29. srpna 2015

/BEAUTY/ Moji dva letní make-up oblíbenci

Během léta jsem si oblíbila dva produkty od Rimmelu, které jsou podle mě v drogériích poměrně nově a nevyjdou příliš draho. Osobně mám Rimmel dost ráda a to především jejich make-upy, takže jsem v létě sáhla po odlehčené variantě make-upu a to BB creamu, který by měl mít spešl složení 9 v 1!vyhladit, zakrýt, zvláčnit, minimalizovat viditelné póry, probudit a rozjasnit pleť.  Je obohacený o bambucké máslo a komplex vitamínu C, hydratuje a vytváří sametovou pleť. 
Můj názor je takový, že ačkoliv mám momentálně lehce problematickou pleť, tak mi v létě skvěle seděl, drobné nedokonalosti hezky zakryl a vytvoří mi na pleti jemnou texturu. Koupila jsem si ho v odstínu light a je tak akorát i na lehce opálenou pokožku. Cena je okolo 160,- a balení mi vydrželo skoro celé léto :).
Druhou věcičkou je řasenka ScandalEyes XX-Treme. Osobně se musím přiznat, že řasenky Rimmel zase až tak ráda nemám. Většinou mají "chlupatý" kartáček, který nesnáším a když už mají gumový, tak většinou takový nijaký a "chudý". Ale tato řasenka má kartáček masivní, pevný a dost dobře se s ním pracuje. Pokud preferujete tento typ kartáčku, tak na ni určitě mrkněte. Jdou s ní vytvořit krásně husté a dlouhé řasy. Vůbec se nedrolí a ani nemaže a na řasách vydrží s přehledem celý den. Cena je okolo 190,- a určitě vám ji mohu za sebe doporučit :).

A co vy? Máte po tomto létě nějaké nové oblíbence, které byste mi mohli doporučit?

IMG_8046 IMG_8045 IMG_8042

A když už je na blog tento týden takový kosmetický, tak se Vás chci zeptat ještě na jednu věc, týká se odstranění chloupků a zajímalo by mě co preferujete? Mě v poslední době láká trvalá depilace laserem, ale moc nevěřím tomu, že by to ve výsledku mělo velký efekt, navíc to není sranda za pár korun, takže by mě zajímalo jaký na to máte názor? Popřípadě jakou značku v tomto směru preferujete? Já ještě teď přemýšlím nad výrobky Veet kvůli menší depilaci míst na obličeji, ale mám z toho teda strach!! Depilaci voskem jsem zvládla na rukou a mám pocit, že nikde jinde na těle to nezvládnu, co myslíte?

14 komentářů:

  1. Tento BB mam zatim jen ve vzorecku, jeste jsem ho nezkousela, ale pry si ho kazdy vychvaluje.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Za mňa tento rok veľký objav Anti-blemish Solution od Clinique :)

    OdpovědětVymazat
  3. S řasenkou souhlasím! Já mám naopak moc ráda "chlupaté" jak jsi je nazvala, přijde mi, že lépe rozdělí řasy ale tahle scandal eyes mi sedla :) Co se týče trvalého odstranění chloupků, přemýšlela jsem o podpaží, u nohou bych se nedoplatila. Každopádně co jsem dělala průzkum po netu, musí se jít na docela dost sezení a navíc to vydrží třeba rok, dva a pak se zase několik sezení musí opakovat (podle holek co na tom byly) tak nevím :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aháá, já právě myslela, že je to už "na furt", nebo že se růst pak sníží na úplné minimum :/.

      Vymazat
  4. Depilace laserem je podle mého názoru skvělá :) chystám se na ni taky jít. Známá má takto "udělané" nohy a myslím, že i obličej a už je to několik let a zatím chloupky nerostou :) takže za mě - ANO! :) Myslím, že jsou to dobře investované peníze, ale pozor, záleží také (podle toho, co jsem slyšela) na tom, kde si to necháváš dělat a jak pečlivě to udělají :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od rimmelu mám bbcko podobne, ale v te "modre verzi". Je super a mam ho moc rada. Ja byla na ipl a musim rict, ze vcelku chloupky mizely uz od prvniho sezeni,ale problem je, ze po porodu mam zas chloupky zpet - i kdyz ne tolik, ale stejne :-( jinak radsi nez vosk mam cukrovou pastu, ale je to s ni patlacka kolikrat :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Od kud je prosim ten krásný box? :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho dostala od mamči, koupila mi jen v jednom malém krámku v UB, konkrétně GH Designe :)

      Vymazat
  7. Jituško, máš, mimo jiné, nádherný nehty! :-)

    Jinak, zvu tě na můj nový blog s tajnostmi, které nemohu sdílet v reálu běžně s lidmi, nevěra, sex, láska, peníze, všechny témata, která řeší každý normální člověk, ale detaily z nich, které jen tak někdo vědět nemůže... Můj tajný deníček, 100% autentický, Belliny tajnosti Bella*

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, sama jsem byla na odstranění chloupků laserem tuto zimu a mám na to takové smíšené názory :-) můj hlavní problém, které jsem chtěla odstranit byl ten, že mě trápily tmavé chloupky na rukou, v létě to ještě jakštakš šlo, protože když má přeci jen člověk opálenou pokožku tak ty tmavé chloupky nejsou tolik vidět a nebyje to tolik do očí jako v zimě, kdy má pleť světlou a chloupky tmavé :-/ už od základní školy jsem se zvlášť v zimních měsících styděla ve škole nosit trička s krátkým rukávem protože ty tmavé chloupky prostě vypadali na rukou u holky fakt příšerně a tím že je mám nejen tmavé ale celkem i dlouhé tak to opravdu nevypadá pěkně. Po čase jsem se s tím nějak smířila a právě minulý podzim jsem si řekla že to zkusím, ale tím že jsem četla na internetu různé rezence tak jsem nechtěla vyhodit deset a více tisíc abych pak nebyla zklamaná a nelitovala vyhození peněz a tak jsem našla na slevomatu akci, odstranění chloupků za cca 2 000 Kč, tak jsem řekla že to zkusím a když to nebude fungovat tak aspoň nebudu tolik litovat vyhozených peněz. Cena odpovídala 5 sezením, což si myslím že je celkem málo a myslím, že větší efekt by bylo kdyby sezeních bylo víc určitě tak 8 možná i 10 pokud by někdo chtěl opravdu téměř dokonalé odstranění. Také je blbý to, že se to musí opakovat minimálně jednou za 4 až 6 týdnů, takže ono i těch 5 sezení se nakonec protáhlo do konce června (začínala jsem v lednu) a poté by se člověk neměl vůbec vystavovat slunci po dobu cca 1 měsíce (takže doporučuju začít chodit už fakt na podzim) což člověka dost omezuje v létě i v běžném životě nebo pohybu po městě. Takže co můžu říct je to, že u mě to fungovalo tak na 50 %. Já nechtěla úplné odstranění, přišlo by mi to nepřirozené najednou nemít na rukou ani jeden chloupek, takže já jsem prozatím po těch dvou měsících spokojená a přijde mi že se mi tak z poloviny ty chloupky zredukovaly a jsou i slabší :-) ale sama paní mě upozornila že to opravdu není trvalého charakteru je že potřeba po těch cca 2 letech to opakovat, že sice už nikdy nebudu mít tolik chloupků jako jsem měla dřív ale přeci jen postupem času se jich zase pár nových objeví :-) takže za mě ano, ale určitě bych koukala na recenze o tom salonu a poohlídla bych se třeba pro začátek po nějakých těch slevách protože pokud by to opravdu nezabralo tak vyhodit tolik peněz by byla fakt škoda, kdyby efekt nebyl žádný :-) Ája :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ájo! Moc děkuju za tvůj názor a zkušenost! :))

      Vymazat
  9. Za me je nejlepsi rasenka od Loreal million lashes. Uz jsem vyzkousela tolik rasenek a vzdycky se k teto vratim. A ted ji mam dokonce uz pul roku a furt maluje stejne a nevyschla. Jinak skoda ze jsi nedala fotky s makeupem a rasenkou na sobe. A vytrhavani chloupku na obliceji je uplne v pohode, alespon pro me je to lepsi jak ruky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem měla a je vážně skvělá! :) No já musím znova depilovat ruce, tak u toho chci vzít i ty místečka na obličeji :)

      Vymazat