26. května 2014

#BIODERMAwknd

Ahoj! Určitě jste tento článek očekávali, takže jsem si našla malou chviličku, abych se s Vámi mohla podělit o moje skvělé zážitky :).
Jak už asi víte, víkendu jsem strávila v krásném resortu Svatá Kateřina v Počátkách, kam mám pozvala společnost Bioderma za účelem představení novinek a jako poděkování naší práce, kterou pro ně odvádíme. Celkově se nás na víkend sjelo něco kolem dvaceti. Byly jsme půl napůl se slovenskými blogerkami a jako vždy se o nás starala úžasná Janička, které patří neskutečné díky! Víkend byl totiž perfektně naplánovaný, vybraný resort byl taktéž na jedničku, obsluha byla na nás neuvěřitelně milá a vstřícná, takže jsme měli vše, co si můžeme přát. Celý resort Svatá Kateřina je neuvěřitelné, relaxační a pohodové místo, která vás nabije takovou energií, že se dokážete usmívat od rána do večera. Pro hosty je tu připraveno několik možností využití volného času, například skvělé wellness nebo jóga. 
Jógu jsem vyzkoušely i my, blogerky a musím říct, že pro mě osobně to byla zcela nová zkušenost, protože jsem ji nikdy předtím nezkoušela. Po hodině byly moje pocity smíšené, protože jsem se nedokázala rozhodnout, co se mi líbí více. Zda tento druh cvičení a nebo neuvěřitelná pohoda a relax, který to přináší. Ovšem do budoucna vím, že se józe určitě stranit nebudu a mile ráda si někdy na nějakou hodinu zajdu :).
Taktéž  pro nás byla připravená prezentace, kde nám paní doktorka vysvětlila problematiku opalování, jaké jsou kožní nemoci a proč bychom se všichni  měli před sluníčkem chránit. Poté nám byly představeny nové produkty, o kterých bude určitě samostatný článek na blogu a pak už následoval relax dle našich představ.

Pokud se z mých časových možností podaří, tak všechny články ohledně tohoto víkendu, budou tento týden. Zatím se můžete podívat na fotografie, které jsem nafotila já. Upřímně toho moc není, skrz to, že jsem nějak nestíhala fotit a vlastně na to i tak nějak zapomínala. Ale určitě Vám sem dám odkazy na články holek, které mají perfektní fotky :).  
Na fotkách můžete vidět dvě ze tří novinek, které nám byly představeny. Já jsem z novinek nadšená. teda především ze suchého oleje na opalovaní, který má dokonalou vůni, vytváří naprosto hebkou pokožku a příjemně se aplikuje a ani přehnaně nemastí :). A to druhé je takzvaná "mlha" ve spreji. Výrobek má pomáhat na popálenou pokožku od sluníčka a taktéž má pokožku zklidňovat. Určitě se těšte na články! :)
 Taktéž jsem dostala úžasný dáreček od Petry z LovelyHair! :)
A to je z našeho malého výletu pro dnešek vše.

Ještě jednou bych chtěla poděkovat Biodermě za krásný víkend. Za skvělou organizaci i za to, že pro nás takovéto věci chystá. Je to úžasné a vytváří to zážitky na celý život. Taktéž děkuji i holkám za příjemnou, milou a především vtipnou společnost. Všechno jsem si neuvěřitelně užila a už teď se těším, až všechny příště uvidím!

24 komentářů:

  1. krásné fotky, muselo to být parádní :) těším se na další články! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jde vidět na fotkách jak jste si to užily :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Bydlím odsud 7km, nemohly jste se stavit? :D

    OdpovědětVymazat
  4. muselo to být moc hezké :) mimochodem, máme stejný top, já ho mám jen v černém provedení :)

    OdpovědětVymazat
  5. ani nevíš jak mě mrzí, že jsem se letos nemohla zúčastnit:( ale uplně vás všechny vidím,m jak přinesou jídlo a všechny vytáhnete mobily fotáky a už to jede:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A presne tak to i bylo! :D Urcite priste se potkame zase vsechny :)

      Vymazat
  6. Jituško ten topík co máš na poslední fotce Ti velmi sluší a moc se mi líbíš na fotce kde se směješ :) jsi nádherná. Věřím že to byl perfektní víkend a my obyčejné blogerky můžeme jenom tiše závidět :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, koukam, že víkend jste si náramně užily a to je dobře!:-) Jen se chci zeptat, co myslíš tím - za práci, kterou pro ně odvádíme;-)

    Týna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejedna se jenom o blogovani :). Celkove pomahame s testovanim vyrobku, nazory na jejich vyrobky, spolecne vymyslime nove projekty a podobne :).

      Vymazat
  8. teda já ti nevím, na všech fotkách na blogu jsi tak pěkná ale fotky z tohoto víkendu.....připadáš mi hrozně opuchlá, silná nevím :/ neber to zle, ale vůbec ti to tam neslušelo. Výjimka je ta poslední fotka v zrcadle ta je krásná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř mi, že to vůbec zle neberu, protože máš pravdu!
      Opuchlá jsem byla, oteklá taktéž, navíc mi vyskákalo šílené akné a jediné co jsem měla dobré, byly vlasy :D.
      Občas se člověku nepoštěstí vypadat dobře a to zrovna ve chvíli kdy by se to hodilo.

      A nebo by tu bylo ještě jedno vysvětlení a to to, že holky jsou takové kočky, že vedle nich jednoduše vypadat dobře nejde! :D

      Vymazat
    2. Tedy uprimne, Jito, sedela jsem u obeda vedle tebe a zadnych nedostatku jsem si opravdu nevsimla, ledaze bych byla tak zabrana do toho dobreho jidla :D! Neblazni, vypadala jsi skvele jako ostatne vzdycky!

      Vymazat
    3. To bude tím jídlem Peťo! :D

      Vymazat
  9. Jak mě normálně tyto hromadný akce otravují, na reporty z tohoto Bioderma víkendu klikám ráda....Většina přítomných blogerek patří mezi ty, co ráda sleduju a musím říct, že všeobecně vám to tam moc slušelo. Ty bílý šaty jsou krásný! Ten olej se mi líbí, sehnat olej s vyšším faktorem než 15 bývá oříšek...ale míň už se mě teda líbí cena :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem rada, ze jsme te neotravily! :)
      A k tomu oleji, je sice drazsi, ale je to laska na prvni striknuti ❤. Myslim, ze byl k sehnani v nejakem balicku i s jinymi pripravky za zvyhodnenou cenu, tak na to zkus mrknout :)

      Vymazat
  10. Vidno, že ste si to užili a máte za sebou skvelý víkend :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super fotky Jitu. Jde vidět že jste si to skutečně užily :-).
    E.

    OdpovědětVymazat
  12. Ako pozerám tie fotky, tak by som tam ešte rada pár dní zostala :D A ako si pridávala ten outfit post, tak ten cyklaménový top je krásny!

    OdpovědětVymazat
  13. teda Jituš, vypadáš skvěle, jsi tak nádherná ženská :) ty bílé šaty?!? naprosto famózní! to musel být supr relax, celý ten váš víkend jsem sledovala přes vaše instagramy :))

    OdpovědětVymazat