9. července 2015

OPS! OBJECTS

S těmito šperky jsem se setkala už před pár lety, kdy jsem viděla jednu mladou slečnu, jak si nadšeně otevírá svoji barevnou krabičku s bílým náramkem. Tenkrát jsem vůbec nevěděla oč jde, ale už jen při pohledu jsem si říkala, že náramek vypadá dost zajímavě a nic takového jsem doposud neviděla. Od té doby uběhly dva nebo tři roky a já náramky OPS!Objects zaznamenala znovu, tentokrát to bylo myslím u holek ze Školy Stylu a poté následovala vlna instagramových účtů a blogů, kde se zřídka objevily. No a tak jsem i já začala toužit po to svém :).

Tato značka vznikla roku 2010 v Itálii jako mezinárodní projekt módního designu, specifického mixu stylu, komunikace, postavení na trhu a distribuce. Jelikož měla značka v Itálii úspěch, tak se rozšířila do celého světa a dokonce i k nám :). První úspěch slavila s náramkem OPS!Love, který má přívěšek ve tvaru srdce a je na něm napsáno "Lovely designed in Italy" a jak říkají Italové " The firts Love you never forget", protože jak jednou začnete tyto náramky sbírat, tak jen tak nepřestanete. No a já osobně se určitě chystám na další! :)

Beze jména


Kolekce bývají rozdělené na jaro/léto a podzim/zima, plus bývají obohacené o různé limitované edice, které podporují neziskové organizace  jako je například boj proti anorexii a nebo násilí na ženách. Tento hlubší význam se mi líbí a dávám za to palec nahoru! :)
Pokud budete mít o produkty OPS!Objects zájem, tak můžete vybírat se široké škály produktů, jako jsou náramky, hodinky, náhrdelníky, ale i kryty na mobil či kabelky.

IMG_6715

Poslední co by vás mohlo zajímat je materiál, z kterého jsou šperky vyrobené. Mezi použité materiály patří většinou pryskyřice, polykarbonát, polyuretan a silikon. Šperky jsou taktéž antialergenní, komponenty jsou ocelové a některé náramky jsou doplněné například o elementy Swarovski. 
Výrobky koupíte vždy krásně zabalené a s certifikátem udávající originalitu výrobku :).

Cesta 2 IMG_6716

Můj náramek je z kolekce OPS! MATELASSÈ PEARL. Má stříbrné komponenty a perličky, které působí jemně, žensky a na léto je naprosto ideální :). V kolekci jsou náramky celkem v třech barvách a to bílé, černé a šedé, plus kryty na mobil.

IMG_6710

Co na tyto doplňky říkáte? Berete je jako "kus plastu" a nebo vás baví jejich hravost? 

Mně se líbí, že jsou jiné, hezky barevné a za každých okolností zaujmou :).


13 komentářů:

  1. Sú krásne a ešte pokiaľ ako hovoríš,že mávajú nejaké limitované edície na podporu nejakej dobrej veci je to ešte vačšie PLUS. Chválim. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásný, ale chybí mi tu docela dost PODSTATNÁ věc, a to je cena..! Vím, že si to mohu dohledat, ale když udáváš "složení" výrobku (což je pro mě podstatnější cena), tak nechápu proč není cena napsaná..Jinak je opravdu kouzelný..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda a ja premyslela, co tam jeste chybi :D. Naramky jde koupit uz od 650,- za OPS Boule, kryty stoji napr.okolo 700,- . klasicke OPS Love jsou okolo tisicovky a limitovane naramky vetsinou okolo 1200,- :).

      Vymazat
  3. Na mě jsou trochu drahé, ale jinak se mi moc líbí, jsou takové originální :) A to, že navíc přispívají na dobrou věc je si myslím super :)

    www.meadelaida.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se nelíbí :) Přijde mi to takové kýčovité, dětské, a teď už je to i strašný mainstream, stejně jako Obag. Isabela.

    OdpovědětVymazat
  5. Nelíbí se mi ani trochu...já bych za takový náramek ty peníze nedala.Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se hrozně líbí, ale dávat minimálně litr za náramek mi přijde bohužel hodně :( nejvíc mě zaujaly ty bouličky, jsou uplně sladký :) ty mají sice tu cenu lepší, ale i tak je cena zbytečně vysoká. Myslím, že stejně tahle mánie za chvíli opadne, jako třeba u náramků Pandora nebo kabelek Obag.....

    OdpovědětVymazat
  7. K určitým outfitům jsou rozhodně stylové, ale já bych je moc nevynosila. A na to, aby je člověk vytáhl 4x za rok jsou dost drahé. Raději ty peníze obětuji za stříbro (popř. zlato), teď si postupně kompletuji celou sbírku od DKNY :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký článek, pěkně napsané :) mě se tyto náramky líbí hodně, ale štve mě, že je má každá druhá slečna, takže pro mě už nejsou tak originální a za tu cenu bych se je nekoupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, má je ted každý. Sama bych si ho za ty peníze nekoupila, kdybych ho dostala tak to je jinááá :D to bych ho asi nesundala

      Vymazat
    2. Je pravda, že na blogerkách a instagramu je vídám často, ale co se týče reálného života, tak to jsem ho viděla jen jednou a to právě před pár lety. Ale zas věřím, že ve větších městech je k vidění více :).

      Vymazat
  9. Mně se právě nelíbí, že je tolik plastový. A strašně nerada platím za značku. Jsem ochotná dát víc peněz za ruční práci a nebo právě, když zároveň přispívám na dobrou věc. Ale tisícovka za náramek, který není z drahého kovu? To by na mě bylo moc...

    OdpovědětVymazat