30. března 2015

/LIFESTYLE/ Jak vypadat lépe

Asi si říkáte, co se bude ukrývat pod titulkem k dnešnímu článku. Jak již asi víte, momentálně už nějaký ten pátek testuji nový make-up od Maybelline s názvem Super Stay Better Skin ->taktéž o něj na blogu můžete soutěžit. Já osobně v make-upech příliš vybíravá nejsem, jsem zvyklá na dostupné drogerkové kousky a vím, že i mezi nimi se dají najít skvosty, které vám vydrží bez hnutí celý den!
Jedním z nich je i tento make-up, který jsem si poměrně oblíbila a používám jej skoro každý den. Jenže.. nebyl by to nový produkt, kdyby na něm nebylo něco speciálního. To co je na make-upu speciální je aktivní látka ACTYL-C, která pomáhá zlepšovat kvalitu pleti. 

Zní to skvěle, že? Ale kde je pravda? 

K mému překvapení na tom asi něco pravdy bude. Moc dobře víte, že mám aknózní pleť, která si dělá co chce a kdy chce, ale s tímto make-upem je už dva týdny naprosto bombová. Pupínky jsou minimální, pleť nemám tak povadlou a celkově se sama sobě líbím zas o chlup více (samochvála smrdí, já vím!)
Ale jak všechny víme, není to všechno jen o make-upu, ale i o tom co děláme navíc. O tom, že bych držela zdravou a ukázkovou životosprávu se u mě hovořit nedá, ale aspoň se snažím pít dost vody a taktéž svoji pleť a pokožku krémovat, aby vypadala pevně, svěže a hydratovaně. Mám totiž sklony k tomu mít svoji pokožku jako sušenka... A abych nekecala, tak sem tam si i zacvičím, ale o tom až jindy! :)

To jak na moji pleť make-up působí pro vás bude sledovat další dva týdny, po kterých dospěji ke konečnému verdiktu, zda za to make-up stojí a nebo ne.

IMG_2498

Moje pleť s make-upem po zhruba 7 hodinách. Žádný retuš a ani další úpravy, focené na denním světle :).

IMG_2489

Produkty a věci, které mi pomáhají vypadat a především cítit se lépe. V termohrnečku sebou většinou nosím nějaký čaj, popřípadě si do něj dopouštím i obyčejnou vodu. Krém pro miminka používám, abych měla jemnější a hebčí pokožku a pleť. Make-up je pro mě naprostou nezbytností, jelikož moje pleť dokonalá není, ale krytí je potřeba a vůně je pro mě takovým pozvednutím mojí osobnosti :).

IMG_2495

Odstíny 020 CAMEO a 021 NUDE

IMG_2482 IMG_2479

A abych nezapomněla! Víte co je takovým posledním bodem díky kterému vypadám lépe? Tím je ÚSMĚV, který mi každý den způsobuje náš roztomilý mopsík Lilly! :)


Doufám, že se vám článek líbil a velmi mile mě potěší, když mi napíšete co vám pomáhá v tom vypadat lépe. Třeba od vás získám nějaký užitečný tip!

Přeji krásný den.

29 komentářů:

  1. Na té fotce s Lilly ti to moc sluší, ale nelíbí se mi tvoje obočí, je nějak nepřirozeně zahnuté a řekla bych, že i tlusté na tvůj obličej. Celkově mi připadá k tvému obličeji dost umělé, jak nosí některé rádoby krásky, což bude asi tím zakřivením.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zakrivene a tluste oboci mam takto od prirody :). Pouze si vyplnuji stinem svuj prirozeny tvar :).

      Vymazat
    2. tak to je mi jasné, že máš tak tlusté obočí od přírody, jinak by sis ten zbytek lepila nebo jak? :D taky bych ho takové měla, kdyby si okraje netrhala..

      Vymazat
    3. Jinak si ho holky normálně dokreslují ;). A okraje si trhám, takže absolutně nechápu smysl tvého komentáře.

      Vymazat
    4. Anonym píše hlouposti .. Tvoje obočí je skvěle !! :))) co js bych za takový tvar dala (y)

      Vymazat
    5. Prostě má takový názor, nevím proč hlouposti.. Někdo by zas řekl, že tvůj komentář je hloupost. Mně se taky zrovna moc nelíbí. Nemám ráda, když je obočí na obličeji dominantní.

      Vymazat
    6. Jde spise o to, ze komentar ponekud postrada pointu a nejde moc pochopit, co tim konkretne pisatelka chtela rict.

      Vymazat
    7. Mne sa práveže tvoje obočie páči! :) A fotka s Lilly je super ;)

      Vymazat
    8. Jituš, taky se mi tvé obočí moc líbí a vůbec mi nepřipadá nějak extra zakřivené, to moje je podle mě zakřivené i víc :D

      I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

      Vymazat
  2. Tvoje druhá fotka je úsměv, ale na první jen špulíš rty (když tedy vždycky píšeš, že se takto směješ normálně).. Myslím, že kdyby ses tvářila bez jakékoliv mimiky, vypadalo by to mnohem líp!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápem čo sa staráš ako sa tvári, a keď píše, že sa takto vyzerá keď sa usmieva tak to tak asi je. Ja to mám tak isto keď sa usmejem tak to vyzerá, že špúlim pery.. Noa? Jitka nevšímaj si to, vyzeráš super!

      Vymazat
  3. Mne sa práveže tá prvá fotka páči :-) a aj make up vyzerá dosť dobre, nevieš či je aj na SR? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mas krasneho pejska :-) A ten make-up nevypada spatne, v drogerii jsem na nej koukala, ale nakonec jsem si vzala od Rimmel, tak jsem zvedava no :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Název mi říká, že to bude článek o kosmetických radách, přitom je to jen reklamní článek..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Název říká to co napovídá obsah :)
      1. Dobrý make-up
      2. Pitný režim
      3. Péče o pokožku a pleť

      Tři jednoduché rady podle mě, jak vypadat lépe. A ano, ačkoliv se jedná o "reklamní článek" nebo-li spíše o článek, který je spojený s představením a testováním nového make-upu, který mě upřímně zaujal, si myslím, že jde o příjemné zpestření od klasických a typických článku, které se zde na blogu objevují.
      Je škoda, že na tom hledáš spíše to negativní, než pozitivní, pak to člověk sune k zemi a ne bohužel dopředu.

      Vymazat
    2. takové články mě třeba moc nezajímají, je jich na netu haba děj, a stejně každému sedí něco jiného, takže doporučení některým vůbec nepomůže.. a třeba já make-up vůbec nepoužívám, maluji se ale na tvář pouze pudr a někdy tvářenku, takže mě kupředu neposune.

      Vymazat
    3. Odpovedela sis sama :). Pokud te takove clanky nezajimaji, tak nevidim jediny duvod proc je cist a venovat jim nejakou pozornost :). K dalsi casti komentare ti mohu rict jedine a to to, ze se jedna o muj osobni blog, tudiz je jasne, ze se bude tykat predevsim toho co sedi mne a o co se s vami chci podelit :).

      Vymazat
  6. S těmi make-upy souhlasím. Já si taky vybírám v drogeriích a dají se tam najít opravdu dobré za fajn cenu. Přijde mi celkem zbytečné dát třeba 1500 za make-up, který stejně vyplácám. To si radši koupím kabelku :-D. A tvoje Lili je báječná :)))

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. kolik stojí makeup?:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo Jituš super :) Po těch 7 hodinách vypadáš, jako by ses zrovna namalovala, úžasný! Taky hodně trpím na sušší pleť no, hlavně v oblasti okolo nosu :-( Tam je to vždy nejhorší a ještě trpím na suché rty :-(
    Make up vypadá lákavě! Určitě by se mi hodil nějaký, co zabírá na pupínky. Poslední dobou se mi pleť poměrně zhoršila.. a těžko říct, jestli to jsou vlivy toho proměnného počasí nebo stres s vysoké :-/
    Nicméně super článek, moc ti to i na té fotce sluší!! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Lilly je boží :-) Make up vypadá dobře. Já používám krycí make up od Vichy a nemůžu si ho vynachválit. A cokoli od Biodermy je super ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Zda sa mi, ze tvoj blog sa stava silno reklamnym blogom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silne reklamni by byl,kdyby mi za to bylo placeno. Ale pokud je uplacenim jeden make-up, tak prosim. Ja cele predstaveni noveho make-upu od Maybelline beru jako zajimavy projekt, kdy si muzu zkusit neco jineho.

      Vymazat
  11. Make-up mě rozhodně zaujal, celkově mám značku Maybelline moc ráda a její make-upy mi vždycky skvěle seděly. Před lety jsem ani jiné nepoužívala :) Takže tento určitě ráda vyzkouším :)

    I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj, prosim te, mohu se zeptat odkud je ten hrnicek s mopsem,...pochopis proc se ptam.z meho blogu, dekuji

    OdpovědětVymazat
  13. Jituš můžu se tě zeptat, jaký odstín toho makeupu používáš?? :) Je nějakej světlejší se žlutým podtónem?? Já s růžovým nemůůžu :-D Pak jsem trošku do červena :D Děkujuu ^^

    OdpovědětVymazat