9. června 2015

/BEAUTY/ Ochrana před sluníčkem

Chránit svoji kůži by jsme měli vždy a všude za jakýkoliv okolností. Je to přeci jen náš největší orgán, který je citlivý a je velmi snadné jej poranit. Taktéž jistě víte, že sluníčko je jak prospěšné, tak může i ubližovat a právě proto je ochrana před sluncem velmi důležitá. Já osobně jsem to dlouhou dobu nebrala vážně, ale jen do chvíle, kdy mi našli rakovinotvorné znamínko. V ten moment si člověk uvědomí, že až taková sranda to není a chránit by se přeci jen měl :).
V tomto ohledu se tedy snažím vsázet na kvalitu. Často sleduji různé testy opalovacích krémů a vždy mě potěší, když uvidím na nějakém vyšším místě značku Bioderma, která je pro mě již třetím rokem srdcovou záležitostí. K článků mě inspiroval nový Cosmopolitan, tak pojďme na to! :)
Já osobně v kabelce momentálně nosím tři přípravky, které používám v tomto horku, abych se aspoň trošku ochránila. Do této trojky patří opalovací krém s SPF 15 z řady Photoderm Bronz, která má podporovat a prodlužovat opálení pokožky.Dále Photoderm Max SPF 50+ tyčinka na rty a citlivá místa. Většinou ji používám na velké znamínka, které potřebují větší ochranu a občas tedy i na rty. A na závěr krém na obličej, taktéž s faktorem 50+, jedná se Photoderm Max Ultra Fluide, který nezanechává mastný film na obličeji a vyrábí se ve třech provedeních - bezbarvý, světlý odstín a tmavý odstín -> lze používat i místo make-upu. Má velmi lehkou a příjemnou texturu, která pleť neucpává :).

IMG_5544 IMG_5537 IMG_4827

Dalším mým oblíbencem je Photoderm After Sun - což je tělové mléko po opalování. Je vhodné pro citlivou a suchou pokožku a při solárních spáleninách, taktéž má prodlužovat opálení. Pro mě osobně je to velmi příjemný krém a používám ho občas i mimo léto, protože úžasně voní a krásně hydratuje.

IMG_4832

Co je podle mě taková třešinka na dortu, kterou Bioderma na opalování má je suchý olej Photoderm Bronz s SPF 30. Já osobně oleje na opalování upřednostňuji. Líbí se mi, že není nijak extra mastný, takže po namazání nejste jako kdybyste vylezli z friťáku, ale hezky se vsákne a udělá jemnou kůži a navíc skvěle voní :).

IMG_4828

A na závěr ochrana pro děti. Novinkou je tzv. opalovací pěna ve spreji s Photoderm KID s ochranným faktorem 50+ , která je bez parfému, bez parabenů, hypoalergenní, nekomedogenní, má excelentní toleranci, fotostabilní a bez oktokrylenu. Myslím, že pro děti je to super, už jen díky té aplikaci, která je bude bavit :). Já osobně jsem tedy tyto opalovací prostředky poslala dál známým a kamarádkám, které mají malé miminka, tak jsem zvědavá jak budou spokojené :). Druhý opalovací krém Photoderm Mineral 50+ je poté taktéž vhodný pro děti a navíc také pro kůži která je alergická na sluníčko :).

IMG_4829


Jak chráníte svoji pokožku před sluníčkem vy? Máte oblíbenou značku? :)

34 komentářů:

  1. kůže není orgán proboha!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme, prosim neco si nastuduj a az pote pis komentare! Kuze je nejvetsi lidsky organ :).

      Vymazat
    2. ANo, kůže orgán JE!!!

      Vymazat
  2. To jsi všechno dostala zadarmo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se znackou Bioderma spolupracuji jiz tri roky. Vetsinu jsem od nich dostala a zrejme te zklamu, ale nic neni zadarmo :)

      Vymazat
  3. U mě teda Bioderma velice slabá.. Měla jsem několik výrobků a ani jeden se dle mého nerovná cena=kvalita. Odličovací vody má lepší i Nivea. A opalovákem si natírám i obličej, ale po Bidermě jsem měla akné, jako už od puberty ne..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky me moc neuchvatila, od vyrobku za 600 bych cekala vic..

      Vymazat
    2. Micerálku koupíš od 300,- :).

      Vymazat
    3. Myslela jsem ten sprej na opalovani.. :) 50+, ten me stal necelych 600

      Vymazat
  4. No tak hlavně že máš zase něco zdarma no...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ten komentář jako myslíš vážně? Začínám si připadat jako v mateřské školce. Anonyme, ne zadarmo to nemám. S Biodermou spolupracuji již 3 roky! Psaní článků, testování a zjišťování informací, ocenění práce atd.. Ach jejda.. není to zadarmo! Ale samozřejmě, že pokud by tu byla soutěž o výrobky, tak bys byla i přes blbé kecy a připomínky první v řade co by se přihlásila viď? Měla jsem pro Vás v plánu super letní soutěž o skvělé a hodnotné dárky, ale s takovým přístupem, negací a tupostí na to nemám sílu, náladu a žádnou chuť.

      Vymazat
    2. Je to smutný. Někdo asi neví, že psaní článků není otázka několika minut a hledání inspirace, nápadů a zaujmout čtenáře taky není zrovna lehké. Také píši články a recenze a žádný produkt od firmy jsem nedostala. Ale nezávidím nikomu, že dostane na testování nějaký produkt, protože ten člověk si ho zaslouží, když zaujme firmu. Tak když chcete taky produkty zadarmo, tak pište články, věnujte tomu čas a třeba za několik měsíců, nebo za nějaký rok se zrovna vám nějaká ta firma ozve. Ale snažte se, když budete jen závidět nikdo vám za to nic nedá... myslím si, že miít kvalitní blog, na kterém se neustále něco děje není lehké a čas je vzácný, takže to úplně zadarmo není!

      Vymazat
    3. testování kosmetiky je podle mě zadarmo..to že napíšu nějaký názor není žádná práce oproti ceně produktu. a pokud tě to zajímá, tak jsem nikdy nesoutěžila u tebe na blogu..

      Vymazat
    4. :D Zkus blogovat. Pak možná uvidíš co za vytvořením jednoho článku stojí ;).

      Vymazat
    5. aha :D mám svoji osobní stránku, ne na blogger ale stránka, kde píši to je ;) článek napíši za přednášku ve škole.. Jitko někdy by to chtělo nebýt si sebou tak jistá a nebýt tak důležitá.. očekávám komentáře podobné jako ten minulý ;)

      Vymazat
    6. Já si sebou momentálně jsem jistá, jelikož vím co za tím vším stojí. Pokud o té přednášce stíháš i vyfotit veškeré fotografie, komunikovat s lidmi z PR a podobně, plus fotografie editovat, nahrávat na sociální sítě a ještě reagovat na x dalším věcí, které se psaní článků týkají, tak tleskám! :) To jsi zřejmě super žena :).

      Vymazat
    7. Promiň Jitko, ale akorát svoji práci zveličuješ, lepší by bylo jednoduše přiznat, že jsi dostala produkty zadarmo a né se tu vymlouvat a rozčilovat nad komentáři. Tvůj blog jsem ráda sledovala, ale někdy se chováš dost hloupě.
      Hanka

      Vymazat
    8. Napsala jsem, že jsem většinu produktu dostala od Biodermy, ale že zadarmo to rozhodně není. Bohužel to někteří anonymové s tím, že to není tak úplně zadarmo nemohou žít. Já si po hlavě dupat nenechám :).

      Vymazat
    9. To si navzájem budeme závidět i krém zadarmo? :D ježiši.......nemáte nic lepšího na práci než prudit a kritizovat?

      Vymazat
  5. Krásné fotky. Miluju jejich micelární vodu :). Chtěla bych vyzkoušet ten opalovací krém s SPF 50 pro svou dceru. Jinak teď používám Payot Sun Sensi SPF 30, ale už se chystám na padesátku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Jitko, nechtěla bys ty anonymní komentáře zakázat? Myslím, že toho vrypování bylo už dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přemýšlím o tom, že je zakážu. Tohle je totiž vážně vysilující, když někdo neustále dupe po mé práci, mém koníčku a zabavě. Je mi to líto.

      Vymazat
    2. Bylo by to fajn. Nechci, aby ti kvůli tomu nesmyslnému rýpání znechutily blogování. Máám tvůj blog moc ráda a tohle by mě mrzelo. :)

      Vymazat
    3. Fajn by to sice bylo, ale jsou tu taky pozitivní komentáře a to by zase byla škoda.. :) protože ty ti zase tvou práci povzbudí a mě by se asi kvůli nim nechtěl zakládat gmail nebo blog.

      Vymazat
  8. Já jsem právě letos koupila pro syna od Biodermy photoderm kid 50+ a musím říct, že zatím spokojenost veliká. Pro sebe nic nemám - moc se nemažu, ale teď se občas máznu tímhle dětským a mám vystaráno =D

    OdpovědětVymazat
  9. Jaká je cena takových výrobků? docela mě zaujaly :) předem díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za zveřejnění komentáře, ale nějak jsem čekala odpověď :D

      Vymazat
    2. Já zde nesedím 24/7 a ne vždy mám čas hned odepsat. Tudíž si myslím, že je pochopitelné, že odpověď tu nebudeš mít hned i přesto, že jsem komentář schválila.
      Cena výrobků se pohybuje od 300,- do 700,- :)

      Vymazat
  10. Vždycky mě fascinuje, proč zrovna tady se objevuje takové kvantum hnusných komentářů. Ale tak asi to je známka toho, že to děláš dobře :)

    OdpovědětVymazat
  11. článek zajímavý, možná z toho něco vyzkouším, ale chybí mi tam tvůj názor a zkušenosti. Přijde mi že jsi produkty jen popsala, ale to si může každý přečíst na obalu.....

    OdpovědětVymazat
  12. urcite nerus anonymov, ja ti tu ako anonym vzdy pisem (nie v zlom) a chybalo by mi to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si založ gmail, to snad není takový problém, ne? Jako promiňte, ale Vám by bylo příjemné číst si ty sprosté kometnáře?

      Vymazat
    2. stačí prostě hnusné komenty neschvalovat :) což je fajn nápad!

      Vymazat