4. prosince 2015

/VÁNOČNÍ TIPY/ A co že si to přeji k Vánocům já?

Ach ty Vánoce... Nejkrásnější období v roce :). Nevěřím tomu, že si znovu píši vánoční wishlist s tím co bych si přála najít pod stromečkem. Ačkoliv jsem už poměrně dospělá, tak uvnitř mě je stále takové malé dítě, co si přeje dávat dopis s obrázky a skromnými přáními Ježíškovi za okno. Pamatuji si i ty momenty, kdy u nás zazvonil zvoneček, my otevřeli dveře od obývacího pokoje a tam byly dárky snad až do půli místnosti. Jsou to sice už jen takové útržky v mé hlavě, ale stále na to velmi ráda myslím. Do teď můžu říci, že nejkrásnějším vánočním dárkem pro mě byla moje jediná  opravdová Barbie od Mattela, moje Šípková Růženka. Měla krásné světle modré saténové šaty a zavíraly se jí oči. Taky si pamatuji, že to byla snad jediná hračka kvůli které jsem v kdy v obchodě brečela :D. No každopádně teď jsem již tak nějak dospělá a Vánoce beru úplně jinak, než z pohledu toho, že si lidé musí dát dárky. O tom to přeci není :). Ale na druhou stranu je moc pěkné si v hlavě tak nějak uspořádat, co byste si přáli, jelikož každý z nás zná to nekonečné vyzvídání od ostatních o tom co si přejete a co byste chtěli pod stromečkem od nich najít :D. Takže rodino! pokud to čtete, tu je můj "skromný" list přání. PS: nemusíte mi kupovat všechno něco si chci nadělit i sama :D!

MŮJ VÁNOČNÍ WISHLIT

Začneme asi tím úplně nejpraktičtějším a nejlepším co mi může někdo dát pod stromeček. A tím je pyžamo! a když bude s Mopsem, tak bude ještě lepší. Jedno s mopsíkem jsem viděla i v F&F :). A když nebude Mops, tak preferuji pohádkové postavičky jako je například Minnie Mouse :D. Jo a Ježíšku, přihoď k tomu i tucet ponožek a budeme největší kámoši! :D
____________________________________________________________
Jako další by se mi hodila tato krásná sada štětců na obličej od značky Zoeva. Obsahuje přesně všechny ty štětce, které bych využila na 100%, každopádně pokud by neklapla celá sada, tak prosím aspoň jeden štětec na make-up a jeden na konturování. Děkujiiii!!
____________________________________________________________
Co potřebuji vážně akutně je stolní zrcadlo na líčení. Kdyby bylo i s led podsvícením, tak budu ten nejvíc happy člověk na světě, ale spokojím se i s jakýmkoliv obyčejným stojacím z drogérie, ale preferuji spíše ty kulaté, než hranaté :D. 
____________________________________________________________
Ložní prádlo nám  s přítelem plánuji koupit už vážně dlouho, ale ne a ne se k tomu dokopat. Takže Ježíšku v Tescu a Jysku jich mají spoustu (nejlépe v béžové/hnědé nebo šedé či fialové), tak na mě mysli a přihoď i nějaké prostěradlo, ať se nám krásně spinká :).
____________________________________________________________
Mám docela problém s tím si vyčarovat objem ve vlasech, takže tuto mini krepovačku chci, chci a ještě jednou chci a nutně potřebuji :)! Pokud máte někdo podobný problém, tak na ni mrkněte stojí to pár korun a objem je zaručen.
____________________________________________________________
A na závěr termofor! Podle mě ta nejlepší věc na světě, aspoň pokud jako já trpíte na bolavá záda, břicho a milujete teplo :). Ačkoliv mi každý říká, že je to blbost, tak touto věcí za pár korun by mi Ježíšek udělal ohromnou radost! :)

Pokud by vás něco zaujalo, tak odkazy máte níže :).

SADA ŠTĚTCŮ ZOEVA  //  ŠTĚTEC NA MAKE-UP // ŠTETEC NA KONTUROVÁNÍ  // LOŽNÍ PRÁDLO // MINI KREPOVAČKA // TERMOFOR 

A co si preje vy?? 

Krásný den!


11 komentářů:

  1. Tak takové zrcátko taky potřebuji :D A to pyžamo je super!
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Příběh s Barbie mi připomněl, že i já jsem brečela v obchodě jen jednou, a to kvůli bazénu pro Barbie :D Jinak moc hezký wishlist, pyžama a ponožky dostávám vždy, jinak potřebuji nový telefon a to je všechno, letos jsem žádné speciální přání neměla. Ale objednala jsem si sama něco z Avonu a myslím, že od mamky dostanu Bright Crystal :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky si přeju dva štětce od Zoevy z tý golden rose řasy, a to taky na makeup a na obočí... a ten nejspíš dostanu, tak aspoň že tak:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní tipy!:) Pyžamo se hodí vždycky, taky bych klidně jedno brala, nebo dvě :D:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  5. termofor teda rozhodne nie je blbosť!! :) ja si ho neviem vynachváliť, keď mám kŕče, takže dúfam, že Ježiško ti ho donesie :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pyžamo s Minnie.. ty jsi můj člověk :3 :-D)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to pyžamo je nejvíc cuute a štětce... letošní must have pod stromeček :D

    OdpovědětVymazat