23. března 2015

/LIFESTYLE/ Můj hektický den + GIVEAWAY

Spoustu z vás by mohlo zajímat, jak vypadá takový můj typický den, kdy se od rána do večera nezastavím. Občas mám problém s tím, že mi diář praská ve švech a já nevím co dřív a polovinu věcí stíhám tak tak. Patří sem schůzky, škola, práce, rodina, přátele, samozřejmě i psík a nějaká ta chvilka i pro mě samotnou.

6:30 -> Jsem typ člověka, nebo spíše ženy, která bez make-upu nerada vychází na veřejnost. Proto je základem každého dne pro mě make-up, který mi nejlépe vydrží celý den v neporušeném stavu.
V posledních týdnech zkouším tuto novinku od Maybelline s názvem SuperStay Better Skin. Make-up vždy nanáším štětcem, používám tento M52 od Petry z LovelyHair a jsem s ním naprosto nadšená! 

1

6:45 -> Můj make-up bývá velmi jednoduchý. Používám jen make-up, korektor, pudr, tvářenku/bronzer, stíny na obočí a řasenku. Línky a nebo stíny si dávám pouze na nějakou událost a nebo když mám náladu se déle malovat :).

2

7:00 -> Když jsem namalovaná, tak u mě přichází čas na snídani. Nejsem z těch co si dělají zdobenou snídani a s jídlem si hrají. Většinou sním nějaké pečivo, ovoce a čaj a jsem nasycená. Beru to jako základ pro dobrý start dne. Jinak jsem z těch co jí průběžně po celý den, jelikož mám hlad snad 24/7! :D

3

7:30-> Jak je již o mně známo, tak obecně se vždy u jídla pokecám a proto vybírám outfit až po snídani. Každý den přemýšlím nad tím, co mám ten den v plánu a také, že se v tom musím cítit dobře, jinak nebudu schopná podat 100% výkon.

4

8:30 -> V tuto chvíli jsem již připravená vyjít z domu a zamířit na autobus a nebo vlak do školy. Občas jezdím i autem, ale převážně stále jezdím MHD, ačkoliv mi to stěžuje situaci a vím, že s autem bych byla všude rychleji a více bych toho stihla, ale přeci jen nebudeme moc pohodlní, že? :)

5

12:00 -> Pro někoho může moje nacpaná kabelka vypadat děsivě a asi to i občas děsivé je, protože jsem do ní schopná dát i velký notebook a zrcadlovku. Vážně nechápu jak to ty moje kabelky dělají, ale ještě nikdy mi nepraskly, díky bohu! :)

6

15:30 -> Většinou se po škole vracím domů, kde si dodělávám podklady na blog a nebo do školy. Tisknu si potřebné materiály, značím datumy, deadliny a vše co je potřeba, aby mi nic neuniklo.

7

18:00 -> Když si splním tyto povinnosti a uvědomím si, kde mi hlava stojí, tak většinou utíkám do práce (když jdu do práce, tak vypouštím odpolední plnění úkolů) a nebo na schůzku, popřípadě sraz s kamarádkou! :) Každopádně vždy mám sebou malou erární taštičku s oblíbenými produkty, abych si mohla popravit make-up, ktery mi vetsinou stale drzi, takze obcas jen malinko prepudruji nos a celo a muzu zase vyrazit :).

8

19:00 -> A jelikož máme doma psíka Lilly, tak většinou každý večer se věnuji jí a nějaké delší procházce, abychom ani jedna nevypadly z kondice :).


IMG_5393
(starší fotografie)

21:00 -> A večer už jen bloguji a jsem se svým přítelem! :) Díky make-upu moje pleť zůstala fresh po celý den a já nemusím mít strach, že budu někoho děsit tím, jak vypadám :).

A teď je konečně čas jít spát!

9

Doufám, že jsem vám aspoň malinko přiblížila jak vypadá můj nabitý/hektický den. Nejraději bych vás vzala všude sebou, ale fotit na schůzce ve škole a nebo v práci.... Tak na to jsem si ještě nezvykla :).

A pokud chcete získat tento nový make-up od Maybelline, tak stačí napsat, jak vypadá váš nabitý den, okomentujte mé fotky, zanechte svůj e-mail a můžete vyhrát! 

Make-up získá 5 z vás, které 5.4.2015 vylosuji! 

80 komentářů:

  1. Jo mám to docela podobné. Akorát nechodím přes týden do práce, protože jsem od rána do večera ve škole. A co se líčení týče, já asi nevyjdu bez rtěnky. Nějak jsem si na ni během roku zvykla :)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. najnabitejší je asi utorok :D budik 6.30-7.30 kupelna + make up + oblečenie 7.30-7.50 hladam nejake papiere do školy, priprava desiaty :D keď stíham tak aj nejaké raňajky...7.50 odchod do školy 8.00 - 13.00 škola 13:00-13.50 obed 13.50 - 16:00 škola ...potom idem väčšinou do mesta obzrieť čo majú :D okolo 18.00 nejaká večera, internet 20.00 ideme so spolužiakmi niekde von, do baru, na bowling,...23.30 - približne vtedy idem konečne spať :D takže poriadny make up je základ celého dňa ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky to mám stejné, bez make-upu nevýjdu na veřejnost (radši) :D Brzo ráno se mi vstává opravdu špatně, vůbec nejsem ranní ptáče, proto jsem ráda že tento semestr mám jenom dva dny školu, jinak volno :) A na brigádu, na kterou chodím po zbytek týdne, brzo ráno nevstávám (naštěstí). Cestu vlakem absolvuji každou neděli večer směr koleje....cesta trvá s čekáním přes 2 a půl hodiny, autem hodinu, takže moc nadšená z toho nikdy nejsem :D Během pobytu ve škole trávím nejvíce času na kolejích se svým přítelem a nebo se spolužáky ve škole. Doma, když nemám pracovní den, čas trávím nejraději poflakováním po venku s kamarádkami či přítelem. Občas nějaký ten výlet nebo večerní posezení v hospůdce/restauraci/baru. Monča (monicadikova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. nabity mam hlavne dny kdy pracuji, vstat do koupelny pak valit do prace na obed domu do skoly potom s detska a na vino a jit a padnout doma do postele nebo nejlepe si jit zacvicit a pak umrit
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Můj nabitý den? Je skoro asi každý den :D Ráno vstávám v 4:27 a většinou se dostávám domů (beru to tak, že už nikam pak nemusím) kolem půl 6-7 :/ jako asi každého mě během dne čeká škola, potom doučuji angličtinu nebo mám různé pochůzky :) Takže jsem ráda, kdž si večer mohu v klidu vypít kafčo a připravit si věci do školy a hlavně vymyslet, co si vezmu další den na sebe O:) :D
    Jinak hrozně se mi líbí tvůj kabát a kabelka :)
    anna.bezuchova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Vzhledem k tomu, že jsem teď docela podobnej článek četla i u Báry z Vogue Haus, tak soudím, že to byl asi Maybelline požadavek, ale stejně to řeknu - přijde mi, že tam je až moc slov k tomu make-upu, zmínit do 3x působí dost na sílu, ale jak říkám, měla to tak i Barča, takže to asi není uplně nechané na Vás. Každopádně jinak se mi strašně moc líbí fotky a celkově bys klidně mohla častěji dělat takovýhle random fotky ze dne, člověk má pak hned pocit, že tě líp zná! Nejvíc nejhezčí je ta starší fotka s Lily, jste tam uplně skvělá dvojka a moc se mi na tobě líbí ten drdol (ale taky ten vysokej culík, co teď nosíš a já ti tak záávidím ty krásný dlouhý vlasy!!) :D
    A k soutěži - mý nabitýdny byly hlavně v poslední době ve stylu - Ráno vstát, rychle se nasnídat a dát do kupy, běžet do nemocnice na praxe, kde to občas je psychicky dost náročný, pak rychlej nákup jídla, uvařit si oběd a pustit se do psaní bakalářky. V pět odpoledně už jsem byla zralá na spaní, tak jsem si dala dlouhou vanu a pak pár hodin strávila čtením blogů a koukání na seriály. Mnohem příjemnější nabitý dny jsou ty, kdy přebíhám mezi nákupama, kavárnama, kamarádkama, mužem a pejskem, takže doufám, že takových teď zase bude víc :D

    OdpovědětVymazat
  7. já mám školu většinou od 8 do 12, kromě úterý, kdy se vracím na kolej až v 6 hodin. Odpoledne mám tedy volná a je jen na dané situaci, jak je využiji, jestli si někam zajdu, nebo budu lenošit na koleji a nebo se budu učit atd. Ráno nejsem schopná fungovat bez snídaně, takže raději si přivstanu a nasnídám, než abych někam vyrazila hladová. Doma jsem zvyklá večer si zacvičit, ale na kolejním pokoji je mi to nějak proti srsti :-D .
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Můj den ve všední dny vypadá tak, že vstanu v 4:30 - nachystám se a běžím do školy, kde jsem cca do 12:30 a ze školy hned do práce na 14:00 na odpolední směnu do 22:00, takže se za celý den vůbec nezastavím :( Závidím všem, co mají čas alespoň na procházku s pejskem nebo si jít zacvičit. wallova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Netřeba slov 👌👰
    Kl.Jedlickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Páni Jituš, tak to tě obdivuji :D
    Já vstávám tak nějak různě, podle mého rozvrhu na VŠ (sudý, lichý týdny). Ale dřív jak v 9 to většinou není :D Nasnídám se hned jak vstanu (také si velmi ráda zdobím snídaně ^^) a pak koukám, co je kde na netu na sociálních sítích nového :D
    Pak se jdu do koupelny umýt (zase podle toho, jak mám rozvrh) a vyrážím do školy. Oběd si beru s sebou nebo se najím ve městě :)
    Školu zase mívám různě, někdy až do 19:30 (to je pak už opravdu únavný) :( ...
    No a pak čekám, až se mi přítel v 10 vrátí z práce a koukáme na videa, na filmy.. mrknu na tvůj blog nebo instagram a jdu hajááát! :D ^^
    ... Jinak ta fotečka s Lilly je opravdu strašně rozkošná!! To květinkové tílko je boží (miluju květonový vzor) a tu mazací milku si vozíme z německa a je to šíílenáááá mňamka!! ♥
    Můj mail: pistilka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Můj den je podobný jako ten tvůj, alespoň v ranních hodinách. Potom jdu do školy a odpoledne když přijdu domů tak se jdu projít s naším psem a ráda si odpočinu po celém dnů. A večer je na řadě nějaká ta příprava na další den :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tereza Tomanová23. března 2015 v 17:58

    Ahoj Jiti, můj nabitý den vypadá alespoň na začátku podobně jako u tebe, 6.45 vstanu,jdu se upravit do koupelny,namalovat se.Většinou se vyhýbám nošení makeupu každý den,mám dost problematickou pleť a pořád mám strach, že ji zbytečně zatěžuji,ale stejně na sebe plácám korektor, tak je to asi jedno :D Podle toho jak stíhám tak si mezi 7-7.30 udělám pořádnou snídani, obleču se,připravím věci a jedu do školy/pochůzky,podle toho,který den zrovna je. Kolem 12 se snažím dostat domů alespoň na rychlý oběd, odpoledne opět škola nebo brigáda. Večer obvykle doběhnu nakoupit,uvařit něco na další den, splnit další povinosti a pokud zrovna nejsem v Praze na bytě tak samozřejmě přítel nebo rodina :) Když mám během dne volnou chvíli tak se věnuji čtění knížek a blogů, focení a psaní na kosmetický blog a samozřejmě instagram nebo youtube :D Jinak vím, že jsi se zmiňovala, že tě taky trápí akné a makeup vypadá na tvé pleti super,skvělé krytí i dobrá výdrž!
    tereza.tomanova@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, docela podobný jako ten tvůj, až na to, že nebloguju a nechodím ven s pejskem jelikož mám kočku :D Ten kabát je vážně moc pěkný!
    zapletalova.ro@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,
    máme to celkem hodně podobně ! Hned po probrání v 6:30 se vždy automaticky musím nasnídat,což mi dodá ihned energii.. dříve jsem nesnídala a doteď nechápu jak jsem to mohla zvládat ! Poté se nalíčím a taky většinou nejsem schopna na něco náročnějšího.. S oblečením si ulehčuji práci tím, že si spíše věci chystávám dopředu, po shlédnutí počasí (ale jak tomu bývá, tak stejně ráno to vždy musím pozměnit, protože počasí vždy překvapí :-D ). Také jezdím MHD pokud má škola končí dříve, jinak si dopřávám "pohodlí" v autě :-D.. obdobně po škole jdu posedět třeba s přáteli, zařídit nějaké věci ve městě nebo cvičit a až navečer/večer dělám případné věci do školy :-)

    Nicol Jankůjová
    nikika003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ja vstavam v 5:40 a delam si snidani s sebou do prace, joo mohla bych si ji udelat vecer, ale studena ovesna kase mi nejede:) stejne jako ty a spoustu dalsich, volim jednoduchy makeup a vyrazim. V praci se do 15h nezastavim. Kdyz prijdu domu, hodim do sebe lehkou svacu a vyrazim behat, cvicit, proste neco delat. Po vecerech ted dopisuji diplomovou praci a varim si krabicky na druhy den. V posteli, s pritelem zkouknem jeden ci dva dily Homeland a padnem za vlast. Rano budik 5:40 a vitej novy dne :) mail: Nikuskaaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Pracuji převážně z domu, takže dopoledne práce, odpoledne kůň a pes, maluju se většinou až když jdu z domu:) Místo make-upu používám často BB cream, ale určitě bych ráda zkusila i make-up:)
    Pohyb s mopsíkem je potřeba, aby z něj nebyla kulička, to schvaluju:) ta snídaně vypadá sice nezdravě, ale dala bych si:)
    smichule@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Muj den je take neskutecne nabity, velmi podobny tvemu,jenze ja prijdu ze skoly a jdu se ucit az do vecera (sakra mela bych se ucit) a jen vikendy jsou trosku volnejsi kdy jezdim domu a muzu byt chvili s pritelem. :)
    Littlegirlfromvillage@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. To je super článek, možná se nechám inspirovat a nějaký podobný taky sepíšu :) S tou kabelkou to mám úplně stejně, taky ji nosím nacpanou k prasknutí a divím se, že se mi ještě u žádné neutrhla ucha :D Ale vše potřebné musím mít vždy při sobě, jinak to nejde.
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Nedá mi to a musim ti pochválit obočí, máš krásnej tvar a když si ho nemaluješ tak moc tak je boží :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezký nápad na článek. :) Moc mě bavil. :)
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Můj den vždycky začíná snídaní, bez ní nevyjdu z baráku :D V týdnu chodím do školy (tu mám teď většinou každý den do 2), pak jdu většinou do práce, kde jsem do 7. Domů přijedu po půl 8, kde mě čekají povinnosti do školy, psaní seminárek, prezentací, učení na testy, atd. nebo když nejdu do práce, tak jedu za přítelem, což je volnější část týdne a snažím se každý den cvičit :) O víkendu mám volnou neděli, kterou si užívám, nic nedělám a většinou jezdíme s přítelem na výlety nebo na nákupy :)
    we1si@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Vstávám bud v 6.00 nebo 7.00 dle rozvrhu ve škole, jelikož ráda spím maluju se až ve skole.. :D z domu jdu na snídani a do školy .. po vyučování mam ruzny program většinou kamarádky, přítel a pes ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak nějak podobně, jen bez té práce a vstávání už v 5.30 (y) :D Někdy mám pocit, že by jsem fakt potřebovala aby den měl 48 hodin :D ale bohužel :( :D Jinak ti to moc sluší, jsi kóča :*
    zuza.kulhava29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Můj den vypadá velmi podobně :D :) Ovšem vždycky se líší časově, podle školy, 2x týdně mám na 7, takže tomu přizpůsobuji svůj denní režim, po škole mě většinou čeká učení nebo si zacvičím, případně věnuji čas sama sobě :)
    Velmi pěkný článek :)
    botkova13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. U mě momentálně každý den vypadá jinak, jsem v posledním ročníku na vysoké, takže mám školu jen dva dny v týdnu. Když školu nemám tak píšu diplomku a za chvíli se pomalu začnu učit na státnice, blee :( Když mám školu, tak jezdím do Liberce 70 km z mého města a to potom celý den lítám po přednáškách a seminářích nebo cestuji.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Jíťo, teda to máš super, že ti makeup vydrží celý den, já se už po pár hodinách začínám dost lesknout a není to prostě ono. Vyfocený outfit se mi moc líbí, skvěle nakombinovaný!! Jinak můj nabitý den vypadá tak, že mám od 7 přednášku, pak 3hodinové cviko atd. atd. a ve škole končím až v 19 h a pak jedu domů :D Kde se musím ještě nejlépe věnovat nějakým projektům nebo jiným věcem...
    ashley.blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Můj nabitý den? Ráno vstávám s čajem u pusy. Běžím ven vypustit na pastvu kozy a koně. Pak následuje makeup. Bez toho nevyjdu z domu. Chodím do školy. Po škole si dám když se to povede chvilku pauzu. Pak už zase pádím ven krmit a trénovat za mými milovanými 4-nohými mazlíčky.Poté už konečně přichází na řadu vana a s ní i odlíčení. Nejlepší pocit je když se jdete odlíčit a zjistíte že se váš makeup ani nehnul :)
    Můj e-mail je kozimama@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  28. Poslední týden mám volně dny,ale předtím jsem se toho mela celkem dost. Dělám servirku a asi dva tři týdny po sobě jsem pracovala krom uterka každý den.většinou az do 23 ho o víkendech do 1 do noci a ted to mám volnější kvuli brigadnikum tak jsem rada aspoň Doveru v klidu atb.jinak dopoledne vstanu udelam si kafe a snídani jdu s pejskem ven zapalim si a pak jdu do prace na 10:30,končin okolo 14_15 hod po menickach a pak chodim na 17-18 znovu když je potřeba po praci jdu na velkou procházku je svou psi láskou zofinkou.pak travin cas s novym pritelem :) cas si dělám i na me nejlepsi pratele a snažím se nezanedbavat ani rodinu. A pak moc rada chodim cvičit do nového fitka bohužel z jedné lekce jsem vyřízena další dva dny ale hrozné me to baví :) o víkendech si rada dam skleničku dvě bílého vina a zachumlam se k pritelovi pod perinku a usnu :D občas to dělám i v tydnu :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Jíťo, nejdřív bych se chtěla vyjádřit k tvému článku. Je moc fajn a jsem ráda, že se tu objevilo zase něco jiného než outfity. Podobné články bys mohla psát častěji ;-)
    Jinak můj nabitý den překvapivě není ten školní, ale bývá to čtvrtek a pátek, kdy školu nemám. Vstávám v 7 hodin a na 8 letím do práce. Většinou se nestihnu ani nasnídat, protože jsem líná vstát o 20 minut dřív :-D V Práci jsem do 16 hodin no a potom mám přesně hodinku na to, abych se přesunula do druhé práce, kde jsem od 17 do 22 hodin. Občas je to fakt šílenost. A to někdy po práci jedu ještě na víkend k přítelovi :-D
    Skrankova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Můj hektický den (mam to tak každý den :D) vypadá tak, že ráno normálně do školy, ze školy na brigádu a večer zas domů. Doma udělám co je třeba (uklidím, vyžehlím,...) a plus k tomu se mrknu na nějaké to učení a hurá spát.
    paz7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Moj den od pondelka do stvtku:
    5:45- budicek, hygiena, strecing
    6:10- makeup- micelarna voda Bioderma ruzova; ocny krem pod oci- Ryor koenzym Q10, resp. Benefit; bodkladova baza Too faced Shadow insurance; oci si mlujem vacsinou v prirodzenych tonoch, malokedy farebne, lebo v danej chvili este neviem aky bude moj vysledny outfit, linku pouzivam denne, bud jemnejsiu z tienov namokro, alebo fixu Physicians formula eye booster,;hydratacny krem podla stavu pokozky- Lush Vanishing cream, resp. Embryolise light a lokalne La roche posay Effaclar duo+;
    Aby mi kremiky vsiakli, vyuzijem tento cas na vytvorenie outfitu, co trva rozne dlho :))
    6:30- podkladova baza Revlon;makeup Missha Cho Bo Yang; korektor Nars radiant creamy concealer resp. Sleek luminaire, podla toho kam a v akom stave je moja plet; vsetko po stetci este "pozatlacam" do pleti hubkou ala beauty blender a zapudrujemSexy mama od The balm; obocie s Catrice eyebrow set; licenky podla nalady, neviem povedat blizsie a highlighter bud essence limitovana edicia twilight saga (tepla zlata) alebo Nature republic provence (studeny strieborny), obcas vyuzijem aj niektore z lesklych telovych tienov na oci a bodkou je ruz, ktory tiez ladim podla nalady a oblecenia.Niekedy pouzijem aj fixator, bud od UD alebo elf.
    6:50- uprava vlasov
    7:00- ranajky velmi rychle, vacsinou jogurt, ak mam cas, tak si vecer spravim ovocny mix, ale to sa mi zvacsa nechce :)
    7:10 odchod na autobus, potom prestupujem na vlak a v praci som o 9:20 do 17/17:30
    19:00/20:00 prichod domov, vecera, nejake chystacky do prace, prezretie emailov, facebook,youtube..., strecing, hygiena (nasucho- ebelin vatove tampony, bioderma ruzova a na oci dvojfazovy garnier posilnujuci odlicovac oci; namokro- Burts bees harmancekovy cistiaci krem/ Missha Čistiaca pena s čokoládou a na oci Balea odlicovacia pena/Dermacol BB wash 8 in 1)a huraa do postele cca o 23/24:00 dobru noc ;)

    Kazdopadne tvoj den sa mi paci viac :)

    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Moje dny jsou tedka nabite takřka neustále-škola, koniček, autoškola, do toho se musim ucit na pisemky se kteryma se teďka roztrhl oytel.. 😢😟 Jinak fotky📷 máš skvělé, ten outfit vypadá skvěle a pohodlně😊☺

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Jíťo,
    já to mám v současné době hektické spíše doma než někde venku protože si musím zpracovávat podklady na maturitu a připravovat se na VŠ. Do toho musím doma pomáhat a občas chci být také s kamarády. :D

    Můj den začíná vstáváním 15 minut po 6, pak jdu do školy a pak ze školy domů - učit se nebo na brigádu. Někdy mi to učení doopravdy zabere celý den. Třeba dneska: Přišla jsem ve 3 ze školy, vrhla jsem se na maturitní otázky a teď je 23:05 a mám jich za sebou 7, tak dobré. :D Za odměnu se koukám na blogy!

    Hezký den
    Elisha

    frajerova.eliska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky, tákže můj hektický den začíná vstáváním do školy. Raději si přivstanu takže můj den začíná v 5 hodin ráno. Uvařím si svůj oblíbený zelený čaj a zapnu si nějaké písničky do pozadí a s začnu s líčením. Až dokončím své ,,dílo,, tak si přichystám nějakou malou snídani a pustím si oblíbený seriál a u něj papkám. Po celém procesu parádění (oblečení-vlasy-makeup) se vydám na autobusovou zástávku a čekám na autobus do školy. V autobuse samozřejmě poslouchám muziku a krátím si ta hodinovou cestu do školy. Po škole se s radostí vydám zpátky domů. Jako první si udělám vše potřebné do školy, abych měla všechno z krku a mohla se věnovat něčemu jinému. Pak nemůže na mém denním programu chybět posilování. Každý den na sobě makám buď to jedu kardio nebo chodím běhat (pokud je na to vhodné počasí). Po cvičení následuje moje oblíbená část dne- sprcha! Potom si dám třeba ještě něco na zub a relaxuji na internetu. Buď něco vybírám a objednávám, protože jsem velká shopaholička nebo jen projíždím sociálními sítěmi a koukám na své oblíbené youtubery. No a to bude asi vše. Je jasné, že každý den je jiný, ale tak nějak to vypadá u mně. Takto napsaně to vypadá celkem klidně, ale realita je jiná a celkem jsem z toho všeho docela unavená a ráda po takovém náročném dni hupsnu do postýlky. :3
    Jinak Jituško máš nádherný blog jsem ráda, že jsem na něj mohla narazit. Maybelline je moje nejoblíbenější značky kosmetiky a tento makeup mně velmi zaujal, ale jelikož jsem studentka, který si nemůže dovolit kde cos tak bych velice uvítala tuto výhru. Tak snad se mi (konečně) poštěstí. Navíc mám den po soutěži narozeniny takže taková pěkný malý dáreček by nebyl na škodu. Papá Terri :)
    Email: Terri.Zemankova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Dobré ránko :) takže můj hektický den začíná už v 5 hodin, kdy vstávám do práce, následuje každodenní půl až třičtvrtě hodinka příprav mého zevnějšku, která zahrnuje samozřejmě čištění zubů, péče o pleť, líčení - momentálně používám 24h CONTROL* MAKE-UP od Dermacolu, pudr AffiniMat od Maybelline, odstín tvářenky podle nálady a outfitu, na oči stíny ze Sleek paletky I Divine- AU NATUREL, černé linky od Maybelline a stejně tak i řasenku Volum' Express Rocket Mascara, která je skvělá :) a své krášlení končím úpravou vlasů, nejčastěji jejich vyžehlením :) většinou je nosím jen tak rozpuštěné...následuje cesta do práce, která mi zabere autem cca půl hoďky :) to už ale zpravidla bývám netrpělivá a těším se na ranní kávu a samozřejmě snídani :) v práci se mi střídají hektické dny s klidnými, pracuji v kanceláři jako soudní zapisovatelka a rejstříková vedoucí :) dopoledne se přehoupne v oběd a odpolední část dne uplyne mrknutím oka :) po práci mě většinou čeká nákup potravin na přípravu večeře a cesta zpět domů..po příjezdu domů něco málo poklidím, vyvenčím psíka, nakrmím tátovo daňky (které máme za domem na zahradě), spíš jím hodím jen nějaké jablíčko, mrkev :D :) doma zkouknu na internetu nějaké oblíbené youtuberky, s přítelem si dáme večeři, mrknem na seriál jako Teorie velkého třesku, The walking dead či jiné a jdem chrupkat :) Toto je můj klasicky hektický den :) jindy si toho naplánuji mnohem mnohem víc, ale to pak už vůbec nestíhám, někde se zaseknu, zapovídám a je to :D :) jsem hrozná :D
    po tomto make-upu od Maybelline jsem už párkrát pokukovala, ale neměla jsem příležitost si jej koupit či vyzkoušet :) takže bych za výhru byla moc moc ráda :) ještě nikdy jsem žádnou kosmetickou soutěž (ani jinou) nevyhrála :) přeju krásný den, ahoj Veru
    můj email pro kontakt: veru.zamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Já vstávám ve všední den v 5.45 (a jelikož mám dětičky, tak někdy v tuhle hnusnou hodinu vstávám i o víkendu), pak se v rychlosti nalíčím, učešu, hodím něco na sebe, vypravím dětičky do školy a školky a hurá svižnou chůzí do práce (cca 20 min.). Pak do 15 hod. sedím u PC a hraju si na paní referentku :-) No a pak šupajda do školy, školky, úkoly, kroužky, večeře a takové ty další srandičky, co nás matky děsně baví :-)
    Jinak k tvým fotkám, jsou super, jako vždy, sluší ti to i bez nějakého přehnaného líčení. Já si jen s řasenkou neystačím, jelikož moje pidiřasy mě zas až tolik nezkrášlí....

    OdpovědětVymazat
  37. Jsem zapomněla připsat email: macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Dobré ránko, takže môj hektický deň aj keď to či bude deň hektický si nastavíme my - a snažím sa tomu vyhýbať a preto radšej ráno vstávam skôr aby som všetko stíhala a nemusela sa zbytočne plašiť, pretože práve vtedy na všetko zabúdam :( ako každá žena ranný make-up si užívam, mňa to baví, ale občas mám aj dni kedy sa mi nechce a to si fakt dám len make up a púder a utekám :) zvyšok ráná klasika do práce - kde už hektickosť veľmi neovplyvním ale mám aj voľnejšie dni kedy oddychujem a vybavujem papierovačky ale niekedy sú dni že nestíham ani poriadne obedovať - čo je zlé ale čo už si to vynahradím pokojom doma - večer. Doma klasika domáce práce - upratovanie a varenie a cvičenie keďže sa snažím troška vyformovať postavu - a večer sa snažím si urobiť radosť buď nejakým očistným rituálom alebo lakovaním nechtov to ma dokáže úplne zrelaxovať :) a potom sa uz tešim do postele, pretože viem že spánok je dôležitý a mala som s tým pred rokmi problém - keďže som mala spala odrazilo sa to na mojom zdraví ale už viem že si spánku treba dopriať, a ten pocit keď si ľahnem do postele je na nezaplatenie :D
    snažím sa vyhýbať stresu a hektickosti a mať pokojné dni stále keď sa to len dá :)
    tak prajem aj tebe aspoň chvíľku času na oddych a zrelaxovanie, potom sa dá lepšie ďalej fungovať :)
    email: simona.parisian@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Ráno vstanu mezi 7-8 hod. (V práci jsme většinou do 24:00, chodím spát kolem 1 v noci.) Něco poklidím a nacyhstám si pořádnou snídani. Po té jdu uklízet další věci, co jsem zrovna třeba/vyprat/umýt nádobí.. Nalíčím se, učešu, (umyji vlasy). Jedu nakoupit, cvičit a pak do práce, kde jsme až do večera. :)
    cristineor@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  40. Já tedy nechci soutěžit, protože make up nepoužívám - zanáší mi hrozně pleť (jakákoli značka). Ale pobavila mě Lilly na té fotce jak si fotíš v zrcadle outfit a ona tam mezi těmi polštáři :D :D Jinak už jsem se ptala u jiné fotky, ale neodpověděla jsi...zdá se mi to nebo máš jinou barvu ugg? Posledních pár článků vypadají, že to jsou ty camel a ne světle béžové, které jsi si koupila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvu maji porsd stejnou, jen na kazdem svetle vypadaji jinak. Jak to mushroom barvicka :),

      Vymazat
  41. sedmý, vzhledem k tomu, že nedojíždím do školy, není to zas takový problém a ráno se tedy můžu v posteli válet o něco déle :). Pak si udělám pořádnou snídani (většinou musli s jogurtem a ovoce) a nalíčím se. Většinu dne pak strávím ve škole a potom ještě jdu na kroužek a domů chodím většinou pěkně unavená. Když je hezky, chodím běhat a když ne, tak aspoň posiluju nebo dělám nějaký cvičení. Večer si pak zaslouženě vlezu do mých hřejivých válenek, udělám si horkou čokoládu a koukám na seriály.
    Všechny fotky jsou pěkný, moc se mi líbí ta kabelka :)).
    jimmyelle11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Já mam hekticky den, kdyz musim byt od rana do vecera ve skole a cestovani 2 hod busem denne je taky super :) to pak mam pocit ze nestiham nic
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Pokud bych měla popsat ten nejhektičtější den v týdnu, bylo by to úterý. Tak začněme.
    Jelikož má škola začíná dřív než školy okolní, musím vstávat nejdříve o půl šesté abych všechno stihla. Jenomže já jsem typ člověka, který má v 22.00 ještě plno energie, to znamená, že usnu kolem půlnoci nebo jedné ráno, takže vstávání nemám moc v oblibě. Obvykle se vyškrábu z postele kolem šesté, už teď musím spěchat. Udělám si osobní hygienu, nasnídám se a mířím ke svému kosmetickému stolku. Je 6.15 a jedním okem koukám do zrcadla a druhým sleduji hodiny, takže můj makeup někdy nedopadne nejlépe. Na vybírání outfitu moc času nemám, takže popadnu něco, co mé unavené oči spatří jako první, hodím to na sebe, taška do ruky a rychlou chůzí jdu v 6.45 na autobus. Celý den jsem ve škole - zkoušení, test, test, zkoušení, test - myslím, že to asi všichni známe. Ve 14.30 mi začíná hodina klavíru a věřte mi, i tam se člověk někdy zapotí. Po konci klavírní hodiny UTÍKÁM na autobus, kterým jedu na trénink. Jsme sportovně založená, ale to neznamená, že nemohu vypadat dobře. Na tréninku se honím, protože se chci zlepšovat v tom, co dělám, takže se pořádně zpotím. Když přijdu (se připlazím) domů, můj makeup jakoby se vypařil, takže můžu s čistým svědomím zabořit hlavu do polštáře. Je 19.00 a já se už půlhodiny válím v posteli. Pak musím všechno dělat pod tlakem - škola, večeře, hygiena. Jak už jsem psala, nerada brzo vstávám, to znamená, že se v poslední době snažím rychle dostat do postele. Ve 22.00 už obvykle ležím a čtu si. Vynechala jsem spoustu dalších věcí, ale to bych tu byla asi do rána. Všimli jste si, že jsem nezmínila žádný čas u notebooku na sociálních sítích apod.? Jen málokteré úterý se stane, že mám čas i na tento druh koníčku. Dnes, shodou náhod, takové úterý je a já jsem ráda, že jsem ho využila k této soutěži. Doufám, že jste to dočetli až do konce, protože už to píšu podruhé, tak doufám že ne nadarmo :-D Toto byl můj klasický hektický den. Zde přikládám svůj e-mail: danielasuranova@seznam.cz :-) Užijte si zbytek večera :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Ja to mám skoro podobné ako Ty. Ráno vstanem podľa toho, o koľkej mi začína škola. Niekedy ráno o pol 7 a niekedy si môžem pospať do pol 9. Ráno sa najprv vyberiem na wc a potom umyť aby som aspoň trošku videla. Potom sa naraňajkujem a nalíčim sa. Moje líčenie spočíva v použití- CC krému na zjednotenie pleti, koretkor, make-up, riasenka, tiene na obočie, občas tiene na oči a linka. Cele to doladím nejakým leskom alebo rúžom. Potom sa vyberiem do školy kde som tak cca do 17 hod. Keď sa vrátim na intrák (študujem na VŠ mimo môjho bydliska) tak sa najem, spravím si seminárky alebo úlohy ak máme (ak sa čudujete, že na VŠ máme úlohy tak to som sa aj ja :)). Potom sa venujem svojmu blogu, volám s priateľom, odlíčim sa, osprchujem a idem spať :)
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. U mě se celkem liší dny všední a víkendy. Během týdne vstávám podle školy, přednášek :). Vstanu a jako první si jdu udělat make-up, vlasy a potom už nachystaná si vychutnám snídani :). O víkendech je to naopak první snídaně a pokud nevstávám do práce tak chodím v pyžamu klidně do oběda :D. Dřív jsem měla každé ráno stejné, ale od té doby, co studuji vysokou a bydlím mimo domov a poté ještě na střídačku u přítele, tak to mám více hektické. Přes týden mám průběžně během dne školu, když příjdu ze školy čeká mě většinou učení nebo spánek :D. Později večer pak chodím cvičit. Víkendy pracuji a užívám si volna :).
    Momentálně mám problém s výběrem make-upu, můj oblíbený mi přestal vyhovovat, tak možná tenhle vyzkouším :)

    sarka.lysackova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Musím přiznat, že i mé dny jsou hodně hektické. V práci bývám od rána do večera, protože pracuji v obchodě a dělám dvanáctky a tak když mám zrovna den volna, snažím se dohnat vše, co se dá. Nákupem potravin a obstarání domácnosti počínaje, blogem konče. Rozhodně to není žádná legrace. Jinak co se týče snídaně, taky nejsem žádná hračička, většinou snídám až v práci a v poklusu :D jinak musím znovu pochválit tu tvou kabelku, je vážně nádherná :)
    lucie.martinakova@email.cz

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  47. Nevím jestli mám podat nabitý den ve stylu:
    Vstanu, udělám si dobrou snídani, hodím na sebe trošku makeupu, jelikož jdu do práce, letím do práce, a v práci se vlastně celý den nezastavím, večer přijdu domů, jsem ráda, že padnu a povídám si se spolubydlící perly dne z práce :) jinak naštěstí se mi ještě nemastí pleť tak jako v létě, takže makeup drží tak jak já :) (OBČAS) :D

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj,
    já chodím do práce, vstávám v půl 6 a v půl 7 jedu do práce, v práci jsem od 7 do půl 4. Někdy mám přesčas, takže přijedu později :-)
    Do práci si zacvičím nebo jdu na procházku, uvařím něco dobrého, uklidím, no a pak jsem s přítelem, díváme se na televizi, nebo jedeme někam na návštěvu :)
    Luczisha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. No, já to mám obdobné jako ty, jen v trochu jiném pořadí. :D Ráno vstanu v 6:30, vkročím do sprchy, umyji si vlasy a dám je do ručníku. Během toho, co mi schnou, si sednu k TV a při ní se namaluji, nasnídám a vypiju si kávu. V 7:00 si dofénuju vlasy, dám na ně olejíček a vyžehlím si je. Poté si vyčistím zuby, přichystám si nějaké věci do školy a kráčím ke skříni, kde si nejméně 10 minut vymýšlím outfit :D, a samozřejmě se minimálně 3x převléknu. Okolo 7:30 letím do školy, kterou máme na 7:55. Po škole jdu zpět domů a vyvenčím psíka, a buď zasednu na chvíli k PC, dodělávám věci do školy nebo jsu někam ven. K večeru si jdu zacvičit, opět se psem ven a něco malého povečeřím. Spát chodím okolo 22:00, ale ještě předtím než usnu, si pouštím videa na YT, jsem na Insta, nebo kouknu na nějaké blogy. A takto to praktikuju pořád dokola. :) kostkova.pavla@centrum.cz

    A mimochodem, nádraží v Brodě jsem vůbec nepoznala, vidím, že rekonstruujete. :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Jiti, moje dny jsou taktéž hektické,ale trošku jinak než ty tvoje. Jsem totiž na mateřské dovolené a celodenně mě zaměstnává můj dvouletý syn:c). Všechny dny jsou prakticky stejné a přitom každý jinačí. Někdy mám pocit, že jsem zralá na blázinec a z toho si to s ním nesmírně užívám a musím říct,že jsou to ty nejkrásnější chvíle v životě!!! Krásný sluníčkový den!
    michaela.kyselova85@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Zdravím!
    Na tenhle web/blog jsem narazila úplně náhodou, ale jsem zato ráda! :) Máš strašně krásnej blog a super články :)
    Můj hektický den vypadá asi nějak takhle, i když je každý něčím jiný.
    Jako první ráno vstanu, někdy kolem 6:00 hodiny. Chvilku mi trvá se vyhrabat z postele, ale nakonec nějak vždycky vylezu :D Jako první se obleču- klasické džíny, nějakej svetřík nebo tričko a jdu do koupelny, kde si vyčistím zuby, umyju obličej, namažu krémem no prostře ranní higyena :D A pak už muje nejoblíbenější ranní část- make-up :D Většinou celkem spěchám, takže je to jen trocha make-upu, pudr, řasenka, dokreslit trošku obočí + EOS, tvářenka a je to. Ještě samozdřejmě parfém a pročesání vlasů. Bohužel ráno fakt nemám čas na snídani, i když bych chtěla... :/ Takže honem letím do školy. Tam jsem většinou tak do 12:30 - 13:00, pak (jelikož jsem jako den vybrala pondělí, pro mě nejvíce hektický den :D ) přijdu domů a jedu na hodinu klavíru. Přijedu někdy ve 14:30 a pak už by si většina lidí myslela, že mám klid, ale ono néé :D Jdu vyvenčit pejska, to než přijdu je tak plus mínus 16:00. Pak samozdřejmě jako každej student se musím učit, plnit domácí práce atd. no tak do máme už tak 18:00 (P:S: Samozdřejmě jím a piju vodu :D ) pak mám konečně volnou chvilku pro sebe, kdy přichází na řadu počítač atd. však to každej zná :D No v 21:00 koupel a po 22:00 hodině jdu spát. Tak vypadá můj "hektický" den. Ono se to nezdá, ale fakt takový je, protože ve škole máme ještě nějaký testy atd. no prostě.. :D E-mail: p.polesova@seznam.cz

    Přeji pěkný zbytek dne, Petra :)

    OdpovědětVymazat
  52. Tak můj hektický den vypadá podobně jako tvůj... ráno vstanu v půl 6, nasnídám se, namaluju a oblíknu a jedu autobusem na vlak, kterým jedu do školy :D Domů se vracím většinou až k večeru, navečeřím se a jdu na procházku s naším pejskem... doma si pak večer ještě zacvičím a s přítelem nakonec ulehneme vyčerpaní na gauč a pustíme si ještě nějaký film :)

    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Můj hektický den?
    06:00 hodin mi zvoní budík, odkládám ho poprvé o 10 minut, podruhé o 10 minut, vzbudím se, zděšeně zjistím, že už je 06:20 a už teď vím, že nestíhám. No nic, rychlostí blesku mažu na WC, do sprchy, drhnu jak zběsilá tělo, vlasy, zuby, beru župan a dělám si kávičku a snídani. Polykám připravený chléb tak rychle, že ani sousta ani v podstatě nekoušu a sucho v ústech zapíjím kávou. Oblékám se, foukám vlasy, češu se, maluji obličej - make-up, stíny, tvářenka, linka, řasenka, rtěnka, pudr, ale ne, zrovna si musim kýchnout, takže se mi řasenka rozmaže kolem očí, no nic, mám přeci "spoustu času" to opravit. Podívám se do zrcadla, zjišťuji, že v oblečení, které jsem si pro dnešní den vybrala nevypadám dobře, nuže převlékám se, né to taky není ono, k tomu nemám žádné boty, převlékám se tedy znovu do původního oblečení. Vybíhám z baráku s pocitem, že si nejsem absolutně jistá, jestli jsem zamkla na MHD. Krčím se s dětmi, které jedou do školy v přeplněném trolejbusu.
    Přijíždím do práce v 07:15 hodin. Můj pracovní stůl, který ještě včera zel prázdnotou, je najednou plně zahlcen obrovským množstvím papírů, které jsou potřeba teď hned okamžitě zpracovat. Na některých jsou ještě extra přilepeny sytě žluté "lepíky" s nápisem SPĚCHA! Výborně. Dávám se do práce, jedu bomby, nestíhám, nesvačím je 11:00 hodin, konečně úžasná půlhodina klidu, kdy do sebe nesoukám oběd a po něm jedu jak fredka dál až do konce pracovní doby v 16:30 hodin. Vypínám PC, už jsem opět ve skluzu na sjednanou schůzku s kamarádkou přicházím o 15 minut později. Kecáme, kafujeme, drbeme, obcházíme krámy. V 17:30 jedu MHD domů, zjišťuji, že v lednici krom horčice a jogurtu není absolutně nic, z čeho bych se mohla navečeřet, jdu tedy nakupovat. Absolutně mi nevadí, že je zrovna čtvrtek, kdy v Kauflandu je den slev, a že musím stát se svým skromným nákupem za megadlouhou frontou důchodců, kteří si přišli koupit cukr v akci, no stress. V 18:20 láduju pračku, dávám péct kuře, cvičím, užívám si alespoň volné půlhodiny pro sebe.
    Přichází domů přítel, servíruji večeři, poté myji nádobí, věším prádlo.
    Napouštím vanu, holím se, myji, odličuji, nanáším masku na obličej.
    V 21:00 hodin se konečně dočkám kýženého klidu, když zapínáme v televizi film, ale kvůli celodennímu maratonu vydržím koukat sotva 30 minut a víčka se mi zavírají..probouzím se, cože, to už je zase 06:20? néé...

    slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Mňam, nejvíc mě na fotkách zaujala ta Philadephia Milka :-D Ještě jsem ji neměla. Jinak můj hektický den vypadá asi takto: budíček v 5:30, nakrabičkování jídla na celý den, škola (kde se snažím nejčastěji věnovat blogu), práce, nějaká ta kávička s kamarádkou, trénink, krabičkování jídla na další den a když se zadaří, tak před půlnocí postel :-D

    OdpovědětVymazat
  55. Ježííš, super hafan ;)
    Můj den, ať je jakokoli hektický,začíná ano, make-upem. Během toho vyřizuji e-maily, kontroluji články na portále, kde dělám šéfredaktorku. Vypiju sklenici vody s citronem a letím do práce, kde dělám PR. Po většinou devíti hodinách odcházím z práce, cestou domů nakoupím nebo mám nějaké schůzky. Po návratu domů večeřím u televize a poté píšu, edituju nebo vyřizuju e-maily. Případně, když mám volnějíi, jdu na pivo s kolegy :) To vše ideálně s fasádou, která vydrží alespoň 16 hodin :)
    adriana.martinovicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Můj hektický den? Jednoduché..
    Můj hektický den ve zkratce: 1)Hrozné vstávání 2)Obyčejná snídaně 3)Odchod do školy 4)Příchod ze školy 5)Udělání úkolů a občas i příprava na další den 6)Nakupování s kamarády (někdy s mámou) 7)Příchod domů a pořádná koupel 8)Nachystání věcí na další den 9)Odchod do postele 10)Po dvou hodinách dívání na televizi se pokouším usnout 11)Asi po hodině usnu 12)V 5,30 mi zvoní budík a celý proces se opakuje
    :)) Doufám, že se můj hektický den aspoň trochu líbil. Napsala bych to podrobněji, ale nemám moc času (bod 6))
    btw. máš moc krásné články, obzvlášť tento se mi moc líbil. :) Doufám, že budeš ještě hodně dlouho pokračovat.
    Můj e-mail: cernikovasvetla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Lilynka nunuu <3

    Můj den je hodně podobný tvému.. akorát jsem mladší a letos maturuju a už na mě pomalu začíná dopadat stres a absolutně-nestíhám pocit... Dost se to projevuje na mojí pleti, začala se mi hodně mastit a zhoršuje se mi akné, takže by se mi nový make-up hodil. A tenhle se mi moc moc líbí, takže do něj půjdu, i když nevyhraju!:))

    novakova.danielka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Jestli tenhle makeup opravdu vydrží celý den..tak ho opravdu potřebuji...mam mastnou pleť a všechny mi hned slejzaji :D A můj den je hodně podobný ...snídaně je pro mě základ...pak bezim do školky a domu pak zase ze školky...zkoncila mi rodičovská dovolená...takze předemnou je nova etapa hledání práce atd....:-)uz se na to moc moc tesim...takze zatím můj harmonogram není pravidelný...ale rani chaos mam také :D Jitka (jitus32@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, tak můj stresující den začíná přesně v 5:45 a když říkám přesně, myslím to vážně! Jinak bych opravdu nestíhala, jsem totiž člověk co rád plánuje a nesmí se stát, abych někdy byla nenachystaná a přitom mi utíkal čas před očima! Takže v 5:45 vstávám a zahájím svojí běžnou hygienickou rutinu. Ta u mě končí v 5:50 a od té chvíle začíná nejdůležitější část dne, kdy chodím do společnosti - líčení. Nejprve začínám bází pod make up, make up (můj oblíbený od Dermacolu..:)), linky s ocáskem na horních víčkách, řasenka a poté jako finish přepudruju sypkým pudrem. Tato část celého líčení končí v 6:20 a poté zahajuji další, pro mě podstatný proces - úprava vlasů. To bývá většinou individuální, většinou ale sahám po žehličce a když chci okouzlit, zvolím divoké vlny dělané žehličkou ;)! Konečnou úprava přelakuji lakem na vlasy - končím v 6:30. Jako třetí přijde na řadu oblečení. To velmi ráda a často měním den co den, opět individuální - záleží na počasí. Poslední dobou je krásné jarní počasí a tak zvolím oblíbené černé leginy leginy, barevné tričko s šálem okolo krku a sluneční brýle. Jako obuv volím samozřejmě lodičky. Tímto se dostávám do hektického tempa - je 6:45 a já už musím vyrazit do školy! Ve 13:20 končím a obvykle mám sraz s kamarádkami. A tak vyrážíme do naší oblíbené kavárny. Pokecáme, navzájem se informujeme o nových trendech v líčení a oblékání. Je 15:40 a my se loučíme. Já vyrážím domů, docela i spěchám, protože v 16:30 mi začíná trénink v posilovně. Ta končí v 18:00 a já unavená a utahaná jdu domů, převleču se do domácího oblečení, chvíli si odpočinu k televizi a pak se vrhám k vaření večeře. Večeře je dodělaná většinou kolem 19:35 a já si touto dobou dávám svojí poslední večeři. Do spánku pak tedy ulehám ve 22:00 a tímto můj opravdu hektický den končí.

    Máš úžasný kabát! Připadá mi stále, že máš podboný vkus jako já:). Fotky super, krásný, pěkně se maluješ:)

    email: l.hornickova29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Na fotkách ti to moc sluší :-) Já některé dny taky vůbec nestíhám, no jiné mám zase celkem pohodové :-) Ale občas i když bych měla dělat milion jiných věcí, tak nedělám nic jiného než že prokrastinuji, prohlížím si blogy nebo koukám na filmy :-D Make-up vypadá moc dobře :-)

    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Hektický den, snažím se jim vyhýbat, protože nemám ráda být nepřipravená, takže sebou tahám vždy všechno a vypadám, jako kdyby mě vyhodil přítel z bytu :D.
    Ráno vstanu, namaluji se, snídaně a letím do školy, kde díky své skvělé tvorbě rozvrhu trávím 9hodin s gigantickýma přeběhy v rámci budov, které bez auta nejsou skoro zvládnutelné.
    Když še večer vrátím domů, ještě se dodělám na eliptic.tren. a poslední co mi zbývá je uvařit a zabořit to do postele :D

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Jitu,
    máš to opravdu nabité, ale takovými pěknými starostmi. Já jsem na mateřské s malou dcerkou takže můj den je naprosto jiný, a s nostalgií vzpomínám na dobu, kdy jsem mela denní rozvrh podobný tomu tvemu!
    Jinak ti to moc sluší!
    Erika
    erzula@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ráno v 5h vstanu, nachystám krb,abychom mohli topit,poté uvařím oběd,nachystám snídani a svačiny pro děti.
    Pak odvezu děti do školy a do školky a s tím nejmladším vyrážím na nákup,
    dále dceři vyzvednu pas, zajdu reklamovat boty, co se rozpadly, poté přijedu domů kolem 13.hodiny, malého dám spát,
    jdu si zajezdit na rotopedu.
    Poté jdu do školy a školky pro starší děti, poobědváme,a já vyperu prádlo, jdu ho na zahradu pověsit.
    Pes potřebuje provětrat, tak ho vezmu na procházku.

    Kolem 16.hodiny přijde manžel z práce a já jsem objednaná na cvičení na chodícím pásu ve vakuu.

    Kolem 18.hodiny se vrátím domů a chystám večeři, svačiny do školy na druhý den a pak jdu okoupat všechny děti postupně po sobě.
    Malého ve vaničce, starší děti jen osprchuji, nakonec se osprchuji já a všechny děti kolem 19.30h uložím ke spánku.

    Samozřejmě, že si s dětmi během dne hraju, čtu jim pohádky, mazlím se s nimi, toho nejmladšího přebaluji a dávám ho na nočník, hlídám pitný režim dětí i svůj.

    No a kolem 20.hodiny unavená a utahaná ulehnu ke spánku já.

    Tak to je můj den na rodičovské dovolené.

    Stále chci ale vypadat hezky, tak jsem nalíčená celý den a potřebuji, aby make- up držel a vydržel tento celodenní maraton.


    e-mail: pimpik@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Vstávám v 6:00,pak jdu do školy.Vracím se většinou v 15:00,pak nějaké ty úkoly.Když mám čas tak jdu ven sama,s kámoškama nebo se psem :D

    osmakmaly@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Nejvice hekticke dny jsou ty, kdy nic nestiham, prejizdim z jednoho konce mesta na druhy a do toho musim pokoupit hromadu veci a stale mi zvoni mobil! Vecer jsem tak vyrizena, ze jsem kolikrat rada, ze mam postel. Pak je blby, kdyz se musim do rana ucit, protoze pres den na to proste neni cas :D.. Druhy den vypadam samozrejme velmi sveze ;) :D
    Tereza Sajdlová
    tereza.saj@seznam.cz
    Ke clanku chci rict, ze se mi silene libi tvuj outfit na vlakaci. Krasne ti ladi kabatek a kabelka. Ta snidane je podobna me, vetsinou se s tim taky moc nezabyvam :D

    OdpovědětVymazat
  66. Moc ráda bych vyzkoušela jový make-up! :)

    Můj den začíná pokaždí jinak,jelikož chodím do práce a směnuji (pouze odpolední a noční směny),takže je ten den dost náročný.

    Popíši třeba ten,kdy mám zrovna odpolední směnu.

    To si většinou přispímmproč taky ne,že? Když jsem pak do večera v práci.Vstávám třeba až kolem desáté.Jdu snídat,občas jdu s pejskem na procházku když je hezky,někdy vařím oběd,uklízím a tak různě.Bohužel za dopoledne toho moc nestihnu.V rychlosti už si dám jen sprchu,plácnu na sebe velice jednoduchý make-up.Většinou trochu make-upu,pudru,obočí,řasenka,nic extra,jelikož dělám v automobilovém průmyslu.kde je fakt dost špíny,tak tam za krásku být nepotřebuji xD.Pak už běžím buď na autobus,nebo jedu s mamkou.která mě hodí do práce.Po práci už se jen doplazím do sprchy,odlíčím se a jdu spát.:) No a takhle je to poříád dokola,taková nuda.
    Pokud mám noční směnu,bývám více unavená,takže spávám přes den,ale zase stíhám více aktivit a tak,protože jdu do práce až na desátou večer.:)Jsem docela ráda,že ještě nemám děti,protože se přiznám,že práce mě vyčerpává natolik,že bych to asi teď nezvládala :( :).Jednou chci ale určitě dělat něco jiného,až si nšco vydělám.

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Tak ja mam skolu nastesti nejdriv v 11. Mam i prednasky v 9, ale protoze dojizdim hodinu do skoly, tak si radeji pospim do 8, abych se mohla za hodinku a pul rano v klidu nachystat a pak vyrazit :) rano mam problem se snidani, coz se potom projevuje cely den, kdy treba mam mezi hodinami jen 5 minut pauzu a nestiham se naobedvat :) pak jsem teda ve skole a navecer jedu za pritelem treba do knihovny a nebo na trenink nebo na zapas - coz bylo ted posledni mesic kazdy druhy den :) ted to skoncilo, bohuzel ve finale prohrali a ted vubec nevim jak ty vecery budu travit.. Ale asi se budu lepe pripravovat do skoly a take na prijmacky, protoze bych se rada dostala jeste na jednu skolu :) vecer kolem 10 uz jen sleduju blogy, youtube a nebo serialy :)

    Novy makeup bych rada vyzkousela a zrovna by si mi mov hodil, protoze ten stary uz mi dochazi! :(

    petrakrupova17@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Nabitý den začíná školou na 7. Končím ve 3, poté fitko a alppining a potom večer running a čajík spojený s učením. Nejlepší a nejhorší co může být zároveň. Makeup vypadá moc hezky, ráda bych vyzkoušela. Fotky se mi líbí všechny ale nejvíc fotka UGG a tašky spolu s fotkou tebe na vlakovém - flawless. A s Lilinkooou je krásná!
    wampulova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Obvykle každý den vstávám okolo 6 hodiny a většinou hned hlady ;D takže moje první kroky vedou do kuchyně, kde si uvařím svoje milované kafe a k tomu sladkou snídani. Potom následuje koupelna a jelikož mám taky dost problematickou aknózní pleť, tak abych mohla vyjít vůbec mezi lidi, nějaký čas tam bohužel strávím :( To je taky důvod proč bych tenhle make-up chtěla vyzkoušet. Potom skoro přemlouvám svoji malou yorkshirku, aby šla ven na procházku :D nesnáší ty rána ještě více než já. Na 9 hodinu už většinou sedím ve škole. Okolo 15 skončím a běžím na brigádu nebo zařídit, co je potřeba. Mezitím ještě někde po cestě seženu další kafčo, stihnu si napsat nebo zavolat s přítelem, jak je celý svět nefér, jak jsem unavená a že už se mi chce domů.. :D Nechápu, vysoká mě šťaví ještě víc, než střední a to tam vlastně trávím podstatně méně času..zvláštní. Domů se vracím okolo 19 hod a rychle se ještě snažím zacvičit. Potom už mi ale tolik té energie opravdu nezbývá, tak se jen naložím do vany, prohlédnu diář, abych přeci jen na něco nezapomněla a také okouknu blogy. :) a druhý den nanovo... :)
    Nicméně tvoje fotky jsou supr, vypadá to, že se také opravdu nenudíš :) strašně ti závidím tuhle kabelku, věřím, že je dost praktická a má opravdu nádhernou barevnou kombinaci :)

    můj email je tithen@email.cz, tak třeba se na mě opravdu usměje štěstí :)

    měj se krásně Jitul :)

    OdpovědětVymazat
  70. Ja tak nejako ako ty, škola, prídem domov cvičenie, potom von alebo robím opäť niečo do školy :)
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  71. jelikož každé ráno mám u sebe synovce (3 roky), moje sestra začala chodit do práce a on nechce do školky, tak moje rána jsou opravdu hektická, vstáváme jak kdy, někdy v půl 6 ráno, ale většinou okolo 7 hodiny, pak nastává fofr, jelikož mu pouštím pohádky, mezitím odbíhám do koupelny, pak chce uvařit kakao, tak další fáze, kdy využívám toho, že mám čas se namalovat a jelikož se nechce oblékat, tak musím využívat pohádek, kdy je sleduje, tak pomalu ani nevnímá, že ho převlékám :-D no a většinou nestíhám ani já sama do práce.. no a pomalu zbytek dne strávím v práci, tudíž vůbec žádný volný čas :-( no a domů se vracím buď v 18 nebo v 19 hod, záleží jakou směnu mám... a pak si vařím oběd na další den a pak chvíli čas na youtube a blogy a spát...
    takže opravdu super pracovní dny :-(
    jinak makeup vypadá opravdu dobře, už jsem po něm pokukovala v drogerce, ale zkusím štěstí u tebe, třeba ho dostanu jako dárek k svátku ;)
    email: pozdenova2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj!
    Můj nabitý den začíná tím, že ráno vstanu 4.40 a už nestíhám se chystat do školy. Autobus mi jede 5.30. Potom se trmácím 70km do školy kde je momentálně zkouškové období a tak se snažím ze všech sil. Ve škole jsem většinou do 15.00 a potom se zase rovnou trmácím domů dalších 70km. Vyřídím si potřebné věci a utíkám do zálibového kroužku, který společně se svojí kamarádkou vedu. Čas rychle utíká a najednou je šest. Po cestě domů nakouknu k babičce, nakoupím domů něco lahodného a je čas na učení. Dnes je pondělí, skoro půlnoc a konečně jsem se dostala k něčemu, co dělám ráda. Tak toto je můj dnešní kadopondělní hektický den ! Dobrou noc!
    daninkafr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Kdyz nejsem v praci, tak se snazim vstat co nejdriv a delam co je potreba, uklid, vyrizovani, venuji se priteli, kamaradkam a rodine. Vecer me vzdy ceka vareni ale mam to jako relax a miluju to :D
    Karinklikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. líbí se mi tvůj nude cardigan, odkud ho Jitko prosím máš??

    v posledních týdnech je každý můj den dost hektický, ale zároveň si v něm dokážu najít čas pro sebe samu, bez čehož se prostě neobejdu a chci mít každý den alespoň trochu hezký..
    ráno si udělám vždy chutnou, sladkou a zdravou snídani a po ní už následuje nekonečné psaní bakalářky, kterou musím za pár dní odevzdat. a taky zpracování otázek na státní zkoušky. každý den si vše vařím sama, i to mi zabere poměrně dost času (jak píšeš, 24/7 hladová).. pro odreagování sjíždím youtube kanály, kterých odebírám až dost, často vše prokládám hudbou a někdy jdu na přednášku. Minimálně obden se snažím cvičit a dvě hodiny s hygienou to vždy zabere. + úklid, nákup a podobné nezbytnosti. nebýt bakalářky, která zabírá v podstatě celý den, byly by mé dny skvělý pro jiný vzdělávání se..

    mail: terezapatero@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Jsi krásná :)
    Moje dny jsou poslední dobou plné učení a stresování si, jelikož mám před maturitou :(

    Email: svacinovatereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, můj hektický den začíná v půl 6 ráno, kdy vstanu a musím se jít probrat do koupelny, pak líčení do školy (makeup, korektor na kruhy pod očima, řasenka, nude rtěnka a pudr) udělám si vlasy a dále mě čeká oblečení. Když se obléknu a jsem připravená tak sbalím nějakou lehčí sváču do školy, kde jsem od 7:25 do půl 4 - nejvíc kritická část dne. Po škole musím skočit něco koupit a rychle to odnést domů a převléknou do věcí na cvičení, chodíme s přítelem obden do posilovny. Po posilovně se jdu projít s přítelem a se psem, pak musím udělat něco dobrého k večeři a chvíli odpočívám ve vaně. Před spaním dělám ještě školu nebo si pustím televizi u které usnu, spát chodím asi ve 23:00.
    email: paja.navratilova21@seznam.cz
    - Máš moc hezký blog a skvělý vkus!

    OdpovědětVymazat
  77. Ahojky, mám to docela podobné jako ty. Občas chodím přes týden do práce, jinak jsem student. Nesnáším vstávání a tak každé ráno bojuji. Co se líčení týče, tak nemám problém jít ven bez make-upu. Ale většinou používám produkty jako je make-up, korektor, pudr, tvářenku/bronzer, stíny na obočí a oči a řasenku.
    Nový make-up mě velice zaujal ;)
    chroby@seznam.cz
    P.S.: tvůj pejsek je boží <3

    OdpovědětVymazat