1. září 2015

/NEW IN/ Nová RayBan radůstka!

Ahoj! Doufám, že se máte skvěle a ačkoliv je dnes první září, tak vás to nijak nerozházelo a berete vše z té lepší stránky. Léto je sice za námi, ale myslím, že podzim a zima je krásné období a já už se těším, až budu po večerech zachumlaná v posteli s čajem a mým drahým mužem a také Lilly! Ale to bude ještě nějaký ten čas trvat :).

Jak už jste si podle nadpisu všimli, tak dnešní článek bude takové menší new in, které se týká mých /našich/ slunečních brýlích, které jsme si s přítelem pořídili. Jak už to tak bývá, každý má občas svůj sen a my jsme si přáli kvalitní sluneční brýle, které by se nám za jedno léto nerozpadly a vypadaly stále skvěle. Proto jsme v tomto směru zvolili naprostou klasiku a to Rayban 2140 901 ORIGINAL WAYFARER. A jsme naprosto spokojení! Bála jsem se, že nebudou sedět, budou moc zkosené a nebo malé - ale padnou jak mně, tak i příteli. To, že v brzké době plánujeme pořídit ještě jedny vás asi nepřekvapí (aby měl každý ty svoje ) :D. Brýle jsme konkrétně objednávali z toho e-shopu -> Mister Optic. Jsou tam za rozumnou cenu, poštovné je zdarma a při odběru newsletteru máte 5% slevu. Osobně jsem brýle objednala na dobírku a do druhého dne jsme je měli doma. Takže doprava a vše okolo toho bylo naprosto na jedničku! :)  Jooo... a taky si do nich můžete nechat udělat dioptrická skla, což mi přijde fajn!

Mimochodem, pokud mě nesledujete na instagramu @jituskaaa , tak to napravte, jelikož mám konečně opravený telefon a to znamená více fotek pro vás! :)

IMG_8048 IMG_8050 IMG_8051 IMG_8057

Přeji krásný zbytek dne!

23 komentářů:

  1. čtu za rozumnou cenu, rozkliknu odkaz a málem dostanu infarkt :D to je tedy pěkně vysoká částka, chápu, že si u takových brýlí člověk zaplatí především za tu značku, ale tolik peněz bych za brýle opravdu nedala, to mi přijde jako úlet :) já si vystačím s pár levnými brýlemi, které každý rok obměňuji a přikupuji (každé léto se mi líbí jiný tvar a styl) než dávat takovou nehoráznou částku za brýle, které bych se bála vzít si k vodě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak musím souhlasit, že ta cena je fakt úlet.. Radši si koupím za léto deset brýlí než jedny předražené. Hlavně fake RayBan se dají koupit z číny za 150 kč a nejde to vůbec poznat, stejně si každý řekne, že to není origoš i když máš pravé... :D

      Vymazat
    2. Nejde to vubec poznat? Na pohled mozna ne, ale pri noseni ano. Originaly jsou mnohem tezsi, pevnejsi a jednoduse tu kvalitu clovek pri noseni pozna :). Takze bych to uplne nehazela do jednoho pytle s napodobeninami :)

      Vymazat
    3. V jednom pytli určitě nejsou, jsou mezi nimi rozdíl 2 a půl tisíce :D ale samozřejmě jsou to tvé peníze a je na tobě co s nimi uděláš..

      Vymazat
    4. Myslela jsem tim kvalitu bryli. Rozhodne to totiz nevyjde na stejno a ta cena se prave projevuje skrz tu kvalitu :)

      Vymazat
    5. Sice mi to taky nepřijde jako "za rozumnou cenu" a já jako studentka bych si je rozhodně dovolit nemohla, ale na druhou stranu se Jitky musím zastat. Můj taťka si brýle před mnoha lety pořídil a je fakt, že kvalita je bombová! Když se kouknete přes brýle např. od vietnamců, z HM, Bershky, CA atd.., a pak přes RayBan, je to nebe a dudy! Hezký den.

      Vymazat
  2. Jsou krasny!Ja mam pilotky od Ray Ban uz rok a pul a jsou to ty nejlepsi bryle na svete.Rozodne se nebojim si je kamkoliv brat,protoze kdyz si na ne clovek da aspon trochu pozor,tak neni duvod..telefon se taky nebojim nosit k vode i presto ze muze stat vic nez slunecni bryle:) Za me super investice a ja rozhodne uvazuju o dalsich!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jitko,proc nezverejnujes komentare o tom,ze zebras o veci a pak o nich tvrdis ze sis je koupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme, asi proto ze o veci nezebram :). A prijdou mi takove komentare na hlavu postavene a ponekud stupidni :).

      Vymazat
    2. Pro anonyma: Ty jsi kus debila!

      Vymazat
  4. Uz me tyto clanky celkem nudi, sice fotky mas pekne, ale takove sezenu kdekoliv na netu. Proc nedas mezi takove new in a beauty i outfit, at se to ozivi. I ty fotky, jak rikam..pekne, ale kdybys dala fotku na sobe nebo i z minuleho clanku fotku s make-upem na obliceji. Takove fotky rasenky a bryli na stole jsou vsude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím souhlasím, takové články mě moc nebaví ani číst. Většinou jen obecné informace, které jsou i na stránkách prodejce a žádný vlastní názor, postřehy a tipy. Speciálně u zmíněného beauty článku to tak přesně je. I na fotky mám stejný názor.

      Vymazat
    2. Dekuji za pripominku a navrh co by mohlo udelat clanek lepsi :). Do priste se to pokusim vypilovat :).

      Vymazat
  5. Joo, souhlasím, čekala jsem aspoň jednu fotku brýlí na obličeji a ono nic :(

    OdpovědětVymazat
  6. Docela mi tam chybi fotka treba na obliceji:)..vim ze mas kulatejsi tak by me zajimalo jak ti sedi:) premyslim o nich taky ale trosku se bojim je objednat "na blind" :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky kde prosím koupím tu parádní bedýnku "jewelry" ? :) děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tu mam z jednoho mistniho obchudku v Uherskem Brode -> GH Designe :)

      Vymazat
  8. Taky mi chybí fotka - moc by mě zajímalo, jak ,,sedí" na obličeji. Jsou drahé, ale myslím, že občas je třeba investovat i do sebe, ne jen do druhých ( ale budu si trošku protiřečit: pak je mi ke konci měsíce líto, že jsem tolik utratila :-).
    A jsem taky sto let za opicema, vůbec jsem netušila, že sluneční brýle mohou mít dioptrická skla, ha, myslím, že to je pro mě zjištění měsíce...

    OdpovědětVymazat
  9. také se mi zdá, že článkům něco chybí poslední dobou.chtělo by to víc tebe :) že jsou brýle hezké a žasenka pěkně maluje si můžu přečíst všude.

    OdpovědětVymazat
  10. cena je opravdu hodně vysoká, já bych si to se svými přijmi asi rozmýšlela dlouho, ale když na to člověk má peníze tak proč ne :) určitě si nemyslím, že je správný tady za to Jíťu odsuzovat. Očividně má z těch brýlí radost, tak proč jí to kazit hloupými komentáři.

    OdpovědětVymazat
  11. Jiti, kdy bude další outfit post ?

    OdpovědětVymazat
  12. Nechala jsem se inspirovat a také jsem si je pořídila. A musim uznat, že lepší brýle jsem zatím neměla. Kvalita je oproti napodobeninám dost znát. :)

    OdpovědětVymazat