí zvolit, čemu dá přednost, jestli variantě 1 nebo 2 anebo nějakého kompromisu, kdy ale není spokojený ani s jedním

    1) vlasy krásně objemné, načechrané, ale suchá pokožka hlavy i vysušené samotné vlasy, nekvalitně vypadající hlavně v koncích, zato málo se mastící (díky produktům jako jsou objemové šampony, suché šampony a pudry na objem...)

    2) vlasy vyživené, hydratované, zdravě vypadající, ale velmi zatížené a zplihlé a rychle se mastící vlasy (díky regeneračním produktům, které mají za úkol vlasy "vyživit", jako např. různé bezoplachové spreje, masky, olejové zábaly atd.)

    Taky to někdo cítíte stejně? A vyzráli jste nad tím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto přesně... bohužel prozatím netuším, jak dál. nyní mám na vlasech keratin, vlasy ale vydrží ve stavu OK 3 měsíce a pak je to zase tam, kde to bylo... achjo :-(

      Vymazat
    2. U toho 2. bodu ty negativni vysledky vyresi bio prirodni produkty :) od jiste doby pouzivam hlavne prirodni kosmetiku a vlasy i plet se mi zlepsily. Uz mam vlasy skoro po zadek a stale rostou :) ale nestaci jen kupovat 'prirodni' produkty, ale takove kde je nejlepe 100% prirodnich latek. Nektere se za prirodni jen "vydavaji". Nemuzu si to vynachvalit.

      Vymazat
    3. Šampony a kondicionéry bez silikonů...Hydratují, ale vlasy zůstanou nadýchané, hebké a "sypké", dobře se s nimi pracuje. Např. Alverde, Milva, Bione, Alterra

      Vymazat
  3. S Kérastase zkušenosti nemám, neláká mně. Mým vlasům ztím nejvíc vyhovují obyčené šampony a masky Bione.
    Máš krásnou barvu a na fotkách nevypadají zničeně.

    Simple living – Novinky z podzimního nákupního seznamu

    OdpovědětVymazat
  4. Kerastase je skvela znacka. Driv jsem pouzivala Redken, ale ten mi nevyhovoval. Mohu jen doporucit :)

    www.poshlife.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kérastase jsou kvalitní funkční produkty a zároveň všechny řady opravdu krásně voní. Někdy je prostě potřeba uvědomit si, že trošku zainvestovat není na škodu. Na www.paradivka.cz jsem hnedka taky jeden olejíček pokoupila, tak jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne uplne dobre nepomohly. Alespon ne tak jak jsem vzhledem k cene pocitala.

      Vymazat
  6. Za sebe rozhodně mohu doporučit Gestil Wonder. Určitě ho prubni. Dávám vlasům celkem zabrat, každé dva měsíce chodím na barvu, ale s Gestilem je mám i tak krásné a kvalitní. Navíc ti je po použití nepřiplácne k hlavě a ani nezmastí. Používám s přírodním šamponem a pecka :-)Plus cena Kérastase a Gestilu je dost propastná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gestil Wonder znam. Mela jsem nekolik baleni a musi se nechat, ze je to skvely vyrobek. Bohuzel mi ale po case zacal vadit "zapach", ale mozna se k nemu jeste vratim :).

      Vymazat
  7. Chemie, pokud chces zdrave a krasne vlasy tak ani sebedrazsi chemicky vyrobek nepomuze vic jak prirodni produkty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to podle me musi clovek posoudit sam. Ja jsem pomerne dlouho pouzivala prirodni vlasovou kosmetiku, ale jednoduse mi to nevyhovuje. Vlasy se mi spatne upravuji, jsou prilis hrube a celkovy vysledek pro me neni idealni :).

      Vymazat
    2. Tak asi špatnou, protože po přírodních produktech bys měla mít vlasy lesklé a pevné. Já taky kombinuji přírodní a výrobky od kadeřnice a je to takhle super :)

      Vymazat
  8. Moc nechápu ty produkty ve sněhu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozrejme jako u vseho jsem chtela, aby fotka mela hezke pozadi. To je jako kdyby si anonyme napsal, ze nechapes produkty na stole, na policce, atd :).

      Vymazat
    2. To jsou poznatky. A kde to má, prosím tě, příště vyfotit? Ve vlasech, ne?

      Vymazat
    3. mně se to zase moc líbí ty fotky..

      Vymazat
  9. já tedy doporučuji mýt si vlasy šamponem na dvakrát vždycky! Překvapuje mě, jak takovou základní věc dělá málo lidí, protože nejdřív umyješ nečistoty, spláchneš a podruhé je domyješ. Kadeřnice také myjí hlavu na dvakrát :) je to uplně normální, a pokud někomu vadí, že vypotřebuje moc produktu, není to pravda. Mě i na dlouhé vlasy stačí dát šamponu velikosti lískového oříšku a pěny mám na rozdávání :) takže si raději jedno velké množství rozdělím na dvakrát s jedním mezioplachem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mala som už niekoľko šampónov Kerastase a so všetkými som bola spokojná. Z tohto radu som mala menšiu vzorku masky, no po prvej aplikácii mi bolo jasné, že táto maska je skutočný zázrak, mala som v tom čase vlasy riadne zničené nešťastným riešením studená a toto moje vlasy fakt oživilo.
    Bianka

    OdpovědětVymazat