29. března 2015

/TIP/ 007 For Women

Ahoj! Doufám, že se máte skvěle :).
Mě momentálně velmi těší příjemná vůně která se kolem mě line.. A překvapivě to není vůně jídla ani pořádného steaku! haha.. :D Ale je to vůně parfému, která mi navozuje příjemný pocit a klid.

Abych se dostala k tomu oč jde, tak před pár týdny mi bylo nabídnuto vyzkoušet novou vůni. Určitě jste ji zaregistrovali všichni v televizi, jedná se o vůni  007 for Women. Mě osobně již zaujala reklama u které jsem si říkala, že ta ženská v ní je hrozně sexy! Jde o Caterinu Murino, která byla jednou z Bondových žen a zahrála si konkrétně v Casino Royale, to už samo o sobě značí, že je to žena na správném místě.

Po zvážení všech pro a proti jsem se tedy rozhodla, že vůni zkusím a jsem nadšená. Velmi se mi líbí černý flakón s detaily z růžového zlata, které jsem ještě u mnoha parfému neviděla a také mě baví jakoby diamantový vzhled!

IMG_2501

Složení vůně by mělo symbolizovat sílu a tak nějak sexappeal každé ženy! Což podle mě skvěle vytváří, jelikož je vůně mírně orientální a taktéž poměrně silná, určitě dle mého nesedne každému a pokud máte raději jemnější vůně, tak ji asi spíše nezkoušejte. Každopádně mně sedne jako ulitá a líbí se mi, že voní i příteli - to bude zřejmě tou vanilkou :). Za to má u mě vůně velké plus. A taktéž vydrží poměrně dlouho a cítím ji i skoro po celém dni :).

Hlava: bergamot, černý pepř, růžové mléko
Srdce: ostružina, gardénie, jasmín
Základ: cedrové dřevo, vanilka, bílé pižmo

IMG_2502

Tak co, zaujala vás vůně? Zkusíte ji? 

Budu ráda, když mi napíšete své oblíbené vůně. Dlouho jsem žádnou novou nezkoušela, takže při další návštěvě parfumérie něco nového ráda vyzkouším! :)

Krásný den!

11 komentářů:

  1. Supr článek Jitu. Já vůni určitě odzkouším.Vanilku mám ráda! A máš v dnešním postu i supr fotky.
    K.

    OdpovědětVymazat
  2. BVLGARI Omnia Crystalline, vôňa ktorá sa naozaj páči všetkým a chvália ju. Potom Dolce&Gabbana Light Blue alebo Chloé 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Rada si ji ocucham vanilku zboznuju! Kolik hodin vůně vydrží? A je k dostání v parfumeriich?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navonela jsem se zhruba v 11hod.a stale ji na sobe i ted citim :). Podle me by mela byt k dostani i v drogeriich v takovych tech jejich malych parfem shopech jak je treba v rossmanu :).

      Vymazat
  4. Jituško, copak je to za odstín rtěnky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel to mám "ošoupané", takže bohužel nepovím :(. Ale je od Catrice, zkus mrknout v drogerii :).

      Vymazat
  5. Já se teď naprosto zamilovala do parfému Truth od Calvina Kleina!

    http:// lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Za me je to rozhodne Chloe. Moc těmto "levným" vůnim z drogerie nefandim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, tak s Chloe jsi fakt fajnšmekr :D Tuhle vůni nosí každá druhá, takže Tě musím vyvést z omylu, ale opravdu nejsi s tou vůni ničím originálnější, výjimečnější nebo lepší než třeba s vůní od Katy Perry, Adidas, nebo Naomi Campbell.

      Vymazat
    2. Nejedná se o levnou drogérkovou vůni. Její cena šplhá přes tisíc korun :).

      Vymazat
  7. Tak já ani přítel nemáme rádi vanilku, takže tu asi nevyzkouším, ale ta reklama mě taky zaujala. Jinak teď nejvíc používám Dior Jadore - tu růžovou, pak mám ještě Guess Dare, Hugo Boss Jour a mám i Chloe (jak každý), ale tu moc nepoužívám :) jsem trochu úchyl na voňavky, takže mám vždy koupených víc :D

    OdpovědětVymazat