25. března 2015

/NEW IN/ Daniel Wellington Classic Cambridge

Že se můj přítel stává mužem, který sem ta pokukuje po tom co je teď in jsem neměla ani potuchy, do doby, dokud z něj nevypadlo, že se mu líbí moje Daniel Wellington hodinky a že by si přál také jedny svoje. Společně jsme tedy vybírali, až jsem vybrali hodinky ve stylu Classic Cambridge v stříbrném provedení. Naprosto mě dostal velký ciferník a překvapilo mě, že ačkoliv se jedná o klasický kousek, tak k jeho stylu parádně jdou! A jelikož jsem blogerína jak má být, tak se těším až si nafotíme společné fotky s hodinkami DW ♥. No jo, občas asi vážně nejsem normální a to blogování mi leze na hlavu :D. 

IMG_2436

A pokud nad hodinkami uvažujete, tak můžete využít 15% slevy s kódem FRANCEBABY na www.DanielWellington.com ! :)
  IMG_2320IMG_2317IMG_2315

14 komentářů:

  1. už mi to přijde vážně trapný jak je tu furt propaguješ spolu s tou 15% slevou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spolu s 15% slevou to propaguje mnoho známějších lidí. Tak prostě nezáviď, že jsi je zrovna ty nedostala zadarmo, chudinko.

      Vymazat
    2. :D :D Strašně závidim když mám doma švýcarské Longines :)

      Vymazat
  2. Vybrali jste skvěle, jsou vážně moc krásné :)

    http://www.botymel.cz/cs/baleriny-mel/172-boty-mel-pop-viii-beige-red-7909171283713.html

    OdpovědětVymazat
  3. achjoo..už je toho vážně dost ! Pořád dokola s těma hodinkama....všude kam se podívám. Těším se na další outfit post !!

    OdpovědětVymazat
  4. Jíto, nechtěla bys dát fotku v záhlaví klasicky přes blogger a ne přes flickr? Já jen, že jsem zvyklá klikat na obrázek v zíhlaví, abych se dostala na úvodní fotku a tady to nejde.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou skvele! Jde videt, ze jsi se uz se svou zrcadlovkou vzila. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nedokážu pochopit, co je na takových hodinkách tak drahé... Kdyby to mělo aspoň pořádnou přasku, chápu, že se někomu líbí (mně opravdu ne), ale co je na té hadře tak drahé...?

    OdpovědětVymazat
  7. Jíti, chybí ti čárky v první větě, oprav si to, prosím tě :)

    Musím přiznat, že hodinky se mi moc nelíbí - možná v tom hraje roli i to, že je teď hodně vídávám na různých blozích. Ale já jsem hlavně na hranatý ciferník a pořádný pásek. Ale každý máme rád něco jiného, že?! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné hodinky, fakt luxusní:) Už po nich toužím hodně dlouho :) Nevíte některá, jestli jsou tyto v soutěži unisex tedy i pro ženy https://www.brasty.cz/soutez Někde píší, že jsou pánské a někde, že unisex.

    OdpovědětVymazat