31. března 2015

/TIP/ Michael Kors watch

Ahoj všichni! Dnešní článek si pro vás chystám už delší dobu a bude se týkat mého nákupu Michael Kors hodinek. Jak jistě spousta z vás ví, tak s touto značkou příliš nesympatizuji, ačkoliv se mi spousta kousků od ní libí, tak mi vadí, že denně potkavám v UH snad tucet holek s kabelkou od této značky a o jejich pravosti by se teda dalo spekulovat. Jednoduše je to u nás stále typ Jet Set, Hamilton a nebo Selma dokola a to mě moc nebaví.. Jenže když hledáte ty pravé hodinky v rose gold odstínu, které by byly naprosto bez zdobení, kamínků a zbytečně velkých číslic, tak zabrousíte i mezi značky, které byste normálně nevyhledávaly :). 
Hodinky mě překvapily především svojí příjemnou cenou, u které jsem se nevyvrátila a také tím, že splňovaly veškeré mé představy :D.
Objednávala jsem je na mnou neznámém e-shopu, na který jsem dostala tip od kamarádky  -> delux.cz . Takovéto věci vždy nejraději kupuji ve zlatnictví, ale občas člověk nemá štěstí a proto jsem zvolila nákup prostřednictvím internetu. 
Na stránkách mají příjemný výběr,například i značky jako je Fossil, DKNY,Guess,TH, apod. Navíc mi hodinky přisly hned na druhý den, což nedočkavec jako já dokáže velmi ocenit a tak nějak to potěší! :)
S celým nákupem hodinek jsem moc spokojená, je na ně dokonce prodloužená záruka, což je fajn, protože moje DKNY jsem třeba dvakrát reklamovala a tak vím, že i u takových kousků může dojít k nějakému poškození. Například moje hodinky Esprit mi změnily barvu, takže toto je vlastne taková náhrada :). 

Pokud by vás konkrétně tyto hodinky nebo kterékoliv jiné z eshopu delux.cz zaujaly, tak můžete využít i slevy 200,- při zadání kódu 640370362, který uvádíte při nákupu:). 

Co vy a rose gold odstín hodinek? Líbí se vám? 

IMG_2132 IMG_2249 IMG_2250 IMG_2252 IMG_2128

16 komentářů:

  1. Ty jsou krasne :-) Hodinky v rose gold barve se mi moc libi (i kdyz stribrne a zlate jsou take krasne) a ani ty kaminky by me tam nevadily :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou sice fakt pekne ale uz jsme je parkrat videli :)

    OdpovědětVymazat
  3. Věci od MK se mi líbí, mám Hamiltonku i Selmu, samozřejmě pravé, a hodinky taky. Tento typ hodinek se mi líbí, ale v Rose Gold bych je neměla k čemu nosit. Užívej je :) Laura

    OdpovědětVymazat
  4. Hodinky vypadají opravdu nádherně :)
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou krásné Jituško. Chci si je časem taky pořídit, akorát s bílým pozadím na ciferníku :)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Božské :)

    Michaela z www.modniinspirace.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Hodinky jsou naprosto úchvatné, přesně se mi na nich líbí o čem píšeš - bez zdobení, bez kamínků apod.
    Já asi 5 let toužila po kabelce MK, to tady ještě nebyla taková mánie, ovšem v posledních letech se to hrozně rozmohlo, fake na každým kroku, a z Wishlistu se kabelka hned vytratila..:)

    OdpovědětVymazat
  8. řekla bych, že tyto jsou naprosto dokonalé, jednoduché a stylové :) chci je taky!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vtipne, ze mas MK spojene s tim, ze nemaji kaminky a zdobeni, protoze ja to mam presne naopak. V obchodacich z toho az boli oci, jak se to blyska a hraje vsema barvama. Kolem MK radeji ani nechodim :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina MK mají kamínky a hodně zdobení, to je pravda. Ale tyto jsou super krásné. Přesně můj styl i barva. A nemyslím, že má Jitka MK spojené, že nemají kamínky. Jen píše, že když hledala bez kamínků a jednoduché...(atd.)

      Vymazat
    2. Presne tak jsem to myslela :),

      Vymazat
  10. Hodinky, hodinky, hodinky a zase hodinky dříve jsem tě měla ráda ale neustálé "hodinkování" JE UŽ PŘÍLIŠ :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsou nádherné. Také bych nějaké nové hodinky potřebovala a ty od MK se i líbí moc :)

    I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

    OdpovědětVymazat
  12. tohle jsou snad ty nejkrásnější hodinky od Korse, zamilovala jsem se! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné, já teď uvažuju o těchto zlatobílých hodinkách http://www.brawat.cz/damske-hodinky/dkny-ny-8802/ , co myslíte?

    OdpovědětVymazat