10. prosince 2017

/OUTFIT/ Zimní uniforma + nákup dioptrických brýlí po internetu?

Krásnou prosincovou neděli přeji. Doufám, že si užíváme té předvánoční atmosféry, protože přesně za 14 dní tu jsou Vánoce. Takže hlavně nepanikařit a vše řešit v klidu, přeci jen jsou to svátky klidu a míru ne? Tak nač se stresovat :). Já jsem všechno vyřešila dopředu, většinu dárku mám totiž už nakoupenou, k tomu jsem dnes nakoupila i balící papír a několik stužek, takže si dám v týdnu první várku balení, ať pak nestresuji den před Štědrým dnem.
Ale pryč od Vánoc.. Dnes tu mám pro vás outfit, který je momentálně mojí uniformou a můžete mě tak potkat nejčastěji. Béžový kabát, svetr, vysoké kozačky, černý šál a černá kabelka společně s rukavicemi. Naprostá klasika. Když nevím co na sebe a nechci vymýšlet, tak beru na sebe toto a vím, že budu v pohodlí, bude mi teplo a budu se cítím komfortně a hezky. Když je samozřejmě potřeba doplním vše dioptrickými brýlemi, protože v poslední době je potřebuji víc a víc a jsem neuvěřitelně ráda, že tyto krásné Dolce&Gabbana dioptrické brýle mám. Hodí se skvěle ke všemu a je jedno jestli mám elegantní outfit a nebo spíš uvolněnější :).

Celkově co se týče brýlí a nákupu po internetu tak se toho zas až tak nebojím, protože mě moc typů brýlí nesluší a je pro mě lepší držet se spíš takové neutrální klasiky a to jak v typu obrouček, tak i barvy. Za ty léta už mám jednoduše vyzkoušené co mi sedne a co ne, takže při výběru se dost i řídím rozměry, které porovnávám s předchozími brýlemi a tudíž máš jakýsi přehled o tom, co mi může sednou a co ne. Osobně zkoušení v optice ráda moc nemám, protože je tam na mě tak obrovský výběr, že si nedokážu nikdy vybrat a na živo mě vždy zaujme mnohem větší množství brýlí, než takto prostřednictvím internetu. Samozřejmě to asi není pro každého, ale díky bohu *klep,klep* jsem ještě nikdy nesáhla úplně vedle :).
Samotný nákup je pak velmi jednoduchý. Na MisterOptic jsem nakupovala už několikrát, měla jsem od nich i svoje první RayBan brýle, takže jsem už zkušenost s nákupem měla a moc ráda se sem vracím. U dioptrických brýli si můžete koupit buď samotné obruby nebo i dioptrická skla. Já je zakoupila i s nimi, takže jsem zadala parametry a přiložila i předpis, který jsem měla od oční lékařky, dále jen vyberete povrchovou úpravu, tloušťku skel a barvu. Pokud byste něco nevěděli, tak stačí zavolat a oni vám vše rádi vysvětlí a se vším pomůžou. Brýle jsem měla doma pak během týdne (ani ne), takže chvilička - můžu doporučit :).

IMG_9733 IMG_9748 Untitled IMG_9775 IMG_9788 
A abych nezapomněla, mám na sobě i nové legíny z nejleginy.cz. Mají prošití na zadku jako Freddy a je fakt, že push-up efekt udělají taky pěkný a postavu hezky vytvarují. Legíny jsou z pevnějšího materiálu, tudíž v nich není ani zima. Navíc nejsou průsvitné, takže je jde s klidným svědomím nosit klidně k delšímu svetru či tričku a určitě s nimi nešlápnete vedle.
  IMG_9803Untitled2

KABÁT - House 
SVETR - Zoot.cz 
LEGÍNY - Nejleginy.cz 
KOZAČKY - www.CasNaBoty.cz
KABELKA - Guess 
RUKAVICE - Gate 
DIOPTRICKÉ BRÝLE - Dolce&Gabbana /www.Misteroptic.cz/


Přeji krásný zbytek dne a příjemný vstup do nového týdne 💓


9 komentářů:

  1. Sluší ti to :) Dárky už mám teda zabalené od října, ale hodně jsme jich ještě dokupovali :) Vánoční atmošku užíváme maximálně!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, mám dneska kritickou náladu :D, ale bohužel/bohudík nemám, co bych ti vytkla! Ten kabát, na to, že je z House, tak vypadá moc hezky, myslela jsem,že je od nějaké dražší značky. Opravdu jsi to sladila hezky *thumbs up* Laura

    OdpovědětVymazat
  3. U mě jsou přípravy na Vánoce celkem v klidu, snažím si vychutnávat vánoční atmosféru, ale horší jeto se školou, zrovna teď toho po nás chtějí nejvíc... :( Outfit je super, brýle vypadají také dobře, ale sama je nenosím, tak se v nich moc nevyznám.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší! Brýle jsou super!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný kabátek! Opravdu ti sedne a vypadá luxusně :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  6. Moc Vám to sluší, outfit je krásný!

    OdpovědětVymazat
  7. Ježiš tobě to sluší ❤️, ty vlasy jsou TOP.

    OdpovědětVymazat
  8. jituško moc me mrzi ze uz sem tak nepies...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě to mrzí :(. Ale toho času bohužel není tolik :(

      Vymazat