5. července 2015

/OUTFIT/ Midi sukně

Ahoj! Dnes tu mám pro vás poměrně netradiční outfit, jelikož nemám ani tenisky ani slip-on a ani jinou sportovní obuv, kterou na mě běžně vídáte :). Tentokrát jsem si vzala stařičké wedges z H&M, které mám už několik let. Ty jsem doplnila obyčejným tílkem a hlavně krásnou sukní v šedé barvě v midi délce. Cítím se v ní malinko retro, malinko jinak, možná více žensky, ale jedno vím jistě a to to, že to není tak úplně můj styl, ale na holčičí náladu je fajn. Dokážu si ji klidně představit i s converskami a džínovou bundičkou! :) Co na ni říkáte? Je z e-shopu nejleginy.cz, který má v nabídce i jiné kousky, než jen legíny, tak pokud vás zaujala,  určitě na ni mrkněte :).
Co se týče mě, tak já bojuji zřejmě s angínou, jelikož už od pátku nemůžu nic polknout a je mi pěkně na nic (ještě, že to na těch fotkách není znát :D), ona klimatizace v autě je pěkné peklo, co si budeme povídat, že? Takže v úterý zřejmě naklušu po několika letech k doktorce a budu zvědavá jak moc mě "pochválí" :D. Ale nemyslete si, že ležím jen v posteli a piju čaj, spíš ty bacily potím na sluníčku a snažím se aspoň malinko opálit, ale mám pocit, že se mi to moc nedaří. U moře by se tedy opalovalo lépe! Vyrážíte někam za sluníčkem? :)

IMG_6607 Beze jména IMG_6667 IMG_6608 IMG_6674 IMG_6676 IMG_6685 IMG_6690

TOP - H&M /www.Vinted.cz/
BOTY - H&M
NÁRAMEK - OPS Objects

27 komentářů:

  1. Mně se to libí! Jak říkáš, vypadáš v tom žensky! Opět super kvalitní fotky. Tamara

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle Cosmopolitanová "nenápadná" reklama už zapříčinila, že jsem přestala sledovat spoustu svých oblíbených blogerek. Mrzí mě, že nejspíš budeš brzy jednou z nich i ty - kdybys nám radši místo Cosma ukázala kabelku, se kterou jsi outfit sladila, udělala bys (alespoň za mě) líp. Nějak totiž nevěřím tomu, že jsi Cosmopolitan nosila místo psaníčka celý den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelku jsem neměla žádnou, jelikož jsme jeli vyloženě jen vyfotit outfit, který jsem měla v hlavě :).

      Vymazat
  3. Ten casopis naozaj posobi komicky. Outfit je ale pekny,zensky aj ked by som wedges vymenila za obyc lodicky.. velmi ti takyto styl pristane :)

    OdpovědětVymazat
  4. tolik radosti z každé fotky, až se mi nechce věřit, že jsi vážně nemocná! :D a co se týká názoru na sukýnku, tak naprosto souhlasím - úplně jsem se s outfitem vrátila "pár let zpátky", příjemné retro osvěžení :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tá sukňa je krásna a na fotkách ti to pristane a žiariš :) Akurát topánky by som dala buď sandálky na platforme alebo ak lodičky tak obyčajné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to příjemná změna, po converskách a slip onech, určitě by jsi měla tento "ženský" styl nosit častěji, protože Ti moc sluší :). Jinak ten časopis je tam opravdu navíc, ale na dojmu z outfitu to nic moc nemění, akorát by opravdu lepší bylo nějaké psaníčko :).

    OdpovědětVymazat
  7. Co je to za nápad jít s angínou na sluníčko? :O Sluníčko oslabuje imunitu, tak bych se ani nedivila, kdyby ti po tom opalování bylo ještě hůř..Opravdu to není dobrý nápad chodit nemocná na sluníčko!!!
    Jinak outfit se mi děsně líbí. Myslím, že tohle ti opravdu sedne a měla by si to nosit častěji. Za mě velký palec nahoru..:)

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj Jitus, jeden z tvych hodne povedenych outfitu, moc
    ti to tu slusi :))) snad se dockame jeste kombinace sukne s riflovou bundickou a converskami :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tady bych vůbec neřekla, že jsi nemocná, moc ti to sluší! A hodně dělá i ten úsměv:))

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  10. Potila bacily na sluníčku? Při podezření na anginu? Bud se litujes a kecas, nebo jsi fakt retardovana. Při angine na slunicko nesmis vůbec. Ale to ví i desetiletý dítě.

    Ale chápu, tady jde o reklamu na eShop a Cosmo. Ostatně, co jinyho už na tvým blogu čekat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omg, vzdyt Jitka dela bloggerku pro Cosmo, tak co by se s jejich casakem jednou za mesic nevyfotila? Boze..
      Zajdi si radsi na blog k A cup of style, to je teprv reklama na vse a vsude. Ziji z prokliku a nakupu ktere jejich ctenarky udelaji a 90% toho co ukazuji dostaly. Tak uz zklidnete z tema kecma hormon a nekopejte do tech co to delaji bez vetsiho zisku. Ona se asi z toho casaku za stovku posadi na zadek, ze? :-D
      A uz vidim tebe jak lezis v takovem horku doma pod perinou. Jitka napsala, ze ma ASI anginu, ale jeste nebyla u doktorky, tak cti co je napsane a neupravuj si to podle sebe!! Nazdarek!

      Jito tobe to slusi a tyto hnidopichy bych kopla nekam! Mej se :-)

      Vymazat
  11. Tento outfit ti moc sluší! Jeden z mých oblíbených za poslední dobu! Sukně je super!

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit vypada velice zajimave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. sukňa je veľmi pekná :)
    a držím palce, aby si sa vyzdravela. ale na slnko s tou angínou radšej naozaj nechoď.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to slusi. Paradni outfit. Ale myslim ze je spis ciste zensky, k balerinkam nebo lodickam. S converskami bych ho rozhodne nekombinovala :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tobě to moc sluší, krásně záříš!
    Sukně se mi ale nelíbí, připomíná mi síťku do oken proti hmyzu a mačkané efekty taky nemusím:-D
    Škoda, ale těším se na příští outfit, poslední dobou mi přijde, že ti to sekne víc a víc... asi to sluníčko? :))

    OdpovědětVymazat
  16. moc ti to sluší :) sukýnku bych možná trošku přežehlila, ale jinak perfektní. A ten náramek je bomba!

    OdpovědětVymazat
  17. Strašně ti to sluší, jen ta reklama je dost nepříjemná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je opravdu hrůza, jak je nepříjemná, aby to na tobě náhodou nenechalo nějaké trvalé následky :D

      Vymazat
  18. Jé, tyhle tvoje wedges si moc dobře pamatuju, jednu dobu jsi je tu měla pořád :) Jinak ta sukně se mi zrovna moc nelíbí, bylo by lepší, kdyby i ten tyl okolo měla černý a ne černý základ a nahoře světlý tyl...

    OdpovědětVymazat
  19. Celkem se mi to líbí, ale takto, určitě bych k tomu nedávala kecky :) ten časopis taky nechápu, vždyť, pokud dobře chápu, nemá nic společného s outfitem ani článkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to trochu divný. Stejně jako článek o šamponech, kde mají holky stejný trička.

      Vymazat
    2. Holky se k tomu, proc mely stejne tricka pod clankem vyjadrily. Kazdopadne pokud je to nutne, tak nemam problem nasdilet informace o fotce, kde je jasne dane, ze jsou focene s odstupem a ne v jeden den :).

      Vymazat
  20. Jste opravdu tak naivní? Reklama byla, je a bude vždy a všude.

    OdpovědětVymazat