11. června 2015

/OUTFIT/ Maxi skirt

Kombinace růžové a tmavě modré je super hravá kombinace, která mě dost baví :). Co mě baví, ale ještě víc, tak je kombinování conversek a právě maxi délek. Myslím, že to působí velmi příjemně a uvolněně :). 
Dneska jsem měla další zkoušku a do konce semestru mě čekají další tři, tak doufám, že vše zvládnu s naprostým přehledem a klidem, protože dnes jsem zrovna moc klidná a ani jistá nebyla :D. O to víc mě potěšilo, že se mi za dařilo a jednu povinnost mám z krku :). 
Já už si jdu pro dnešek užívat jen relaxu a koukání na telku s mým drahým a Lilly :)!

Mějte se krásně a pokud máte nějaké školní povinnosti, tak vám přeji hodně štěstí u jejich plnění :).
IMG_5702 IMG_5695 IMG_5706 IMG_5718 IMG_5744 IMG_5734

TOP a KABELKA - New Yorker
SUKNĚ - Lidl
TENISKY - Converse /www.OfficeShoes.cz/
HODINKY - DKNY

50 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Viděla bych k tomu spíše nějaké letní sandálky, ale outfit je fakt nádherný, moc ti sluší :) krása

    OdpovědětVymazat
  3. Když fotíš detail bot, tak by aspoň mohly být čisté :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to bude pro tebe prekvapive, ale ja v tech botach normalne chodim. Nehraji si na dokonalou nanynku, ktera ma vse tip top a vzdy cistounke boty. Ja normalne funguji, neziji a nebloguji na fotku ;).

      Vymazat
    2. toto mi třeba vůbec nevadí, nějaká špinavá podrážka nebo guma na ní.. neřeknu kdyby měla špinavou i tu látku na botech, ale toto.. asi jste zvyklé na holky, které se nafotí ve studiu nebo blogerky, které nafotí outfit a jdou domů, určitě neběhají celý den po městě :)

      Vymazat
    3. To už se tu řeší fakt blbosti..! N.

      Vymazat
  4. Růžová ti celkem sluší, jen ty boty mě bijou do očí.. :-/ možná žabky, nebo sandály :) takto to moc hezky nevypadá, nelíbí se mi kombinace stylů a toto se podle mě opravdu nepovedlo, zbytek ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Noo kdyz si odmyslim ty boty, tak super letni outfit. Botama jsi to bohuzel totalne zazdila..

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud jsem to pochopila dobře, ty máš jen 4 zkoušky za semestr? :-) to buď v klidu, já mám ústních 17 za semestr + písemné ZK a zápočty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrejme jsi chtela napsat 7 misto 17 :).
      Nemam jen ctyri zkousky, ustnich mam 5 plus dalsi nalezitosti a terenni praxi :).

      Vymazat
    2. Není zkouška jako zkouška. To že jich máš 17 neznanama, že máš víc práce. Mám kamarádku, která ma třeba 25 předmětů ale učiva má méně než ja když mam 8 předmětů. Záleží i na oboru, ktery studuješ. D.

      Vymazat
    3. ne, chtěla jsem napsat 17 a předmětů mám 28, studuju právo.

      Vymazat
    4. nechtěla jsem tím Jitku nijak ponižovat, pokud to tak někdo pochopil, jen jí v podstatě závidím, asi jsem se na to neměla dávat :D

      Vymazat
    5. A muzu se zeptat na jake VS konkretne studujes? :)

      Vymazat
    6. UK v Praze :)

      Vymazat
    7. To je velice zajimave. Tudiz ty ziskas jen za zkousky (17 zkousek * 6 kreditu za zkousku) 102 kreditu a to v tom nemas klasaky a zapocty - za semestr. Rikas, ze studujes pravo. To se studuje 5 let, nemylim se? To je tedy min. 102 kreditu za semestr * 10 semestru = 1020 kreditu. To je krasne cislo! Trochu pritazene za vlasy. Hm?
      http://www.prf.cuni.cz/pravidla-studia-1404049253.html#AbsolvovaniStudia

      Vymazat
    8. taky studuju právo na UK a tento semestr mám 3 zkoušky z povinných předmětů, pak 4 zápočty (některé klasifikované) a pak už mám jen povinně volitelné předměty, ale to je na každém :) se 17 zkouškama jsem tu ještě nikoho neviděla :D

      Vymazat
    9. Přidám se do této zcestné diskuse o kreditech. Určitě závisí na tom, co za obor studujete, protože já studuji dvouobor a mám 14 předmětů, čili minimálně 14 zkoušek/zápočtů. A rozhodně každý předmět není za 6 kreditů. Většinou je to 1-4. A jak tomu bývá, alespoň na naší škole zvykem, předmět za 1 kredit bývá pomalu složitější jak předmět za 4 kredity. A když má Jitka předmětů méně, neznaná, že má i méně práce...

      Vymazat
    10. Podivej se na ten pridany odkaz. Pokud ma slecna 17 zkousek, ktere jsou urcene za 6 kreditu, tak chce nechte takove cislo vyjde. A to tam neni zapocitano tech jejich dalsich osm predmetu, takze by ve vysledku melo byt tech kreditu jeste vic :-D. Byla to jen nazorna ukazka toho jaka konina to je :-).

      Vymazat
    11. Lidi vy se vážně asi nudíte :D proč by to nebylo možné. Já studuji Mgr. dálkově, školu mám jednou za měsíc a mám 15 zkoušek, většinou po 1-2 kreditech. Loni jsem jich měla i více. Jinak Jity moc ti to sluší, ale ty botky bych taky asi vyměnila, ale to je jen otázka vkusu. Máš moc hezké vlasy! (asi závist) :)

      Vymazat
    12. A teď tu o červené karkulce...12. června 2015 v 14:45

      Mě spíš fascinuje, že někdo, kdo ma za jedno zkouškové (které je teď v plném proudu) 17 ústních zkoušek má čas hádat se s někým po blozích. Aka politujte mě a říkejte mi, jak děsně těžké to mám...booo hooo. Btw prezentovat 17 ústních (!!!) zkoušek na UK právech za semestr je fakt k smíchu. Pokud postupuješ dle doporučeného sylabu, tak tě něco podobného rozhodně nepotká...

      Vymazat
  7. Nechceš se někdy nafotit s navlněnými vlasy? Zrovna jsem koukala na starší foto na insta a přijde mi, že lokny ti sluší ze všeho nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se zase nejvíc líbí ty rovné rozpuštěné, jako jsi měla nedávno u toho jezírka (tuším). ale každopádně lokny tu dlouho nebyly :)

      Vymazat
  8. Jitko, co studuješ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč nikomu neodpovídáš?

      Vymazat
    2. 1.Anonym - UTB FLKŘ Řízení Enviromentálních Rizik
      2. Anonym - protože nemám čas odepisovat hned

      Vymazat
    3. Tak to mam sanci te nekdy v UH potkat :)

      Vymazat
  9. Jitko, můžu se zeptat, proč zveřejňuješ jen některé příspěvky? Dávno jsem napsala jeden normální, celkem pozitivní, komentář a nic.. Pak zveřejníš komentář nějaké slečny, která si myslí, že mít 17 zkoušek je důsledek špatného studia, což teda není pravda. Takový docela urážlivý komentář tu je a ostatní ne? :) Pochopila bych kdyby jsi k tomu nezveřejnila už nic, ale zveřejňuješ radši ty "divné"...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď spadl do spamu, což je při tomto počtu anonymů běžné a nebo nedošel.

      Vymazat
  10. prosím tě, neber to jako nějaký špatný dotaz :D, ale mám docela tlusté ruce a nevím, jestli můžu v létě nosit tílka, protože se mi pod podpažím dělají takové ty nehezké "podbradky". tak se chci zeptat, jestli to tak taky máš nebo ne.. ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusila bych posilovani s cinkama 2 a vice kg a behem mesice by si je mela mit stihlejsi a pak uz nebude problem nosit tilka a budes se citit lepe..

      Vymazat
    2. Já mám ruce taky silné, ale moc to neřeším. Když budeš mít na sobě něco v čem se cítíš dobře, tak si toho nikdo ani nevšimne :). Ale pokud ti to vadí, tak nos spíš trička s nějakým rukávem a cvič, jde to shodit :).

      Vymazat
    3. Jíťo, ty už neběháš? Přijde mi, že jsi měla víc vysportovanou postavu. Nemyslím to nijak špatně :)

      Vymazat
  11. Nemyslím to nějak špatně, ale poslední dobou jsi hodně připrala. Dříve ti to slušelo o moc víc :) hlavně v obličeji jsi byla dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji a přeji, aby se ti tak dařilo i nadále :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jitu, promiň, ale tento článek mě celkem zklamal. Outfit se mi moc nelíbí, ty boty se mi zdají hodně mimo. A komentáře mi upřímně skoro zkazily náladu. Divím se, že je tady necháš se hádat o něčem, co je na každé škole úplně jiné, tak nemůžou vědět, kdo - co - jak má, takže to nemá žádný smysl. Navíc nechápu, proč se někdo stará o druhé a rýpe bezdůvodně. Snižuje to bohužel úroveň supr blogu. Těším se na další článek a na super letní, barevné fotky. Mají vždy atmosféru!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim souhlasit, moje slova :-) na tvuj blog chodim moc rada a na zadnem jinem nectu clanky ani nesleduju pravidelne posty. Takze rozhodne odvadis dobrou praci :-) Ty slecny radoby chytre ti tu praci celkem nici. Nekdy mi pripada ze tu chodi jen komentovat neci nazory.. Nechapu proc nekoho tak irituji neci zkousky :-) asi bych zvazila zverejnovani takovych komentaru co se netykaji tebe a blogu :-)

      Vymazat
  14. Jituš jsi opravdu jedna z mála, na kom se mi Maxi sukně vážně líbí! Já mám pocit, že mě nějak nesedí, tak je nosit nemůžu. Ale o to víc si užívám, když s nějakou pořádnou maxi sukní přidáš outfit ty!

    OdpovědětVymazat
  15. Kdy bude další článek? Už se nemůžu dočkat :) hrozně ráda čtu tvůj blog, jeden z nejlepších které znám.

    OdpovědětVymazat
  16. Opravdu by jsi měla ošklivé komenty zakázat, nepůsobí to hezky a navíc nic z toho není pravda a jen se ti tim snaží ublížit :) seš moc krásná a myslim že takové hloupé řeči nemusíš vůbec poslouchat, natož zveřejňovat :)

    OdpovědětVymazat
  17. Souhlasím s Anonymem nade mnou...Zakázala bych komentáře, které se netýkají outfitu, nebo prostě se vymykají tématu blogu..Řekla bych, že zdravá výměna názorů nikomu neuškodí, ale čeho je moc, toho je příliš..Drž se! N. :)

    OdpovědětVymazat
  18. A i já se přidám. Nejen, že jsi krásná, ale jsi i moc sympatická (dle videí) a opravdu nechápu, proč se do tebe pořád všichni navážejí. Možná ti jen závidí, že holka z malého městečka má takovou popularitu a patří k nejsledovanějším českým blogům o módě vůbec! Přeji ti jen to nejlepší a na ostatní se, prosím, vyprdni. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jituško, fakt si tady nastav schvalování komentářů, tohle si vůbec nemusíš nechávat líbit :(

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj, prosím tě, ty jsi chodila na střední školu do Hradiště? a teď, jak máš tu VŠ, tam i přespáváš? díky :)

    OdpovědětVymazat
  21. poslední dobou jsou ty články tak nějak o ničem......chtělo by to pořádně kecací článek :)

    OdpovědětVymazat
  22. Kdy bude další článek? přijde mi, že přidáváš čim dál tim méně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Již několik měsíců přidávám skoro obden. Měla jsem zkouškové, tudíž méně času. Nemyslím si, že když pár dní nepřidám, tak hned "přidávám čím dál tím méně".

      Vymazat